Şimdi Ara

DC SoRuNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gereksiz bir konu olacak ama, son 2 satttir oyundan en az 30 defa dc yedim oyuna tek atarak giriyorum sorunsuz oyuna girdikten yaklaşık 2 dk sonra herşey normalken birden bire DC oluyorum tekrar girdimde bu olay tekrarlanıyor bunun nedeni ne olabilir, pc ile alakası olamaz,yani ben öle düşünüyorum görüşlerinizi bekliyorum.
    SYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 12 Aralık 2006; 16:44:55 >

• sorun pc de deıl bendede wee guıldımın tamamıda boyle bızde anlamaya calısıyoruz ama GAYMAx ın ıslerıne akıl sır ermıyooo
  • Lagı giderebildikleri saatlerde serverlere giriş kapasitesini atırıyorlar boylece herkes rahatça oyuna girebliyor traffic yemeden bu seferde belli bi zaman sonra kalabalıktan kaynaklanan dc ler gelmeye baslıyo bikaç saat içinde oyuncu kapasitesini düşürüyolar boylece lag-dc arasındaki ince çizgiyi yakalamaya çalışyolar(ama beceremiyolar) ya lag olucak ya dc bu kaçınılmaz sonuçta bu oyun bi lagroad
  • Tamam anladım ama bunuda sayarsam 2 saatte 33 kere ()dc oldum giriyom anında atıyo oyundan . heralde bi çaresi yok. bu arada toplam 3 günde 32 lvl oldum nasıl kasmışım ama ful guest ful str glave char.Bu arada konu amacına ulaştı zaten gereksiz bir topik ti kirlilik için özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 12 Aralık 2006; 17:00:57 >
  • bu joymaxın suçu değil(en azından benim için) bende ürekli olarak internet kesilmesi yaşanıyor(yaklaşık 10 saniye kadar gidiyor sonra düzeliyor) bendeki sorun bu, bir çok tanıdığımdan bu sözleri duydum. sizlerdede bu sorun olabilir
  • Az evvel bu konuyla ilgili bir başka topik vardı.Konu aynıydı.Bugün internette gidip gelmeler çok oluyor.
    Normal internette dolaşırken yada forumda sayfa açarken bile aynı sorunları yaşıyoruz.Bol miktarda DC yemek normal bu durumda...
  • aynı sorunu bende yaşıyorum hack falan sandım allah tan sadece bende deilmiş bu sorun bu arada ben oyunda iken biri benim şifreme girmeye çalışsa ne olur dc mi olurum
    bu arada ben internet e her girdiğimde reklam lar çıkıor eskiden çıkmıyordu arkadaşlara sordum onlarda da warmış sizde de war mı?? ve warsa sorun ne????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artix -- 12 Aralık 2006; 17:54:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    -5 Volt sorunu !!!
    19 yıl önce açıldı
    Yardım 50hz problemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hadi yaa boşu boşuna joymaxı suçladık desenize
  • bugünkü dc telekomdan kaynaklanan bir sorun beyler
  • abi ya bende de aluo ana bacı kayıyom !
  • Aynı sorun bende de var malesef 2 efa yırttık ama 3. de yatıp dc olduk
  • evet abicim yaa aynı sorun bende de war ve hep belirli aralıklarla dc oluorm sanki TT kronometreyle dc zamanını tutuyomuş gibi oluyor
  • joymax olmasa telekom yapıo bişeyler tam adam gibi oyun oynayalım dedik olana bak
  • dünyanın en pahalı we en gerizekalı internetini kullanıyoruz..forum köşelerinden küfür yağdırıp bağırmayı biliyoruz..tüm bu olanlara rağmen olay icraata geldiğinde herkes yok oluyor..en basit örneği telekomun hizmetini we ücretlerini protesto etmek için yapılan bi sayfa wardı..topu topu 35-40 kişi bir tıklama zahmetini göstermişti...ee katlanılacak o zaman buna..adamlarında istediği bu zaten...neyse uzatmayayım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.