Şimdi Ara

Dc Universe Online Türk League

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dc Universe Online Hero Tarafında tartışmasız en güçlü türk League Ayyıldız Team 20+ yaşında arkadaşları bekliyor. Kendi teamspeak serverimiz ve uzman oyuncu kadromuzla Pve de en üst seviyedeki raidleri farma bağlayan bir league'iz.Leagu te aradığımız tek şart saygı ve sıcakkanlılıktır kimseye birşeyi zorlamıyor ve hiçbirşekilde argo kelimeye izin vermiyoruz. herkeze saygımız var herkezin her oyun şeklinede öyle sadece beklenen saygıdır. Samimi bir ortamda eğlenerek oyun oynamak isterseniz sizi bekliyoruz..

Ayyıldız Team

• eu, us server?
  • Server EU PvE
  • Gurubunuza Katılmayı Canı Gönülden İsterim...
  • 64 sp ve 68 sp lik karakterleri kastım, ligim vardı, benim adıma oyuna para yatıran ve premiumu yardım etmem karşılığında alan abilerim de vardı ama doğru düzgün takım yok die ve özellikle fransızlar hep lig olarak pvp girio die oyunu bırakmıştım, çok stres yaratıyo, size başarılar :)
  • çok şükür raidleri kendi ligimizle yapabiliyoruz ne fransızlar umurumuzda nede başka millet. ben gayet relax oynuyorum ..
  • Lige katılmak isteyen arkadaşlar oyun içerisinde redbarones, electro shock, flybow, speedofgods, tank skill nickli arkadaşalra ulaşırlarsa lige alımı yapabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise Online World - ANA KONU
    5 yıl önce açıldı
    Knight Online Europe
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • bu oyun 15 gb dimi indiriyorumda.Ayrıca oyun PARALI MI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alieren7676 -- 5 Haziran 2012; 1:41:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.