ArkadasLar O Malup Programı Kullanırken Birden Bire 24 Saat Ban Yedim .. Simdiye Kadar Coktan Acılması Gerekiyorrdu Fakat Karaktere Giriyorum Start Dedikten Sonra DC YiYOrum.. Oyunu Sildim Bida Yükledim OLMADI .. İnternet Cafede Denedim OLMADI .. Arkadasın Evinde Denedim Gene OLMADI.. Ne Yapmam Gerekiyor... (Koxpada Töbe Ettim Dahada Acmam , Tek Charımı Geri Verin.. )
24 hours 2 gün ban oluyor ne zaman yedin banı
Nasıl 2 Gün Ban Oluyoo ? 24 Hours Diodu Ama .. 7 Haziran 2010 / Saat 11:51 de Tam Olarak :S
Bugün 11.52'de acılır.
İnşallah Tek Temenniğim O Kards SawuLasın
kardeş aynı sorun bende de vardı bir arkadaşın yardımı ile windowsun ms i programını kullanarak sonunda hallettik sorunu oyundan atma DC falan yok artık repimi atmayı unutma buyur link;
kardeş aynı sorun bende de vardı bir arkadaşın yardımı ile windowsun ms i programını kullanarak sonunda hallettik sorunu oyundan atma DC falan yok artık repimi atmayı unutma buyur link;
Orijinalden alıntı: playboys_ ArkadasLar O Malup Programı Kullanırken Birden Bire 24 Saat Ban Yedim .. Simdiye Kadar Coktan Acılması Gerekiyorrdu Fakat Karaktere Giriyorum Start Dedikten Sonra DC YiYOrum.. Oyunu Sildim Bida Yükledim OLMADI .. İnternet Cafede Denedim OLMADI .. Arkadasın Evinde Denedim Gene OLMADI.. Ne Yapmam Gerekiyor... (Koxpada Töbe Ettim Dahada Acmam , Tek Charımı Geri Verin.. )
Yediğin ban oto ban ve 2 günlüktür.
Not: İmzanı düzelt, kuraldışı. Uyarı alabilirsin.
Evet AcıLdı Char Herkese Tşk.. !!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme