dca-540 data kablosuyla versiyon güncelleme nasıl yapılır lütfen bi yardım edin kafayı yiycem telefonum c65 yardımlarıınz için şimdiden saolun
VERSİYON GÜNCELLEME İÇİN DCA-500 VEYA DCA-510 DATA KABLOSU LAZIM.DCA-540 İLE GÜNCELLEME YAPAMAZSINIZ.
DCA 540 İle güncelleme hariç herşeyi yaparsın, fakat güncelleme için COM portuna sahip bir data kablosu bulmalısın.
quote:
Orjinalden alıntı: lazkopat10
dca-540 data kablosuyla versiyon güncelleme nasıl yapılır lütfen bi yardım edin kafayı yiycem telefonum c65 yardımlarıınz için şimdiden saolun
DCA-540 kablonla da güncelleme yapabilirsin... Data soketi söküp soldan iki tırnağa şarz aletinin eksi ve artı kutuplarını bağla kısa devre olmamasına dikkat et. Bu işlem DCA-540 sahip olmadığı +5 volt beslemesini şarj aletinden takviye etme işlemidir. USB Data kabloları, com kablolar daha böyle piyasada kol gezmiyoken biz böyle yapar yazılımımızı atardık
beyler ben cx75e dca540 ile hiçbir işlem yapmadan yazılım attım.... siemens in sitesindede olmaz diyor ama siz yine bir deneyin..
!!!!şarjınız tamm olsun!!!!!!!!!11
walla ben bi tane almıştım 540 çıktı hiç denemeden geri verdim keşke deneseydim...
yazık olmus tuh.......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme