Şimdi Ara

DD ile geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu sene ogü'de üniversiteye başladım. final notları yavaş yavaş açıklanıyor da bir dersten DD ile geçmişim gözüküyor biraz araştırdım tam olarak geçmiş de sayılmıyorum sanırım. kafamda bir kaç soru işareti var onu sorayım. ilk önce en önemli soruyu sorayım, en çok bunun cevabı lazım. şimdi biraz araştırdım ortalamanın 2'den yüksek, 2den az olma durumlarında dd ile geçme-kalma işi değişiyor sanırım. sorum şu bu bahsettiğimiz ortalama güz dönemi ortalaması mı yoksa yıl sonu ortalaması mı?

daha açayım, yani atıyorum bu güz döneminde benim ortalamam 1.80 ve dd ile geçtiğim ders var, 2.dönemde ortalamam 2.20. yıl sonu ortalaması 2 olduğu için güz döneminde dd ile geçtiğim dersi vermek zorunda mıyım? yoksa güz dönemi ortalaması 2 olmadığı için büt veya gelecek sene mi vermek zorundayım?

• ...............
  • ................
  • quote:

Orijinalden alıntı: SR8SR

Herkese merhaba

bu sene ogü'de üniversiteye başladım. final notları yavaş yavaş açıklanıyor da bir dersten DD ile geçmişim gözüküyor biraz araştırdım tam olarak geçmiş de sayılmıyorum sanırım. kafamda bir kaç soru işareti var onu sorayım. ilk önce en önemli soruyu sorayım, en çok bunun cevabı lazım. şimdi biraz araştırdım ortalamanın 2'den yüksek, 2den az olma durumlarında dd ile geçme-kalma işi değişiyor sanırım. sorum şu bu bahsettiğimiz ortalama güz dönemi ortalaması mı yoksa yıl sonu ortalaması mı?

daha açayım, yani atıyorum bu güz döneminde benim ortalamam 1.80 ve dd ile geçtiğim ders var, 2.dönemde ortalamam 2.20. yıl sonu ortalaması 2 olduğu için güz döneminde dd ile geçtiğim dersi vermek zorunda mıyım? yoksa güz dönemi ortalaması 2 olmadığı için büt veya gelecek sene mi vermek zorundayım?

genel ortalamanız 2 ve üzeri ise ff dışındaki dersleri geçmiş sayılıyorsunuz!

• Navy SEALs kullanıcısına yanıt
    genel ortalama derken yıl sonunda oluşacak ortalamadan bahsediyorsunuz değil mi?

güz+bahar dönemi sonrası ortalamanın 2 olması gerek yani.

teşekkürler şimdiden.
  • okuldan okula değişiyor sanırım bu. bizim okulda yok mesela böyle bi şey ama uludağda finalde 30u geçemeyenler direk büte kalıyormuş.
  • SR8SR kullanıcısına yanıt
    aynen öyle güz ve bahar dönemin ortalaması oluyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sizin okulda arkadaşlarınız falan yok mu ? ya da ne bileyim hocalarınız, üst dönemden ders alanlar vsvs
    bunları gelip buraya soruyorsunuz asosyalliğin gerçekten tanımısınız
  • Seviyeli Yarbay kullanıcısına yanıt
    buraya başlık açarken de izin alıcaz anlaşılan.

birader ben okula uğrasam zaten dd notu almam, okula sınavdan sınava gidiyor gibi bir olayım var. sana hesap mı vericez bunun için?
    şimdi çıkar okula uğramazsan tabi dd alırsın der bu, tam serserilerle dolu liseye düşmüş idealist öğretmen kafası var sende bak ben sana söyliyim. pırıl pırıl, hiç kullanılmamış. allah akıl fikir versin.
  • @Navy SEALs eyvallah hocam teşekkür ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SR8SR -- 8 Ocak 2014; 20:56:08 >
  • quote:

birader ben okula uğrasam zaten dd notu almam, okula sınavdan sınava gidiyor gibi bir olayım var. sana hesap mı vericez bunun için?
    şimdi çıkar okula uğramazsan tabi dd alırsın der bu, tam serserilerle dolu liseye düşmüş idealist öğretmen kafası var sende bak ben sana söyliyim. pırıl pırıl, hiç kullanılmamış. allah akıl fikir versin.

okula uğramıyor sonra dd aldım diye aģlıyor burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

okula uğramıyor sonra dd aldım diye aģlıyor burda

Girip yorum yazma sende adama bak ya.
    Bizde DC'de var.DC alırsam çok iyi olacak kötü geçti final.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.