Şimdi Ara

DD VE DCLİ DERS SORUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Byler ben hukuk fakiltesi 1.sınıf öğrencisiyim.Dd ve dcli çok dersim var özellikle 2 tanede ff dersim var genel not ortalamam 1.50. Şimdi bu durumda ben 2.sınıftan hiç ders alamicak mıyım baştan tekrarmı edicem? Yaz okulunda ff ve fd li dersi verirsem ortalamam yükselirse alabilirmiyim lütfen bilgilendirin???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çoğu üniversitede sınıfta kalma yok diye biliyorum sadece ders ders geçiyorsun yani alabilirsin ama hukuk fakültesi farklı mı bilmem.

Yani 1. sene dersleri 2. sene dersleri 3. sene dersleri gibi gibi.

dc dd olan dersleride ortalaman yetmiyorsa ff kalmış gibi düşün. Tekrar alacaksın ortalaman yetmezse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 23 Haziran 2016; 0:58:58 >
  • öncelikle 2. sınıfın zorunlu dersleri alıyorsun sonra alttan olanları kalan krediyede 2. sınıfın seçmeli derslerini. Sana tavsiyem yaz okuluna git alttan kalanları ver yoksa çok sorun yaşarsın kredini doldurmadan mezun olamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorter47

öncelikle 2. sınıfın zorunlu dersleri alıyorsun sonra alttan olanları kalan krediyede 2. sınıfın seçmeli derslerini. Sana tavsiyem yaz okuluna git alttan kalanları ver yoksa çok sorun yaşarsın kredini doldurmadan mezun olamazsın

Abi F li 2 tane dersim var bunları alıp vericem yaz okulunda bende öyle yapmayı planlıyorum. D li derslerle almaya kalkarsam altından kalkamam maddi olarak çünkü çoğu dersim dd ve dc :(

• quote:

Orijinalden alıntı: BEREM21

quote:

öncelikle 2. sınıfın zorunlu dersleri alıyorsun sonra alttan olanları kalan krediyede 2. sınıfın seçmeli derslerini. Sana tavsiyem yaz okuluna git alttan kalanları ver yoksa çok sorun yaşarsın kredini doldurmadan mezun olamazsın

Abi F li 2 tane dersim var bunları alıp vericem yaz okulunda bende öyle yapmayı planlıyorum. D li derslerle almaya kalkarsam altından kalkamam maddi olarak çünkü çoğu dersim dd ve dc :(

F leri vermen yeterli ortalama çoğu okulda 2.00 ı geçtiğinde D li dersler sorun olmuyor mezun olabiliyorsun.

• quote:

quote:

quote:

F leri vermen yeterli ortalama çoğu okulda 2.00 ı geçtiğinde D li dersler sorun olmuyor mezun olabiliyorsun.

Eyvallah hocam,zaten F li derslerin kredisi yüksek onları verirsem ortalamayı bir nebze fırlatabilirim yukarı diye düşünüyorum.2 tane var toplam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah hocam,zaten F li derslerin kredisi yüksek onları verirsem ortalamayı bir nebze fırlatabilirim yukarı diye düşünüyorum.2 tane var toplam.

benim anlamadığım hukuk kazanmışsın normal bireylerden daha çalışkansın neden derslerin kötü

• Sorter47 S kullanıcısına yanıt
    Abi ilk dönem sudan çıkmış balık gibiydim çok saldım çevremde biraz kötü etkiledi.2.dönem çok çalıştım ama yetmedi ortalama baya alttaydı çünkü 1.50 bile zor yaptım.inşaallah 2.sınıfta temiz sayfa açarım :(

• Her üniversitenin kendisine ait yönetmeliği olur. Üniversitenin web sitesini açıp ilgili yönetmeliği okuyarak sorularına cevap bulabilirsin.
  • @TEHET in dediği gibi ilk için kendi üniversitenin yönetmeliğini okumak. @Sorter47 in dedikleri her üniversite için geçerli değil. Örneğin bizde her dersi CC vermek zorundasın Ortalan 3.00 bile olsa CC nin altı dersi veremezsen mezun olamıyorsun. Ayrıca alttan kalan dersleri seçmeden üstten ders alamıyorsun vs. Önce yönetmelikteki notlandırma ve sınıf geçme olayını oku kendi üniversitenin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.