Şimdi Ara

DDR 2 Tek slot 4 gb RAM varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim anakart biostarN68S Versiyon. 6.x
    Soket : AM2+

Bu anakartta 2 tane ram giriş yeri var , şu an 400 mhz 2 tane 2 gbx2 toplam 4 gb ram kullanıyorum

Sorum şu bugün sipariş verdim , tek slot ddr2 4 gb 50 tl ye , bu mümkünmü , yani toplamda 8 gb oluyor , bilgilendiriniz lütfen

Dipnot:Support Dual Channel DDR2 400/533/667/800/1066(supported by CPU model) MHz
    2 x DDR2 DIMM Memory Slot
    Max. Supports up to 8GB Memor

Anakar
    DDR 2 Tek slot 4 gb RAM varmı ?tın sitesi bilgilerini böyle vermiş saygılar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ddr2 tek parça 4gb ram var evet.

• Anakartında 2 ram slotu ve 2x2 Gb ram olduğuna göre, yeni aldığın Ram için takılacak slot yok. Yani bir 2 Gb ram'i çıkartıp yerine 4 GB olanı takacaksın. Ram miktarı toplamda 6 GB olacak.
    Tabi aldığın 800 Mhz ram, üzerideki diğer Ram'ler 400 Mhz olduğu için 400 Mhz olarak çalışacak. illa 8 Gb olmasını istiyorsan aynısından 4 Gb bir tane daha alıp takman gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 14 Aralık 2017; 22:40:47 >
  • Zaten mevcut o iki tane 2 gb rami sökücem hocam , onun yerine önce denemelik 4 gb olanı takıcam , ama yıllardır ddr2 en fazla 2 gb oluyor diye biliyorum , bu amd için varmış acaba ne kadar doğru

Ulan finaller olmasa gidip deniyecem

• Bu arada ramler ddr2 , takacak olduklarım da ddr 2

• 2 slot'a 8 Gb destekliyor dediğine göre olur. Bence dene, çalışırsa ki çalışacağını umuyorum, aynısından bir tane daha alıp takarsın.
  • Teşekkürler hocam saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ddr2 nin 4gb lık ramı vardır bendeöyle kullanıyorum 2gb+4gb toplamda 6gb ancak, şuna dikkat etmek gerekiyor bazı kartlar dediğiniz gibi sadece amd ye uyumlu ve mhz leri düşük oluyor.satıcı ram kingston diyor üzerindeki etikette de aynısı yazıyor ama bilgisayarda bakınca başka bilinmedik bir marka ve mhz düşük,ancak sonuç olarak 4gblık ram var.
  • ayrıca senin reminde 400mhz değil 800mhz programla bakıyorsan yarısını gösteriyor.
    ddr2 zaten 533mhz den başlıyor 400 olamaz. 1600mhz ddr3 taktığını düşün programla bakınca 800mhz görünür.program yarısını gösterir
  • Biosta 800 gösteriyor, programda 400 küsürlü birşey

• Denendi beyler , deli gibi çalışıyor , şimdilik tam performansını göremedim , ekran kartımla alakalı , konu kilit

• detayları paylaşırsan sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne gibi detay hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.