Şimdi Ara

DDR - DDR2 - DDR3 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde asus K8N4-E Se anakart var... elimdeki ram DDR 400 ...... alacağım ekran akrtındaki DDR 2...... desteklememe uyumsuzluk yada bunun gibi birşeyle karşılaşırmıyım... üzerinde fan olmadığı için GIGABYTE GEFORCE 6600GT 256MB DDR II PCI-E TV-Out SILENT-PIPE 2 EKRAN KARTI düşünüyorum bütceme uygun bi ekran kartı...DDR II oluşu bi sorun teşkil edermii..şimdiden tşkler

• quote:

Orjinalden alıntı: S.e.7.e.N

Arkadaşlar elimde asus K8N4-E Se anakart var... elimdeki ram DDR 400 ...... alacağım ekran akrtındaki DDR 2...... desteklememe uyumsuzluk yada bunun gibi birşeyle karşılaşırmıyım... üzerinde fan olmadığı için GIGABYTE GEFORCE 6600GT 256MB DDR II PCI-E TV-Out SILENT-PIPE 2 EKRAN KARTI düşünüyorum bütceme uygun bi ekran kartı...DDR II oluşu bi sorun teşkil edermii..şimdiden tşkler

Sistem ram i ile ekrankartının rami birbirinden bağımsız çalıştığı için ekran kartının ram inin ddr2 vaya 3 olması fark etmez.Aynı anakartı kullanayorum ve ekran kartım ddr2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackforreal -- 9 Eylül 2006; 20:29:57 >
  • bu 2 konunun birbiriyle hiç bir alakası yok, kafana takma, güvenle kullanabilisin
  • tşkler arkadaşlar...
  • hayırlı olsun şimdiden
  • Katılıyorum.
  • senin bu dediğine göre ddr2 bellek kullanan sistemime GDDR 3 bellekli HIS ATI RADEON X1800XT yi kullanamamam gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık 4gb Ddr3 1333mhz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.