Şimdi Ara

DDR2 1066 RAM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar OCZ DDR2 1066 PC2-6400 Fatal1ty Editio ram aldım ama vista şuanda ramleri 800 mhz olarak görüyor acaba bunu bu şekilde görme sorunu işlemciden kaynaklanıyor olabilirmi arkadaşlar şuanda kullandığım işlemci Athlon 64 X2 Dual-Core 6000 işlemci acaba AMD Phenom işlemciye geçiş yapsam bu mhz sorunum ortadan kalkarmı yardımcı olursanız sevinirim

• işlemci değişimi ortadan kaldırmaz,

anakartınız max. 800mhz ram destekliyor anlaşılan bios update yada anakart değişimi sorunuzu çözebilir.
  • İmzanızdaki anakartı kullanıyorsanız 1066 ram desteklemekte.

Siz sadece biostan ram oranını 1066 göstereceksiniz. Bazı anakartlar 1066lık rami algılamıyor.

Yani İşlemci ve kullandığınız anakart ile ilgili bir sıkıntı yok. Kücük bir ayar gerekli sadece...

Anakartınızın menüsünü bilemediğim için tahmin edemiyorum. Ama Gigabyte anakartlarda ilk bios sayfasında sol alt köşede olan yerden girliyordu. (ismini hatırlamıyorum)...

Saygılar..
  • anakartta m.i.t. yazan yere girip. ram mhzi 1066 yaptıktan sonra ramlerin kutusunda veya üzerindeki etikette yazan gecikme ve volajları griniz.
    ör: 5-5-5-15 1066mhz 2.2v gibi değerler yazar.
  • anakartının modeli nedir?
  • Arkadaşlar kolay gelsin benim size bir sorum olacaktı lütfen bir bakın
    şimdi benim ramın markası vtech bide lo-d yazıyor markasını bilmiyorum 1gb 800 mhz ddr2 ben bu ramın yanına bir 512 takmak istiyorum oyunlarda kasma falan olurmu lütfen yardım edin
    yada bana 512 mblik hangi ramı önerrirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ram
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.