Şimdi Ara

DDR4L RAM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Bayanlar monster bilgisayar almayı düşünüyorum daha ramini sonra yükselticektim fakat baktığımda 1.2V DDR4L ram ile karşılaştım diğer DDR4 SODIMM RAMler ile aynı mı voltajı tutturmak mı önemli nasıl seçim yapıcam ben bu bilgisayarı yükseltirken ?

• Ddr4l başka bir ram alırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    işte piyasada ddr4L ram bulamıyorumki :D acaba 1.2 V olanlar DDR4L olarak mı geçiyor anlamıyorum bu ram özelliklerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: f117aa

işte piyasada ddr4L ram bulamıyorumki :D acaba 1.2 V olanlar DDR4L olarak mı geçiyor anlamıyorum bu ram özelliklerinden
    Ddr4L jedec = 1.05v

DDR4 jedec= 1.2v

Eğer bilgisayar Ddr4L ile geliyorsa DDR4'e yeterli voltaj sağlayamayabilir denemen lazım. DDR4 ile DDR4L'yi birlikte çalıştırmamalisin aralarında çok fazla voltaj farkı var.

evet DDR4L ile gelecek peki ben bu DDR4L yi nereden bulabilirim hepsiburadaya falan baktım satılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: f117aa

evet DDR4L ile gelecek peki ben bu DDR4L yi nereden bulabilirim hepsiburadaya falan baktım satılmıyor
    Direk MSI laptop al bence

7.5K :/ bu ise 5000 falan gelecek 8 gb ram versiyonu sonra 8 daha takmak için soruyorum :D MSI gereksız pahalı ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDr3 667 mhz 4 gb ram sorunu
    12 yıl önce açıldı
    ram
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.