Şimdi Ara

Ddram 400 ile 333 sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 256 mb 400 Mhz DDramim var.Başka anakartta gayet iyi çalışıyor.Ama benim anakart görmüyor.Halen 256 mb 333 mhz ram anakarta takılı.400 mhz ekleyip 512 çıkartmak istiyorum ama onu birlikte takınca veya tek onu takınca okumuyor.Acaba anakartım 400 mhz desteklemiyor mu:Asus K8SX SIS board 754 pin Amd uyumlu. Yanlışlıkla aldım ve bir şey yapamıyorum.333 Ddramle varsa takasa gideceğim.Eğer çaresi varsa söyleyin.

• bios update yapabilirsin ama

yüksek ihtimal ram kont. cpu içinde olduğundan sorun veriyordur değiştirmen tek çaren olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WanDoGa -- 7 Aralık 2006; 21:20:01 >
  • biosa gir ve ram bölenini 166(333) olarak ve timingleri cas latency=2.5 ras to cas =3 ras precharge=3 Tras(cycle time) = 7 olarak ayarla ve bütün slotları dene bunlarda fayda etmezse bios güncelle
  • beyler..konuyla alakalı değil ama bişi soracam 400mhz. rami desteklemeyen anakarta 400mhzlık ram takılabilir mi takılırsa ne kadar performans alınabilir?
  • bios update ve ram ayarları bi ihtimal ama ramler birbiriyle uyumsuzsa ya birini satıp dierine eş alıcan ya da sağlıklı çözüm dual kit alıcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_4423

beyler..konuyla alakalı değil ama bişi soracam 400mhz. rami desteklemeyen anakarta 400mhzlık ram takılabilir mi takılırsa ne kadar performans alınabilir?

Eğer anakart 266 destekliyorsa 400 ram 266 olarak çalışır o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ddr 3 sistem tavsiyesi
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.