Arkadaslar bir problemim var ama tam olarak problemmi onuda cozemedim anakart im gigabyte p35-ds3 2GB kingston dual DDRII ram var windowsu kurarken 1-2 kere mavi ekran cikti tekrar denedim cd okuyamadi gibi geldi ban sanro kuruldu bir problem yok ama belli bir zaman sonra surekli mazi ekran cikmaya basladi bircok uygulamayi calistirinca hata verim bilgisayar resetlendi bende vindosu yeniden kurdum simdi problem yok ama icime suphe dustu acaba ram larda bir problemmi var diye ve windows memory diagnostic diye bir program buldum ve test ettim surekli fail veriyor resimleri koyuyorum ayni programi isyerinde bir ram in iki bacagi patlamisti onu tamir edip test ettim o ram DDR di ama o faol vermedi acaba DDRII ramlarda boyle bir seyle karsilasan oldumu anakarttan baska birtane bulsam veya ram deneyecegim ama yok aldigim yere goturdum ellerinde test edecek board olmadigini soylediler arizaya gondeririz ama 10 gun surer dediler bende aldim pazartesi tekrar goturecegim bu konuda bana yardimci olacaklara simdiden tesekkurler
bu ram
hata resimleri
hata resimleri
Ram bozuk kesin... direk değiştir garantiye ver
hata resimleri
banada bellek hatası gibi geldi, test etmeleri lazım ama değişmeden önce