Şimdi Ara

Dead Space 2 (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
18.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu PSN ne ezik bir sistemdir arkadaş hala demo çıkmadı.
  • %84 ün şokunu atmaya çalışıyordur
  • xbox live'dan indirmeye çalışıyorum sabahtan beri ama %1'de takılıp kalıyor hep!!!
    serverlarda mı sorun var acaba?
  • edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 21 Aralık 2010; 20:55:12 >
  • Demo T'lerde var.
  • Oyunu oynadım.Bazı kriterlerden dolayı açıkçası ne güzel diyebilirim ne kötü diyebilirim.Oyundaki atmosfer çok güzel ama korku öğesi olarak yine ilk oyundaki gibi saçma salak zooken öğeleri koymuşlar.Ki bu zooken olayı bir süre sonra sıkıyor.Arkadan müzik çaldığı an"Aha yine saçma bir yerden bir yaratık çıkacak" diye çok rahat bir şekilde tahminde bulunabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 21 Aralık 2010; 21:44:16 >
  • Demo Console Locked mı?
  • Degil.
    Istediginiz yerden indirip cd ye yazip oynayabilirsiniz.
    USB den demedim cunki USB ile denememde nedense cihaz demoyu gormedi.
    DVD ye yazdigimda ise sorunsuz calisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Demo Console Locked mı?

Değil, çünkü oyunu T'lerden çekip oynayanlar var. Yorumlarda paso oynadım yazmışlar ve kilit yok demişler.
  • evet oynanıyor t denen yerden edindim usb ye attım şuan oynuyorum

Baya zor bir oyun olacak sanırım.Umarım ilk oyunun bittigi yerden başlar o an unutulmaz :D

Demoda zorluk derecesi olarak sadece normal açık onun üzerinde 3 zorluk derecesi daha var
    ilk karşıma çıkan yaratıkda direk kafasını patlattım ama ölmedi :D yine üzerime gelmeye devam etti hard core da falan düşünemiyorum artık :)

şuan sahip oldugu silahlar güzel ayrıca kinetik güçlerimizde var eşyaları hareket ettirebiliyorum :) grafik olarak zaten çok güzel görünüyor herşey
    4 gözle full sürüm bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 21 Aralık 2010; 22:56:49 >
  • Xbox Live'den İndirdim Çok Hızlı İndi Oyun Güzel Süper Artık Yaratık Değil Başka Şeylerde Fırlıyor Yada Patlıyor Yürürken Ayrıca Hack Yapma İşleri Süper Olmuş.
    1'ci Oyundan Çok Fazla Farkı Yok Ama Kesinlikle Korku Öğeleri Artmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Demo Console Locked mı?

Değil, çünkü oyunu T'lerden çekip oynayanlar var. Yorumlarda paso oynadım yazmışlar ve kilit yok demişler.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentGamer

Xbox Live'den İndirdim Çok Hızlı İndi Oyun Güzel Süper Artık Yaratık Değil Başka Şeylerde Fırlıyor Yada Patlıyor Yürürken Ayrıca Hack Yapma İşleri Süper Olmuş.
    1'ci Oyundan Çok Fazla Farkı Yok Ama Kesinlikle Korku Öğeleri Artmış

yer çekimsiz ortamda süper olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 21 Aralık 2010; 23:18:00 >
  • Modemde yanacak zamanı buldu dimi, eski dsl usb modemle idare ediyorum ben nasıl indiricem demoyu :<
    Acaba multiplayeri nasıl olacak oyunun (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 21 Aralık 2010; 23:36:24 >
  • 1e göre daha korkutucu yaratıklar süper eski oyundaki gibi salak salak hareket etmiyolarlar.5-6 çeşit yaratık gördüm galiba parçalanmalar çok güzel
  • kahretsin çok çabuk bitti
  • vay be xbox un gözünü seviyim demoyu bile korsan indiriliyo bizde psn de bekleyelim oldumu şimdi
  • Demoyu dün oynadım bende, tek kelimeyle müthiş olmuş oyun. Demonun uzunluğuda yeterli geldi gayet. Benim bu oyundaki tek korkum multiplayer eklemek uğruna oyunun single ını kısa tutmaları. İlk oyun gayet uzundu inş buda aynı şekilde uzun olur.
  • Süper Olmuş Evet Yerçekimsiz Ortamda Uçmak Zevkli
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.