Şimdi Ara

Dead Space 2 (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
18.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atmosfer çok başarılı olmuş insanı geriyor gerçekten yaratık sesleri de oldukça ürpertici grafik olarak bir gelişme göremedim.
  • Live'dan arkadaş korkmadım diyor. Dedim sabah oynarsan tabi korkmazsın.

Geceleyin 5.1 ile oynamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Live'dan arkadaş korkmadım diyor. Dedim sabah oynarsan tabi korkmazsın.

can dayanmaz valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

quote:

can dayanmaz valla

Korku iyidir. Hayata renk katar, heyecan katar.

• Bende gece oynadım. Tam yerinde bitti demo. Oyun çok güzel beklemedeyiz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

quote:

can dayanmaz valla

Korku iyidir. Hayata renk katar, heyecan katar.

5.1 hoparlör iyi güzel de, onları dizecek yer de lazım

• 4 TANE KAPI AÇTIM ONDAN SONRA KAPATTIM OYUNU BU NE YA BÖYLE KORKU OYUNU MU OLUR.ŞEYTAN FİLMİ DAHA AZ KORKUYDU...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheExecutioner
    Oyunu indirdim oynadım fakat hack yapmamız gereken yeri yaptım onda sonra ''Aim and grab GRİP objective press B'' olayını yapamadım.Oynayanlar nası geçtiğini anlatabilirmi hani asansörden iniyoruz ya

Bende orada kaldım yardim
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: TheExecutioner
    Oyunu indirdim oynadım fakat hack yapmamız gereken yeri yaptım onda sonra ''Aim and grab GRİP objective press B'' olayını yapamadım.Oynayanlar nası geçtiğini anlatabilirmi hani asansörden iniyoruz ya

Bende orada kaldım yardim

geriye 2 tane mıknatıs kalana kadar indirin mıknatısları, sonra geriye kalanlardan birini indirip hemen dondurun, diğerine koşun onu da indirin, bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

beyler yılın en çok beklediğim oyunlarından. deneyenler yorumları ss leri eksik etmesin lütfen

Birkaç SS çektim Demo ama oynama fırsatı olmayanlar için vereyim bu arada ilk SS deneyimlerin o yüzden kötü çıkmış olabilirler makine de pek iyi değildi tavsiyelere açığım SS alma konusunda:

Dead Space 2 (ÇIKTI)
     Dead Space 2 (ÇIKTI)
     Dead Space 2 (ÇIKTI)
     Dead Space 2 (ÇIKTI)
     Dead Space 2 (ÇIKTI)
     Dead Space 2 (ÇIKTI)
     Dead Space 2 (ÇIKTI)

Yorumlarıma gelirsek bilmiyorum yani korku oyunlarına pek dayanamayan birisiyimdir üstelik iyice korkmak için bu sefer karanlık bir ortamda oynadım ama klişe sahneler var yani birden fırlayan yaratıklar pek korkutmadı ilk oyunda böyleydi bildiğim kadarıyla ama korku oyunları yokluğunda gider..Bu arada oyunun TPS kısmını çok beğendim grafikleri de fena değil..

Bu arada o Hack yerini yapamayanlar orada Left Stivk ile mavi bölgeyi bulup hemen A'ya basacaksınız,bastıktan sonra tekrar bulup öyle iş bitene kadar tekrarlayacaksınız..Sonra biraz yukarıda "Aim and grab GRİP objective press B" yazısınındaki logodan olacak görürsünüz oraya Aim+B ile Kinesis yapın düşecek son ikiye kadar kolay,son ikiyi kısa bir süre içinde ard arda yapmak gerekiyor bunun için yavaşlatma kullanıp iki karşılıklı yeri aşağıya indireceksiniz sonra oluyor..

Demonun uzunluğu da gayet iyiydi ama E3'te oynanan yerin aynısı verildi o yüzden nerede ne çıkacağını bildiğimden de biraz korkmamış olabilirim..Sonuç olarak ilk oyunun izinden giden iyi bir oyun gelecek gibi demodan anladığım kadarıyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On.E -- 23 Aralık 2010; 18:09:20 >

• ss ler için sağol bro

ben oyun hakkında şöyle düşünüyorum. bazı oyunlar gerçekten amatörlükten besleniyor.amatör hali ilk hali daha güzel oluyor.

dead space de bir oyun olarak baktığınızda bir çok eksiği olan oyundu. neydi misal isaac konuşmuyordu. kamera açısı kötüydü. yaklaşık olarak isaac in bakış açısına göre %40 falan kayıp vardı. önünüzü göremiyordunuz yani. bazı bölümlerde ciddi tekrar söz konusuydu. ve ishimura kısıtlı bi mekan konseptine bağlıydı. e haliyle tabi sonuçta tek gemide geçiyor

şimdi bu elemanlar ilk oyundan sonra bir sürü yorum eşliğinde oyunu geliştirip 2. oyun diye sürdüler bunu piyasaya. ama 1 kadar etkili olmayacak adım gibi eminim. beni o kadar etkilemeyecek. çünkü çok daha fazla epik sahne olacak, çok daha fazla yaratık , mekan ya da silah olacak. ama o ilk oyunun havasını yakalayamayacak benim nazarımda. çünkü viscareal in ilk korku bilimkurgu denemesi kanımca amatör bir çalışmaydı ve çok daha samimiydi.

stalker a taparım misal. shadow of chernobyl den sonra gsc eleştirilere göre clear sky ve call of pripyatı geliştirdi. soc u 6 defa bitirmeme rağmen ( evet bildiğin 6 :D) clear sky ve call of pripyatın 100 de 10 una bile gelemeden kapatmıştım. niye çünkü her tarafta bi faction üyesi her tarafta bir çatışma bir zenginlik bir abartı vardı.halbuki soc o yalnızlığıyla güzeldi. insana verdiği o yabancılık hisle güzeldi. tomb raider ın eski oyunları gibi düşünün. baştan sona hatalı bir oynanışı vardı. ama günler geceler geçiriyorduk başında. o yüzden şirketler biraz şu doğru bilinen e kaçılmasa keşke. keşke yine isaac konuşmasa. keşke yine bi kaç eksiği olan bir oyun olsa.

• dewmoyu usb ye atıp oynayabilr miyiz?
  • çok güzel görünüyor oyun ya ilk oyunu HDD bozulduğu için bitiremedim üstelik son bölümlerdeydim birdaha da çok üşendim çok üzülmüştüm onun için,bu sefer kaçırmiycam zaten bu nesilde doğru dürüst korku oyunu bir tek bu var,full oyun nezaman çıkacaktı?
  • 22 Ocak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

22 Ocak.

çok varmış ya demo çok mu erken çıktı ne
  • ilk oyundan aliskin oldugum icin pek korkutucu bir sahne yoktu benim icin,zaten oyunun yapisini az cok bildigim icin heran tetikte bekliyordum. Onun disinda atmosfer,isiklandirma ve vurus hissi daha tok olmus.Merakla bekliyorum 2. oyunu.
  • Birşey kalmamış oyunun çıkmasına merakla bekliyorum.
  • Konu güncellenmiştir.

• arkadaşlar demoyu bilgisayara indirdim ben ilk cıktıgı gün fakat usb ile yapamadım...Contentdiye bir klasör falan da yok ayrıca indirdiğim dead space klasöründe info olarak bir not yazmışlar '' Copy folder 4541893B in Partition 3/Content/0000000000000000/'' yazıyor...ne yapmam gerek bana bir yardımcı olurmusunuz...

indirdiğim klasör içeriği; Dead Space™ 2 Demo / 4541893B / 00080000 / 69FBEA76C9A82366B20B56A3A35F341FBA2E078345

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 23 Aralık 2010; 12:48:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.