Şimdi Ara

Dead Space 2 (ÇIKTI) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
18.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: L-H-T

Burada ne yapmamız gerekiyor? E'ye basıyorum makineyle iletişime giriyorum ama gerisini getiremiyorum.

aşağı yukarı yapıp bir şekilde karşıdaki panele ışığı yansıtman gerek,basit bir bulmaca zaten
  • Yanlış başılğa yazdım pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 12 Ekim 2011; 0:38:21 >
  • Dead Space 1 ve 2 yi bitirdim. Store den aldım büyük bir iştah ile oynadım bitti. Dead Space 1 daha basit geldi daha kolaydı ama 2 . oyun biraz daha kastırdı.
    Normal mod da Final Boss a kadar geldim. Ama elimde cephane az olması nedeniyle 4 saat uğraşının sonunda pes ettim Casual da bitirdim oyunu.

Continue ve New Game+ seçenekleri geldi ne yapmam lazım ? Normal de bitireceğim bu sefer Large Healt Pack 5-6 tane alıp, 400 kadar pulse ve tam cephane ile çıkacağım Final boss a :)

Edit : Tüm silahların upgrade ini yani ekipmanlarımı kaybetmek istemiyorum. Kafam karıştı New Game + var ve Continue var . ? ? ?
    Birde istediğimiz zaman zorluk ayarı Pause dan değiştirebiliyoruz. Biri detaylıca anlatabilir mi ? Ne işe yarıyor bu Continue , Continue devam ettiriyorsa ki New Game+ ne işe yarar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 20 Ekim 2011; 10:46:25 >
  • @PracticeMan , continue deyip yeni oyun açılıyor, bu şekilde yapınca armorların silahların duruyordu diye hatırlıyorum
  • Arkadaşlar ilk defa oynuyorum cepten girdiğim için bana full çözüm yazı ile anlatan bir site varmı birde 2. Oyunda ilk bölüm canavarını nasıl geçiyoruz uçağın arkasından gelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

Arkadaşlar ilk defa oynuyorum cepten girdiğim için bana full çözüm yazı ile anlatan bir site varmı birde 2. Oyunda ilk bölüm canavarını nasıl geçiyoruz uçağın arkasından gelen

Yaratıkların sarı noktalarına ateş et zayıf noktaları o bölgeler. Hemen ölüyorlar. Kafa göz vurmanın bi amlamı yok. Biraz geç bir cevap oldu sanırım. Ama aynı konuda takılanlar için faydası olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbiroly

quote:

Orijinalden alıntı: help21

Arkadaşlar ilk defa oynuyorum cepten girdiğim için bana full çözüm yazı ile anlatan bir site varmı birde 2. Oyunda ilk bölüm canavarını nasıl geçiyoruz uçağın arkasından gelen

Yaratıkların sarı noktalarına ateş et zayıf noktaları o bölgeler. Hemen ölüyorlar. Kafa göz vurmanın bi amlamı yok. Biraz geç bir cevap oldu sanırım. Ama aynı konuda takılanlar için faydası olabilir.

bir mesajınız alıntı yapıldı deyip duruyordu buldum sonundaBitireli kaç ay oldu hocam güzel oyundu ama

• Bu nedir?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.