Şimdi Ara

Dead Space 2 (ÇIKTI) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
18.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Chapter 10 epic derecede güzel tasarlanmış. Böyle bi gerilim olamaz. Hele o sesler yok mu, kulaklıkla ve karanlıkta oynuyorsanız (öyle oynanmalı zaten) yay gibi geriyor.

pis gerildiğim chapter hele o arınmadan sonraki karidor lan yavaş gelin lannnn diye bağırdım evde baya komediydi. az adi değil. gariban nekromorphlara yazık oluyo aslında yan yan yürüyorlar gelemeden havaya uçuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

Yapmayın beyler yahu. Hala bu oyununun korkunç olduğunu mu söylüyosunuz ? Artık hep aynı şeyler. Koridorda giderken yandan yüksek sesle fırlayan canavarımsı eleman. Bu mudur korku ? Gerilim bile yaratmıyorki. Alışıldı artık nerden çıkıcağını önceden tahmin bile edebiliyoruz. Bilmiyorum birtek ben mi böyle düşünüyorum ?

Cok dikkatli oynandiginda aslinda pek sasirtmiyor haklisin. Yerde gördügün her cesedi vura vura gidersen pek bir action da olmuyor. Ama dise dokundugu bazi anlar da yok degil. Isiklar kapanip da bos bos etrafa bakarken gelenler falan, tirstiriyor insani. Bir de kamera acilari vs. oldukca uyumlu atmosfere. Ilk oyundan beri aksiyondu ama agirligi yani, farkli birsey iddia etmiyorlar zaten.

Eger eski Silent Hill'leri oynamadiysan bir el at, onlar farkli yerlerden vuruyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

collector's edition'ı xbox 360 versiyonun pal olup nereden bulabilirim? gıcık kapmaya başladım iyice millet collector's editionları alıyor illa getiren bir site olmalı. vardır mutlaka.

Dostum eger ebay.at adli sitede rastgelirsen beni haberdar et, üyeligim var. Senin icin siparis edebilirim. Bana paypal ile ödersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallen_angel17

quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

Yapmayın beyler yahu. Hala bu oyununun korkunç olduğunu mu söylüyosunuz ? Artık hep aynı şeyler. Koridorda giderken yandan yüksek sesle fırlayan canavarımsı eleman. Bu mudur korku ? Gerilim bile yaratmıyorki. Alışıldı artık nerden çıkıcağını önceden tahmin bile edebiliyoruz. Bilmiyorum birtek ben mi böyle düşünüyorum ?

Cok dikkatli oynandiginda aslinda pek sasirtmiyor haklisin. Yerde gördügün her cesedi vura vura gidersen pek bir action da olmuyor. Ama dise dokundugu bazi anlar da yok degil. Isiklar kapanip da bos bos etrafa bakarken gelenler falan, tirstiriyor insani. Bir de kamera acilari vs. oldukca uyumlu atmosfere. Ilk oyundan beri aksiyondu ama agirligi yani, farkli birsey iddia etmiyorlar zaten.

Eger eski Silent Hill'leri oynamadiysan bir el at, onlar farkli yerlerden vuruyolar.

aah nerede o resident evillar, silent hiller, parasite evelar.. Simdi o tadi veren oyunlar olmuyorki :) ama bak mesela alan wake muhtesemdir. Bence su anki en iyi survival horror tarzindaki oyun. Atmosferi olsun, hikayesi, cevre ogeleri, dusmanlar, grafik ve sesler.. Turunun en iyisi.

• Benim oyunda 2 gün önce geldi ve 7. bölüme kadar geldim, oyun çok iyi olmuş. İlk oyunda olduğu gibi sesler ve ışık oyunları mükemmel, özellikle tamamen karanlık olan ortamlarda bizim elemanın kaskından çıkan ışıkla önümüzü görmemiz hoş olmuş baya. Düşündüğüm gibi multi yapıcaz diye single ıda es geçmemişler, uzunluğuda yeterli gibi oyunun. Plazma cutter ı, statis i fulledim başka hiçbir silah kullanmıyorum, ilk oyundaki gibi sadece plazma cutterla bitirme ach ı vardır diye kasmıştım başta ama öyle bi ach. olmadığını görüncede devam ettim.

Oyunu bitirip 2. oyuna başlayanlara bir şey sorucam, yeni oyuna başlayınca upgradeler ve üstümüzdekiler kalıyor, inventory deki malzemelerde kalıyormu. Hatırı sayılır bir mühimmat ve health stoğu yaptım oyuna en zorda başlamaya hazır olacak şekilde onlar kalmıyacaksa satıp nod alırım daha iyi.

Birde bunu buldum, "your mom hates dead space 2" den sonra bunu yapmış elemanlar, "My mom can dismember your mom", sonunda annelerinde içlerindeki canavar çıktı ortaya, pek bir şevkle ve zevkle parçalıyorlar birbirlerini, özellikle zenciye dikkat, kendisi insan olmasına rağmen gidip diğer bir insanı kesiyor, "sucker, look here sorry i gotta kill you, it s gonna be you and the mother "deans" coz you re with them, as far as i am concerned you re with the monsters"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailsofcharon -- 18 Şubat 2011; 9:35:37 >

• sailsofcharon, son oyunda aynı hataya düşmemişler bu sefer.
    Eğer Normal modda oynuyorsan şu an, tüm ekipmanını Zealot zorluk derecesine taşıman mümkün oyun bitince.
    Zaten oyunda her zorluğun achievement'ını alabilmek için o zorlukta bir kere bitirmelisin. Misal, Hardcore'da bitirmek aynı zamanda Zealot ve Normal achievement'larını vermiyor.
    Oyunu bitirince, oyun boyunca edindiğin zırhların biraz daha upgrade edilmiş versiyonları çıkıyor. Onun haricinde ilk oyundaki gibi ekstra Node ve para vermiyor. Birde Hard Core zorluğa önceki ekipmanını taşıyamıyorsun.
    Onda da 3 save hakkın var ve checkpoint yok. Kolay gelsin.
    Bu arada oyun çok kısa aslında. Yabancı forumlarda, 2. oynayışlarında 4.5-5 saatte bitirenler var, ki benim ilk oyunumun her dakikası loot ile geçtiği halde 9 saat sürdü.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

sailsofcharon, son oyunda aynı hataya düşmemişler bu sefer.
    Eğer Normal modda oynuyorsan şu an, tüm ekipmanını Zealot zorluk derecesine taşıman mümkün oyun bitince.
    Zaten oyunda her zorluğun achievement'ını alabilmek için o zorlukta bir kere bitirmelisin. Misal, Hardcore'da bitirmek aynı zamanda Zealot ve Normal achievement'larını vermiyor.
    Oyunu bitirince, oyun boyunca edindiğin zırhların biraz daha upgrade edilmiş versiyonları çıkıyor. Onun haricinde ilk oyundaki gibi ekstra Node ve para vermiyor. Birde Hard Core zorluğa önceki ekipmanını taşıyamıyorsun.
    Onda da 3 save hakkın var ve checkpoint yok. Kolay gelsin.
    Bu arada oyun çok kısa aslında. Yabancı forumlarda, 2. oynayışlarında 4.5-5 saatte bitirenler var, ki benim ilk oyunumun her dakikası loot ile geçtiği halde 9 saat sürdü.

O zaman oyunu en az 3 kere bitirmek gerekiyor full ach kasmak için, diğer playthrough lar kısa olsun zaten, bende deli gibi loot yapıyorum, hatta bi bölümde üstüm tamamen dolu, baktım etraf malzeme kaynıyor, geldiğim kapıdan geri dönemiyorum ve orayı geçince orasıda kilitleniyor, direk bir önceki save i açıp üstümü tamamen boşaltıp bi daha geldim aynı yere sırf loot için.
    Madem bitirdin bişey daha sorayım, oyunda ilk oyundaki gibi sadece bi tanemi peng doll var, ilk oyunda 32 k ydı satışı, bunda bi tane buldum 10k satışı, onuda ucuz yapmışlar. "i give good peng"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailsofcharon -- 18 Şubat 2011; 10:12:56 >

• Evet bir tane. Ben alamadım gerçi, sonlara doğru beklerken 7. chapter'da çıktı.
    Zealot zorlukta da gelmedim henüz oraya kadar. Ama bu sefer kaçmaz, yerini öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Evet bir tane. Ben alamadım gerçi, sonlara doğru beklerken 7. chapter'da çıktı.
    Zealot zorlukta da gelmedim henüz oraya kadar. Ama bu sefer kaçmaz, yerini öğrendim.

Şu oyunda da peng olayı tam bi bilmece, adamlar oyunun hikayesinden daha fazla gizemli yapmışlar, yabancı forumlarda tartışmaları okuyup katıldım, aslında ne olduğuda belli "i give good peng" grafitisinden ve bazı bazı çıkan reklam panolarından ama elemanlar devlet sırrı gibi saklıyorlar o bebeğin içinde ne olduğunu

• Oyunun limeted edition versiyonunu sipariş ettim umarım pişman olmam.
  • Su hardcore modu ne kadar zormus , insani oyundan sogutuyor resmen...
  • Arkadaşlar ben chapter 4 e geldim silah alamadım ya daha siz kaçta aldınız ?
  • İlk dvd için wave değiştirdim çalıştı sonra ikinci dvd içinde aynı şeyi yaptım çekmeden önce. İlk dvd yi hd ye attım oynadım 6. bölümde dvd 2 yi istedi. Taktım ama çalışmadı. Dashboarda döndüm dvd 2 orada tanınmıyor. Dolayısı ile hddye yükleme gibi bir seçenek falanda yoktu. Aklıma şu geliyor acaba 2. dvd nin wave ini değiştirmemeli miydim?
  • Oyunu yeni bitirdim dostlar.Kötüleyecek hiçbirşey bulamıyorum.Grafikler mükemmel.Hele hele bazı mekanlarda ışıklandırmalar çoşmuş.Sizin kontrolünüzde olmayan ara geçişler iyi gazlıyor insanı.Mutlaka ama mutlaka oynayın
  • Biraz geçte olsa bende edinip bitirdim oyunu...İlkini pc de oynamıştım bunu ise konsolda...Nerdeyse ilki ile aynı bir oyun...Ama devamı niteliğinde...Oynamaya doyamadım dersem yeridir...Çünkü arka arkaya iki sefer bitirdim...İkincisi zırh ve silahları tamamen upgrade etmek içindi...

Oyunun sonuna bütün upgradeleri tamamlamış halde gelirseniz bitirmek 20 veya 25 saniye sürüyor...Statis ile hanımefendiyi yavaşlatıp Contact Beam ile tek atış yapıyorsunuz ve Marker açılıyor...Hemen silah değiştirip Pulse Rifle ile açılan kalbe ateş edin...Bu üçlemeyi (Statis-Contact Bem-Pulse Rifle) üç sefer yaptıktan sonra hanım efendiden kurtuluyorsunuz...Sanırım oyun daha bitmedi...Son sahnedeki Isaacin bakışları hiç hayra alamet değildi...

• Arkadaşlar,ya Chapter 6 yada Chapter 7'deyim.Üstüme bir sürü ufak çocuk geliyor.Ancak mermim bitti.Ne yapıcam şimdi ? devamlı ölüyorum..Normal'de oynuyorum ama mermi sıkıntısı ve hp sıkıntısı başa bela.Oyundan soğuttu.
    Paramda 700 dolar.
    Birde yeni zırhları nasıl açıyoruz ? Hala ilk zırhla takılıyorum.Zırhın hpsini 4.kutuya kadar uprgrade ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

Arkadaşlar,ya Chapter 6 yada Chapter 7'deyim.Üstüme bir sürü ufak çocuk geliyor.Ancak mermim bitti.Ne yapıcam şimdi ? devamlı ölüyorum..Normal'de oynuyorum ama mermi sıkıntısı ve hp sıkıntısı başa bela.Oyundan soğuttu.
    Paramda 700 dolar.
    Birde yeni zırhları nasıl açıyoruz ? Hala ilk zırhla takılıyorum.Zırhın hpsini 4.kutuya kadar uprgrade ettim.

Bu mühimmat olayına dikkat etmek lazım oyunda...Yapacağın şey bir önceki saveden başlayıp elindeki silahların bir kısmını satıp mühimmat alman olucak...Ayrıca zırhlar bölümleri geçtikçe açılacak...Zaten store'a girdiğinde uyarır seni...Her zırhın değişik özellikleri var...Misal zırhın biri Pulse Rifle hasar gücünü %15 arttırıyor gibi...Ayrıca silah satmadan yaptığın güncellemeleri geri al...Böylece kullandığın nodelarıda geri alabilirsin...

• quote:

Arkadaşlar,ya Chapter 6 yada Chapter 7'deyim.Üstüme bir sürü ufak çocuk geliyor.Ancak mermim bitti.Ne yapıcam şimdi ? devamlı ölüyorum..Normal'de oynuyorum ama mermi sıkıntısı ve hp sıkıntısı başa bela.Oyundan soğuttu.
    Paramda 700 dolar.

Çocukta ne çocuk sorma adamı yerler valla.

• Şans eseri geçtim o ufaklıkları.
    Şimdi Chapter 8'deyim.Big Daddy'e benzeyen bir kostüm aldım 40.000'e.
    Plasma Cutter ile takılıyorum.Gerçi çok iyi silah ancak sağlam birkaç silaha daha ihtiyacım var.
    Hangi silahları önerirsiniz ?
  • quote:

Şans eseri geçtim o ufaklıkları.
    Şimdi Chapter 8'deyim.Big Daddy'e benzeyen bir kostüm aldım 40.000'e.
    Plasma Cutter ile takılıyorum.Gerçi çok iyi silah ancak sağlam birkaç silaha daha ihtiyacım var.
    Hangi silahları önerirsiniz ?

Ben ilk bitirişimde Plasma Cutter, Line Gun, Pulse Rifle ve Detonator kullanmıştım...İkinci bitirişimde Detonator yerine Contact Beam aldım...

En çok Line Gun hoşuma gitti...Arka arkaya bir necromorphu ikiye bölebiliyorsun...O senin çocuklar içinde biçilmiş kaftan...Oyunun sonuna kadar Contact Beamı bir ki kez ateşledim...Ama sonunda çok işe yarıyor...Bütün güncellemeri yaparsan rahat rahat bitirirsin oyunu...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.