Şimdi Ara

Dead Space 2 (ÇIKTI) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
18.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Line gun'ı çok beğendim.Ful güncellemesini yaptığımda nasıl bir silah olur kim bilir
    Şuan Chapter 10'dayım.Günde bir chapter oynuyorum,oyun bitmesin diye
    Adamlar yapmış ya..Ben açıkçası ilk oyundan biraz aşağısında bir oyun bekliyordum,ilk oyundan daha güzel olmuş.
  • sen nasıl bi oyunsun ya mükemmel son zamanlarda hiç böyle bir oyun oynamamıştım çok güzeldi cok etkiledi beni dead space 3 ün gelmesi dileklerimle
  • öncesinde vaktimin kısıtlı olmasından dolayı 1 ayda geçtiğim 5 chapter in geri kalan kısmını bugün bitirmiş bulunuyorum. adamlar ne oyun yapmış yahu öyle helal olsun diyorum. En azından eski sh ve re serilerininin korku kısmını mumla arayan biri olarak bu çok iyi geldi. Bir nebze de olsa bastırdı içimdeki bu açlığı. Hatta bununlada yetinmeyip oyuna tekrardan başladım, en az bir kez daha bitirmeyi düşünüyorum. Sonrasında ise inşallah alan wake e başlayacağım.
  • arkadaşlar bu oyunun video ipuçlarını izlerken line gun silahının hedef noktalarının geniş olduğunu gördüm oyunu ps3 te oynuyorum ya ben ayarları bulamadım yada başka bişi var.... bide psnede satılan severed , hazard pack, supernova pack , martial law pack var bunlar ne işe yarıyo cahilliğime verin yardımcı olursanız sevinirim
  • Yardımcı olacak kimse yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Yardımcı olacak kimse yokmu ?

Silahı topladığın Power Node'lar ile geliştireceksin.

Bende oyunu yeni bitirdim güzel oyun olmuş ama baya uzun geldi bana 2. kez bitirip oynamam şahsen birde 960 Ach da takıldık iyi mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Yardımcı olacak kimse yokmu ?

Silahı topladığın Power Node'lar ile geliştireceksin.

Bende oyunu yeni bitirdim güzel oyun olmuş ama baya uzun geldi bana 2. kez bitirip oynamam şahsen birde 960 Ach da takıldık iyi mi.

Hocam silahı full geliştirdim yine olmuyo youtube da video ipuçlarını izlerken gördüm silahın nişan aldıgı noktalar geniş sende görebilirsin bi türlü beceremedim acaba parayla satılan dlc lerle alakalımı onuda bilmiyorum forumları aradım taradım bişi bulamadım

• Arkadaşlar yokmu bu dlc leri indiren ne özellikleri var ?
  • Ben DLC yi bitirdim yeni silah eklemiyor sadece 2 tane yeni single player bölüm var. Dediğin silahı full upgrade etmediğim için bilemeyeceğim senin gördüğün videonun bir linkini atsana buraya neyden bahsediyorsun görelim.
  • quote:

Ben DLC yi bitirdim yeni silah eklemiyor sadece 2 tane yeni single player bölüm var. Dediğin silahı full upgrade etmediğim için bilemeyeceğim senin gördüğün videonun bir linkini atsana buraya neyden bahsediyorsun görelim.

Siz severed paketini indirmişsiniz diger paketler zırh ve silah paketleri ama ing. anlamadıgım için paketlerin içeriklerini bilmiyorum cepten yazdıgım için link falan ekleyemiyorum..dlc lerden almak istiyorum ama hangisi o yüzden yardım istedim kimse almamış galiba
  • Tamam şimdi anladım sen ücretli satılan DC'ler den birinde görmüşsün o silahı bahsettiğin DLC yanılmıyorsam Dead Space™ 2: Supernova Pack ücreti 400 MP.
  • Oyuna bi dünya para veriyoruz bide parayla kostüm silah satıyolar en nefret ettigim şey resmen oyundan soguyorum
  • quote:

Oyuna bi dünya para veriyoruz bide parayla kostüm silah satıyolar en nefret ettigim şey resmen oyundan soguyorum

İyi de alman şart değil ki sen oyununa bak sanane onların çıkarttığı DLC den.
  • O DLC'ler oyuna Hardcore modunda başlayacaklar için kolaylık sağlıyor sadece.
    O moda oyun sonundan birşey taşıyamadığınız için başlarda sağlam zırhlar ve silahlarla başlamak avantaj sağlıyor. Ben almıştım ama Hardcore deneyeceğim için. Onun haricinde zaten kolay olan oyunu dahada kolaylaştırmaktan öte birşey değil. Gereksiz ve pahalı.
  • sağolasın sonunda düzgün bi cevap alabildik en azından saygılısın
    quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

O DLC'ler oyuna Hardcore modunda başlayacaklar için kolaylık sağlıyor sadece.
    O moda oyun sonundan birşey taşıyamadığınız için başlarda sağlam zırhlar ve silahlarla başlamak avantaj sağlıyor. Ben almıştım ama Hardcore deneyeceğim için. Onun haricinde zaten kolay olan oyunu dahada kolaylaştırmaktan öte birşey değil. Gereksiz ve pahalı.
  • yardımlarınızdan dolayı teşekkür edecekken şu sanane olayı ayıp oldu keşke hiç yardımcı olmaya çalışmasaydın
    quote:

quote:

Oyuna bi dünya para veriyoruz bide parayla kostüm silah satıyolar en nefret ettigim şey resmen oyundan soguyorum

İyi de alman şart değil ki sen oyununa bak sanane onların çıkarttığı DLC den.

• Ancak oynama fırsatım oldu gerçekten mükemmel bi oyundu tadına doyamadım...
  • Dead Space filmi yakında gelecek:

• quote:

Orijinalden alıntı: Michelangello

Dead Space filmi yakında gelecek:

fake fragman
  •  Dead Space 2 (ÇIKTI)

Burada ne yapmamız gerekiyor? E'ye basıyorum makineyle iletişime giriyorum ama gerisini getiremiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.