Şimdi Ara

Dead Space 2 (ÇIKTI) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
18.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZaptoZ

SPOİLER DİKKAT

Ya sonlara doğru marker harekete geçdiği zaman bir yaratık var sürekli kendini yeniliyor o öldürülebiliyormu ??

öldürülemeyen yaratık yaratık değildir ;) mutlaka geberiyordur bir şekilde
  • ohey ben dead space 1'dyim çok süper miş bitsin hemen dead 2 'ye akarım
  • dün gece bitirebildim bende. assassins creed brotherhood u bırakıp buna daldım. ( burdan anlayın ne kadar heyecan verici olduğunu ) hikayesiyle atmosferiyle başyapıt bence. 1 in üzerine çok şey koymuşlar. ben biraz tedirgindim oyun daha fazla hız kazandığı için ilk oyunun atmosferini yakalayamaz diyordum. aksine ilk oyun bundan sonra vasat geliyor artık bana. bünyem kaldırır diyorsanız mutlaka deneyin.

SPOILER!!!!

arkadaş o göz sahnesi nedir öyle yahu . bakamadım resmen iğne yaklaştıkça. ayrıca o advanced suiti çok geç alabildim. öyle bi güzelliği neden sona doğru koymuşlar anlamadım. ben bi en az 100 de 60 da almayı isterdim. bunun dışında o marker la bütün olmuş olan kadın gerçekten isaac in sevgilisi miydi. yoksa marker ın direk isaac i etkilemek için yaptığı bir halisulasyon muydu çözemedim. çünkü isaac bile step four olayından sonra inanmaya başlamıştı. ve o creditsten sonra gelen kaçış sahnesi. epik diyorum başka bir şey demiyorum. şu başlardaki dev gibi olan yaratıkla uzayda kapışma olayından sonra en epik sahne. olay bittiğinde kendimi lcd ye 30 cm uzaklıktayken buldum o kadar heyecanlanmışım ya isaac in o son sağa doğru bakışı da süperdi. 1. oyunun bitişine benzemişti gerçekten çünkü sonu . What?? her şeyiyle harika bir oyun. artık favorim visceral. adamlar olayı çözmüşler..

SPOILER!!!!

son olarak şunu söylüyorum. geçtikleri zamanlar farklı da olsa resident evil ın gelmesi gereken nokta bunun gibi bir şey olmalıydı. resident evil efsanesi böyle devam etmemeliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubillian -- 31 Ocak 2011; 11:11:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

quote:

SPOİLER DİKKAT

Ya sonlara doğru marker harekete geçdiği zaman bir yaratık var sürekli kendini yeniliyor o öldürülebiliyormu ??

300 pulse round 67 javelin spear 27 plasma energy 39 ripper blade harcadım ölmedi abi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

quote:

SPOİLER DİKKAT

Olduremezsin, kacacaksin.
    İlk oyunda da bir tane vardi bu yaratiktan.

• ilk oyunuda bitirdimde denk gelmemişdi heralde lanet olasıca terletio adamı zealotta oynuorum :D
  • bitti sonunda 2 haftada bitirmeye kıyamadım ağlamak istiyorum
  • arkadaşlar kafayı yicem chapter 6 da bi bölüm vr bir sürü çocuk gelio öldüremiyorum mermimde az,b..k tohumları ölmüyolar kafayı yicem,zeolatta oynuyorum difficultu düşürüyorum yinede geçemiyorum,acaba oyunun hilesi vrmıdır...
  • Beyler ben ilk oynamamakla beraber hiç bu tür bi oyun oynamadım :D PS3'te oynucam önerirmisiniz ??? oyun türkiyede satışa geçtimi ??? (d&r-electro world gibi yerlerde falan) geçtiyse fiyatı ne kadar ???
  • Bkz.: Spoiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrtklc12

Beyler ben ilk oynamamakla beraber hiç bu tür bi oyun oynamadım :D PS3'te oynucam önerirmisiniz ??? oyun türkiyede satışa geçtimi ??? (d&r-electro world gibi yerlerde falan) geçtiyse fiyatı ne kadar ???

1 i bitirmeden 2 ye geçme
  • Bende bugün oyuna başladım. Zaten çok beğendiğim bir oyundu. İlk oyunu bitiremedim cd bozulmuştu ne yazıkki. Bu oyunda grafikleri baya bi geliştirmişler, korkuyu yine baya bi hissediyoruz. Chapter 2 ye geçtim ama yavaş yavaş oynuyorum. Hemen bitmesini hiç istemiyorum Herkesin alıp oynaması gereken bir oyun olmuş.
  • Oyunu dün deneme fırsatı buldum,
    Grafikler fena değil bence; tabi ilk oyunla kıyaslarsak daha iyi olabilirmiş,
    Atmosfer ise ilk oyuna göre dha tırsıtıcı geldi bana .
    Bu arada arkadaşlar oyun 2 dvd ilk dvd'yi yükledim 2.sini forza3'te yaptığımız şekilde mi yükleyeceğiz?
    Yoksa ilk dvd'yi bitirdikten sonra mı yüklüyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RED LORD CHE

Oyunu dün deneme fırsatı buldum,
    Bu arada arkadaşlar oyun 2 dvd ilk dvd'yi yükledim 2.sini forza3'te yaptığımız şekilde mi yükleyeceğiz?

2. Dvdyi istediğin zaman HDDye yükleyebilirsin farketmez,6. Chapterdan sonra makinayı 2. dvdyi takmanı isteyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RED LORD CHE

Oyunu dün deneme fırsatı buldum,

ben 2 dvd'yide makineye takıp direk hdd'e yükledim daha sonra oyuna başladım, 6.bölümden asansöre bindiğimizde 7.chapter'a geçiyor ve 2.dvdyi takmamızı istiyor, eğer normalde oyunları direk açıyorsanız 2.dvd'den devam edebilirsiniz, ama activate iso dvd'si ile oyunları açıyorsanız 2.dvdyi oynayamazsınız =) yeni fw atmanız lazım makineye :)
  • Aynen bende ilk önce 2 dvd yide hdd ye yükledim. Sonra ilk cd yi takıp başladım.
  • Fw attıramadım daha. Ruyalarıma giriyo oyun
  • Makine fw'siz hangi oyunu alcagimi sasirdim valla:)birsuru guzel oyun var yinede fw attirmicam live bi baska oluyo:)
  • evet yekepe yeni fw şart

quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Fw attıramadım daha. Ruyalarıma giriyo oyun

aynı dertten muzdaribim,ac brotherhood ve nfsyi de oynayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efflake -- 4 Şubat 2011; 11:49:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.