Şimdi Ara

Dead Space 2 (ÇIKTI) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
18.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aftermath'i beklediğim için en son Chapter 3'ün sonunda bıraktım oyunu... Şimdilik korku adına klasik aniden çıkma olayları hariç fazla gerildiğimi söyleyemem, yalnız fazla ses açtığım için bir bölümde havalandırma boşluğundan birden duman çıkınca zıplar gibi oldum orası ayrı. The Sprawl'da yaşanan kargaşayı oyunda hissetmek çok büyük keyif, etrafta koşuşturan, çığlık atan insanları gördükçe o atmosferin içine dalıyorsunuz! İlk oyunda olaylara birden girdiğiniz için karşımıza her zaman evrimini tamamlamış Necromorph'lar çıkıyordu, ikinci oyunda insanların nasıl dönüştüğünü birebir izliyorsunuz. Cidden harikulade bir oyun olmuş, multiplatform olarakta çıktığı için kesinlikle oyuncuyum diyen herkesin alması gereken bir oyun.

Bir kaç SS daha...

• Dead Space: Aftermath çıkmış arkadaşlar alt yazı bekliyoruz

http://divxplanet.com/sub/m/27950/Dead-Space-Aftermath.html
  • bu nasıl bir grafik ...
  • Beğenmedinmi? Tühh ne yapalım şimdi
  • Off ya 1.dvd bitti 2.dvd istedi. Taktık ama boot dvd ile fw yaptıgım için okumadı. Çok kötü oldu bu tadı damağımda kaldı yemin ederim.
  • Gizli gizli sizi takip eden ve aniden üzerinize koşup, keçi gibi toslayan yaratıklar ve çıkardıkları çığlık sesleri beni oldukça gerdi.
    Bazen asansörden çıkasım gelmiyor. Oyun bence de harika olmuş. Çevre modellerinin çeşitliliği, renkler, ışıklar, efektler vs. herşeyi ile çok hoşuma gitti.
    Umarım 3.sü de çıkar.
  • Dün bende bitirdim. New Game+ seçeneği çıktı. İyi, hoş Zealot zorluğa taşıdık ekipmanı.
    45 Node+350K para. Ama Hard Core zorluğa taşınmıyor. Üstelik 3 save ve 0 checkpoint.
    950'de kalıpta 1000 puan alamayalım diye ellerinden geleni yapmışlar. Aynısı Vanquish'in 6. challange'ında başıma geldi. Uyuz oluyorum şu achievement olayını abartmalarına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dortcahar

Bu oyunu xboxda oynamak cok daha zevkli gercekten. Oyunda kendinizi ne kadar gucsuz hissederseniz o kdar korkuyorsunuz. 1,5 senelik konsol kullanıcısıyım gamepad hakimiyetim bayağı gelisti ancak hala bir mousedaki kadar iyi degilim. Bu durumda dusmanlari vurmak daha zor oluyor ve haliyle oyun daha bi tırstırıyor adamı. Gamepadin tetikleriyle verdiği silah hissi de cabası. İnsan bazen silaha sımsıkı sarılır gibi gamepadi sımsıkı tuttuğunu farkediyor

Yanlız bir kere ilginç bişey basıma geldi. Oyunda öldüğüm sırada xbox kitlendi ve gamepad titreme halinde takılı kaldı. Xboxım jasper ve öyle pek bir sorun veren bi alet değil. Böyle bişey başına gelen oldu mu. Valla 3.5 attım o sırada.

benim başıma 1 kez geldi, gamepad titriyodu cihazı kapatıp açtım, gamepadin de pilini çıkarıp taktım düzeldi, sorun yok yani makinende olabilir böyle şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Off ya 1.dvd bitti 2.dvd istedi. Taktık ama boot dvd ile fw yaptıgım için okumadı. Çok kötü oldu bu tadı damağımda kaldı yemin ederim.

heya o nasıl olacak :) bende boot la yapıyom direk 2. yi takınca oyuna girip 2. dvd nin chapterlarından devam edemiyormusun

edit : 2. dvd yi takıp oyuna girebiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 28 Ocak 2011; 13:04:28 >
  • 1. dvd nin bittiği yerde 2. dvd yi istiyor 2. dvd yi taktıgım halde okumuyor. Uyarı çıkıyor 2. dvd yi takın diye ama normal dashboard dayken Boot yapıp takıyorum o zaman sorun yok. Bi daha denicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 28 Ocak 2011; 14:10:36 >
  • Yok olmuyor. 2. dvd yi takıyorum Load dan yada continued diyip giriyorum bu seferde 1. dvd yi istiyor takıyorum doğal olarak okumuyor. :(

evohan sen nasıl başardın hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 28 Ocak 2011; 15:45:23 >
  • ilk bölümde hack yapıyoz ondan sonra canavar gelıyo öldürüyo orayı nasıl geçcez?
  • canavarın üzerine nişan al Y ye bas
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Yok olmuyor. 2. dvd yi takıyorum Load dan yada continued diyip giriyorum bu seferde 1. dvd yi istiyor takıyorum doğal olarak okumuyor. :(

evohan sen nasıl başardın hocam?

ben öyle denemedim sadece 2. dvd ile oyun açılıyor demek istedim , eğer 6. chap dardan devam et dediğindede etmiyorsa ozaman bitmiş save la denemek lazım birde

edit : 2. dvd yi istediğinde önce boot u takıp sonra 2. dvd yi denedin demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 28 Ocak 2011; 18:01:43 >
  • Denedim ama boot u makinaya dashboard dan okutmak lazım. Onun için olmadı. Off ya kala kaldım öle.
  • chapter 4 de kapıya dogru yürüdügüm kapı yamuluyo sonra gelen yaratıkları öldüremıyom orayı nasıl geccem
  • sende arkadaş oyunu biz oynayalım yerine istersen
  • valla 50 kere denedım orayı birtürlü yolunu bulamadım da Y tusunu denıcem üstüne dogru üstüne atladında kurtulusun olmuyo A ya bassam bile
  • Hadi bakalım almadan gelme
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.