Şimdi Ara

Dead Space 2 (ÇIKTI) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
18.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal insan oyunu değilki bu. Hayatta kalmak için öldürüyorum, yanlış anlaşılmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

10.Chapter, SPOILER!!!!!

Bu chaptera kadar çok fazla tırsmadan ilerlemiştim ama Ishimuraya dönüş bölümünde,o büyük hangardan geçerken kanım dondu resmen.Bu gemi kabus gibiZaten gemiyi ilk gördüğüm an tamam dedim zıçtık

Adını tam hatırlamıyorum,Vintage Suit idi galiba,onu satın aldım bu bölümde aklım Bioshocka gitti,Big Daddynin kıyafete benziyor aynı

Evet aynen. Zaten son kostümden daha pahalı. Hemde %10 indirim veriyor shopta.
    Bende 13'deyim şuan. 12'den 13' e nasıl geçti anlamadım. Çok kısaydı o chapter. Eğer dedikleri gibi 15 chapter' sa oyun, 10-12 saatlik bir süre ki gayet yeterli.

Aga favori silahların nedir,hangi dörtlüyle ilerliyorsun,tavsiye ettiğin,mutlaka kullan dediğin silah var mı??? Ben ilk silahları epey bi upgrade ettiğim için yenileri satın almadım.

Hacı Plasma Cutter'ın bir büyüğü var ya, yatay bir silah. Onun alt. Fire'ı çok kuvvetli. Özellikle kalabalık alanlarda bırakıyosun ışını birde Stasis ile yavaşlatıyorsun ve toplu katliam. En beğendiğim silah o.
    Pulse Rifle'ında mermi kapasitesi fazla, normal düşmanlarda işe yarıyor epey.

Line bilmemleydi adı onu diyorsun onun alt fire ını denemedim hiç bakayım hemen

• Ben oyunu Plasma cutter ve Line Gun ikilisiyle bitirdim. İkisini de full upgrade yaptım. Javelin almıştım ama sarmadı.
  • quote:

Normal insan oyunu değilki bu. Hayatta kalmak için öldürüyorum, yanlış anlaşılmasın.

oyun survival horror un ağababaları arasındaki yerini çoktan almıştı , olsun okadar
  • aftermath en sonunda malum yerlerde görünmeye başladı, şimdi bir de altyazı bekleyeceğiz
  • abi.. o koşup koşup hızla depar atan raptorumsu şeyler nedir ya pislikler tiksindim ama uzuvlarını çok kolay birbirlerine saplıyabiliyorsun. iyi oluyo gerizekalılara.

ayrıca bu oyundan game of the year olur bol bol çok çok satsın. ea'in başyapıtı şaka gibi hiç beklemezdim ama yapmışlar başyapıt budur. her konuda ayrıca dead space evrenini mass effect ve gears of war evreni gibi kullanmaya başlamışlar leziz olmuş.
  • benim bilinçaltımda korku yarattı
  • En sonunda indi akşam yazıcam bakalım. İnşallah çalışır.
  • gizli bölüm...arkadaşlar bugün oynarken şansa gizli bölümü keşfettim..spoiler olucağını düşünmüyorum çünkü dediğim gibi gizli bölüm...hani iki odaya girdiğimiz ( YÖNLERİYLE OYNADIĞIMIZ,KİNETİK ENERJİMİZLE SİGORTALARI TAKTIĞIMIZ ODALAR) ORDA HEM 2 NODDLE HEMDE BİSÜRÜ CEPHANE SAĞLIK GİBİ ŞEYLER VAR)..anlamayan olursa msj atsın..iyi akşamlar.
  • Isaac Clarke.. adeta ohş dedirten bir karizma sahibi bu travma üzerine travma yaşayıp gelmiş geçmiş en sağlam kalbe sahip arkadaşımızı onurlandırmak için hoş bir jest yapacağım.

Adam kral.

• oyun region free mi amerikadan sipariş vericem de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: dortcahar

Mümkün olan en iyi yerde oynamak istiyorsan pcde oymayacaksın texture kalitesi daha iyi oluyor tabi iyi bir oyun pcsinde oynamalısın.

Fakat ışıklandırma ve renkler çok daha gerçekçi oluyor Xbox'ta. Böyle bir oyun için atmosfer daha önemli. Pc yi filan bırakın yani.

Şaka gıbı bır cevap. Dostum konsolda oynadıgımız oyunları pcde dırectx11'de bır gor. 3 ay once pc ıcın sıstemı topladım. Inan aralarında baya bır fark var. Ama bu fark normal. Konsolun cıkalı yaklasık 5 sene oluyor. Tek bır nokta var. 5 senelık konsol ortalama 450ytlye (arcade) yınede guzel goruntuler verıyor.

Biliyoruz, gerizekalı değiliz yani oynadık PC dede oyun. Dead Space 1 i hem PC hem Xbox'ta oynadım. PC de konsoldaki atmosferin 1000 de 1 i yok. Renk paleti ve ışıklandırma çok daha iyi Xbox'ta. 5 senelik alet PC kadar iyi grafik, atmosfer sağlayabiliyor takılmadan. Daha ne yapsın bu alet yani...

• oyun bomba bazen acayip geriyor adamı kapatasım geliyor xbox360'ıyalnız ben silah upgrade olayını anlayamadım bodozlama dalıyorummermi dayanmıyor kardeşim,allahtan oyunda çok karanlık mekan sayısı az yoksa vallahi açmam nefret ediyorum zifiri karanlık mekanlardan çok pis geriyor beni
  • an itibariyle dün gece savelediğim 2.bölümden devam ederek 6.bölüme kadar ilerledim, 6.bölümde oyunu save'leyip kapadım... yarın akşam devam etmeyi planlıyorum :) bu kadar gerilme yeterli bu gece için :)
  • Evet.. Biraz önce oynamaya başladım
  • Oyunu bitirince ekipmanımızı bir üst zorluğa taşıyabiliyoruz. İlk oyunda bu yoktu ve çok kötüydü.
    Bu özellikle Dead Space 2 tam bir klasik olmuş. Şimdi Zealot' ta başlama vaktidir.
  • quote:

Oyunu bitirince ekipmanımızı bir üst zorluğa taşıyabiliyoruz. İlk oyunda bu yoktu ve çok kötüydü.
    Bu özellikle Dead Space 2 tam bir klasik olmuş. Şimdi Zealot' ta başlama vaktidir.

demosunu oynadım korkmadan korkucak bir şey yokmuş.. yani haas haass oluyosun oda gülerek yapılıyo eğlenerek vee hadii bakalım başlayalım tadında kendi gazını veriyosun bitiriyosun bide isaac olduktan sonra daha ne isterim..

• Bitirdim az önce,sonunu bi acayip bağlamışlar,neyse.

evocum Hardcore a başlasana

In Isaac We Trust

Bu oyunda hele şükür karizmatik bi hale sokmuşlar adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 27 Ocak 2011; 3:16:32 >
  • Chapter 3 de bıraktım korkudan kapattım Sadece gündüzleri devam edicem.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.