Şimdi Ara

Dead Space 2 (ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
18.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pc için daha gelmedi galibabütler başlamadan bir oynasaydık yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

Arkadaşlar sakın soracağım soru yanlış anlaşılmasın, amacım sadece dead space fanı olaraktan bu oyunu en iyi kalitede oynamak o yüzden peşin peşin söyleyeyim amaç kışkırtma veya provoke etme falan değil Geçenlerde ps3 te bu oyunun xbox a nazan grafiklerinde biraz daha iyi olduğu söylenmişti forumda, oyunu hem ps3 te hem xbox ta deneyen arkadaş varmı hiç? Deneyen varsa arasında grafik, kaplamalar, ışıklandırma detay vs. gibi farklar varmı konsollar arasında? Çünkü duruma göre oyunu ya xbox ta yada ps3 te oynamayı düşünüyorum. Dead space benim için çok özel bir oyun, o yüzden mümkün olan en iyi kalitede oynamak istiyorum oyunu. (Tabi fark varsa, yoksa direk xbox a yapıştıracağım)

bende senin gibi düşünüyorum. yabancı sitelerde de ps3 daha iyi diyorlar ne kadar doğru bilmem !!!

• teşekkürler evohan,

videoyu izledim arasında bir fark yok gibi gözüküyor
    quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Arkadaşlar sakın soracağım soru yanlış anlaşılmasın, amacım sadece dead space fanı olaraktan bu oyunu en iyi kalitede oynamak o yüzden peşin peşin söyleyeyim amaç kışkırtma veya provoke etme falan değil Geçenlerde ps3 te bu oyunun xbox a nazan grafiklerinde biraz daha iyi olduğu söylenmişti forumda, oyunu hem ps3 te hem xbox ta deneyen arkadaş varmı hiç? Deneyen varsa arasında grafik, kaplamalar, ışıklandırma detay vs. gibi farklar varmı konsollar arasında? Çünkü duruma göre oyunu ya xbox ta yada ps3 te oynamayı düşünüyorum. Dead space benim için çok özel bir oyun, o yüzden mümkün olan en iyi kalitede oynamak istiyorum oyunu. (Tabi fark varsa, yoksa direk xbox a yapıştıracağım)

• oyun çok karanlık geldi bana yahu ilki bukadar değildi sanki , ışığımızda pek beğenmedi aydınlatma efekti güzel durmuyor bence ... ama güzel başladı işleyiş gayet iyi görünüyor heycan had safha yine :)
  • make us whole diyen kız ve boruların tıslaması, aniden balon patlaması falan çok fazla ani şey koymuşlar oyuna. ilk oyundan daha fazla geriliyor insan bunu oynarken
  • şu ilk hack yaptığımız yerde hemen sonra arpası fazla kaçmış bir yaratık geliyo tek vuruşta indiriyo , neyapacazki buna öldüremiyorum

edit : tamamdır halletim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 25 Ocak 2011; 20:15:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Chapter 6 ya gelip bıraktım,aşırı hızlı koşup sürekli saklanan bi yaratık cinsi var,bitirdi beni bunlar yaw,duvarların köşesine sindim,delirttiler beni

Stasis kullan, yavaşlayınca vur.
  • quote:

teşekkürler evohan,

videoyu izledim arasında bir fark yok gibi gözüküyor
    quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Mümkün olan en iyi yerde oynamak istiyorsan pcde oymayacaksın texture kalitesi daha iyi oluyor tabi iyi bir oyun pcsinde oynamalısın.

• PS3 LE versiyonunda DS:Extraction oyunu da var, move destekli olarak. Bu nedenle PS3'e aldım oyunu
  • oyun dehşet olmuş yene , bırakası gelmiyor insan ın dur bir save daha gideyim derken bitiverecek bench olayıda gelişmiş biraz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 26 Ocak 2011; 3:23:41 >
  • 10.Chapter, SPOILER!!!!!

Bu chaptera kadar çok fazla tırsmadan ilerlemiştim ama Ishimuraya dönüş bölümünde,o büyük hangardan geçerken kanım dondu resmen.Bu gemi kabus gibiZaten gemiyi ilk gördüğüm an tamam dedim zıçtık

Adını tam hatırlamıyorum,Vintage Suit idi galiba,onu satın aldım bu bölümde aklım Bioshocka gitti,Big Daddynin kıyafete benziyor aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 26 Ocak 2011; 12:09:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dortcahar

Mümkün olan en iyi yerde oynamak istiyorsan pcde oymayacaksın texture kalitesi daha iyi oluyor tabi iyi bir oyun pcsinde oynamalısın.

Fakat ışıklandırma ve renkler çok daha gerçekçi oluyor Xbox'ta. Böyle bir oyun için atmosfer daha önemli. Pc yi filan bırakın yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Fakat ışıklandırma ve renkler çok daha gerçekçi oluyor Xbox'ta. Böyle bir oyun için atmosfer daha önemli. Pc yi filan bırakın yani.

Şaka gıbı bır cevap. Dostum konsolda oynadıgımız oyunları pcde dırectx11'de bır gor. 3 ay once pc ıcın sıstemı topladım. Inan aralarında baya bır fark var. Ama bu fark normal. Konsolun cıkalı yaklasık 5 sene oluyor. Tek bır nokta var. 5 senelık konsol ortalama 450ytlye (arcade) yınede guzel goruntuler verıyor.

• quote:

10.Chapter, SPOILER!!!!!

Bu chaptera kadar çok fazla tırsmadan ilerlemiştim ama Ishimuraya dönüş bölümünde,o büyük hangardan geçerken kanım dondu resmen.Bu gemi kabus gibiZaten gemiyi ilk gördüğüm an tamam dedim zıçtık

Adını tam hatırlamıyorum,Vintage Suit idi galiba,onu satın aldım bu bölümde aklım Bioshocka gitti,Big Daddynin kıyafete benziyor aynı

Evet aynen. Zaten son kostümden daha pahalı. Hemde %10 indirim veriyor shopta.
    Bende 13'deyim şuan. 12'den 13' e nasıl geçti anlamadım. Çok kısaydı o chapter. Eğer dedikleri gibi 15 chapter' sa oyun, 10-12 saatlik bir süre ki gayet yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: ploff

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Şaka gıbı bır cevap. Dostum konsolda oynadıgımız oyunları pcde dırectx11'de bır gor. 3 ay once pc ıcın sıstemı topladım. Inan aralarında baya bır fark var. Ama bu fark normal. Konsolun cıkalı yaklasık 5 sene oluyor. Tek bır nokta var. 5 senelık konsol ortalama 450ytlye (arcade) yınede guzel goruntuler verıyor.

konsol un renk palatei olarak avantaj sağladığı noktalar oluyor ayrıca dx11 dede öyle ağam şaham bir fark falan yok zaten tes. grafiklerini xbox dada görebiliyoruz , sorun çöz. , aa-af , frame gibi şeylerde oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 26 Ocak 2011; 13:53:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

10.Chapter, SPOILER!!!!!

Bende 13'deyim şuan. 12'den 13' e nasıl geçti anlamadım. Çok kısaydı o chapter. Eğer dedikleri gibi 15 chapter' sa oyun, 10-12 saatlik bir süre ki gayet yeterli.

Aga favori silahların nedir,hangi dörtlüyle ilerliyorsun,tavsiye ettiğin,mutlaka kullan dediğin silah var mı??? Ben ilk silahları epey bi upgrade ettiğim için yenileri satın almadım.

• next gen tactics'in spider'i efsane walktrough'una başladı yarılarak izliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Isaac We Trust -- 10 Şubat 2012; 6:09:42 >
  • dün akşam başladım oynamaya , chapter 2'nin ortalarında save'leyip kapattım, şimdi akşam olsada eve gidip oynasam diye bakıyorum =) tavsiyem 1-2 bölüm oynayıp kapatın tadı damagınızda kalsın :) bir oturuşta bitirmeyin derim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

10.Chapter, SPOILER!!!!!

Aga favori silahların nedir,hangi dörtlüyle ilerliyorsun,tavsiye ettiğin,mutlaka kullan dediğin silah var mı??? Ben ilk silahları epey bi upgrade ettiğim için yenileri satın almadım.

Hacı Plasma Cutter'ın bir büyüğü var ya, yatay bir silah. Onun alt. Fire'ı çok kuvvetli. Özellikle kalabalık alanlarda bırakıyosun ışını birde Stasis ile yavaşlatıyorsun ve toplu katliam. En beğendiğim silah o.
    Pulse Rifle'ında mermi kapasitesi fazla, normal düşmanlarda işe yarıyor epey.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.