Şimdi Ara

Dead Space 2 (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
18.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • frame durumunu gösteren video incelemelerinden gören oldumu hiç ? ona göre pc yi bekleyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 23 Ocak 2011; 22:59:33 >
  • Yağ gibi akıyor oyun konsol da PC de oynamaya gerek yok.
  • pc de hareket yok zaten daha xbox a çekeyim ben bu gece , ilk dvd den kurup oynayabiliyoz mu peki
  • Evet ilk dvd ile başlayabilirsin,ben de frame düşmesi hiç yaşamadım,sanki 60 FPS gibi valla,görüntü çok iyi,yani resmen optimizasyon manyağı olmuş oyun
  • pc 17 jugobayt zaten ripi neyin olmadan uraşamayacam onla şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

pc de hareket yok zaten daha xbox a çekeyim ben bu gece , ilk dvd den kurup oynayabiliyoz mu peki

Chapter 6 nın sonuda DVD 2 yi istiyor.Bu arada az önce bitirdim,ya ben günlerdir oyun açlığımdan çok hızlı geçtim ya da oyuna öyle kaptırdım nasıl bittiğini anlamadım.Oyun sonuna doğru chapter 14 olması lazım harbiden gerildim bir nemesis benzeri canavar ve mermi sıkıntım yüzünden.
  • ilk oyuna göre değişik atroksiyonlar varmı peki merak ettim spoiler olmayacak şekilde yazılabiliyorsa biri yassın :)
  • quote:

ilk oyuna göre değişik atroksiyonlar varmı peki merak ettim spoiler olmayacak şekilde yazılabiliyorsa biri yassın :)

Güzel sahneler mevcut bazen pisikopatlık sınırlarını zorluyor sona doğru yine bir cerrahi müdahele söz konusu,çok fazla silah göremedim ama geliştirince faydalı silahlar var,4 ya da 5 çeşitte suit var kafana göre takıl,yerçekimsiz ortamda gazlayabiliyoruz adamımızı LB ile uçuş hissi güzel oluyor ordan oraya takılmak hatta bazen tamamen uzay boşluğunda uçabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

quote:

ilk oyuna göre değişik atroksiyonlar varmı peki merak ettim spoiler olmayacak şekilde yazılabiliyorsa biri yassın :)

Güzel sahneler mevcut bazen pisikopatlık sınırlarını zorluyor sona doğru yine bir cerrahi müdahele söz konusu,çok fazla silah göremedim ama geliştirince faydalı silahlar var,4 ya da 5 çeşitte suit var kafana göre takıl,yerçekimsiz ortamda gazlayabiliyoruz adamımızı LB ile uçuş hissi güzel oluyor ordan oraya takılmak hatta bazen tamamen uzay boşluğunda uçabilirsiniz.

eyv.

• Oyunda en ufak takılma yok. Grafikler, sesler mükemmel. Teknik açıdan oyun harika. Ayrıca Xbox 360'a süper optimizasyon yapılmış.
  • Allah kahretsin ya. ilk oyunu salak gibi bitirememiştim.yarım bırakmıştım. final zamanıydı. şimdi onu oynuyorum. bitince 2 ye başlayacağım. keşke daha önce bitirseydim

ayrıca çizgi filmini önce izleyin diyenlere de katılmıyorum. bazı yapımlarda eğer olayın başlangıcı yapımdan daha sonra anlatılıyorsa demek onun usülü odur. star wars da 4 5 ve 6 dan sonra çekilen 1 2 ve 3 de nasıl darth vader in bu hale geldiğini öğrendiysek. bunda da öyle işte. çizgi film bence sonra izlenmeli.
  • Arkadaşlar sakın soracağım soru yanlış anlaşılmasın, amacım sadece dead space fanı olaraktan bu oyunu en iyi kalitede oynamak o yüzden peşin peşin söyleyeyim amaç kışkırtma veya provoke etme falan değil Geçenlerde ps3 te bu oyunun xbox a nazan grafiklerinde biraz daha iyi olduğu söylenmişti forumda, oyunu hem ps3 te hem xbox ta deneyen arkadaş varmı hiç? Deneyen varsa arasında grafik, kaplamalar, ışıklandırma detay vs. gibi farklar varmı konsollar arasında? Çünkü duruma göre oyunu ya xbox ta yada ps3 te oynamayı düşünüyorum. Dead space benim için çok özel bir oyun, o yüzden mümkün olan en iyi kalitede oynamak istiyorum oyunu. (Tabi fark varsa, yoksa direk xbox a yapıştıracağım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pape -- 24 Ocak 2011; 10:55:08 >

• Oyun dün sabaha karşı bitti,gerçekten sürükleyici tek solukta yaklaşık 6.5 saat sürdü ortalama normal insanlar için 11 saat denmiş ama..neyse :) tekrar oyunun sonunda açılan ekipmanlar vs ile oynanıp bitirilmeyi hakkediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

Arkadaşlar sakın soracağım soru yanlış anlaşılmasın, amacım sadece dead space fanı olaraktan bu oyunu en iyi kalitede oynamak o yüzden peşin peşin söyleyeyim amaç kışkırtma veya provoke etme falan değil Geçenlerde ps3 te bu oyunun xbox a nazan grafiklerinde biraz daha iyi olduğu söylenmişti forumda, oyunu hem ps3 te hem xbox ta deneyen arkadaş varmı hiç? Deneyen varsa arasında grafik, kaplamalar, ışıklandırma detay vs. gibi farklar varmı konsollar arasında? Çünkü duruma göre oyunu ya xbox ta yada ps3 te oynamayı düşünüyorum. Dead space benim için çok özel bir oyun, o yüzden mümkün olan en iyi kalitede oynamak istiyorum oyunu. (Tabi fark varsa, yoksa direk xbox a yapıştıracağım)

• Chapter 6 ya gelip bıraktım,aşırı hızlı koşup sürekli saklanan bi yaratık cinsi var,bitirdi beni bunlar yaw,duvarların köşesine sindim,delirttiler beni
  • Evet Stalker mı ne. 9. chapter' da bir yerde tek seferde7-8 tanesi geliyor peş peşe.
    Alanın en sonunda da duvara kendini yapıştıran hıyarlardan. Gerçi o kolaydı, verdim ışını cozurt etti hıyar ağası.
  • İzmirde olan varsa şu oyunu bana verebilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Evet Stalker mı ne. 9. chapter' da bir yerde tek seferde7-8 tanesi geliyor peş peşe.
    Alanın en sonunda da duvara kendini yapıştıran hıyarlardan. Gerçi o kolaydı, verdim ışını cozurt etti hıyar ağası.

Kaç Chapter aga oyun?
  • Oyun çok klas...
    İlk dvd'yi bitirdim. 9. chapterdaki stalker'lar efsaneviydi. Geçene kadar imanım gevredi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Evet Stalker mı ne. 9. chapter' da bir yerde tek seferde7-8 tanesi geliyor peş peşe.

Kaç Chapter aga oyun?

panpiçulo 14 galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 24 Ocak 2011; 15:34:33 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.