Şimdi Ara

Dead Space 2 (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
329
Cevap
1
Favori
18.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafikler çoşmuşşşşş,atmosfer kopmuşşş,silahlar konuşmuşşş,bi oturuşta chapter 10 a geldim.2. dvd chapter 6 nın sonunda istiyor haberiniz olsun arkadaşlar.Kaliteli yapımları oynamak elimizdeki konsolların gerçek gücünü gösteriyor.Sonunu acaip merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

Grafikler çoşmuşşşşş,atmosfer kopmuşşş,silahlar konuşmuşşş,bi oturuşta chapter 10 a geldim.2. dvd chapter 6 nın sonunda istiyor haberiniz olsun arkadaşlar.Kaliteli yapımları oynamak elimizdeki konsolların gerçek gücünü gösteriyor.Sonunu acaip merak ediyorum.

Hocam sana bi pm attım
  • @sotmroffdarkness

oyun çok daha korkunç değil mi ?
  • Oyun dehşet olmuş. Korku ve aksiyon bir arada. Horror, thriller, action.
  • Demeyin şöle iyice heycan yapıyorum zaman geçmek bilmiyor hadii in artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

Evt seni korkudan bayıltacak kadar korkunç.
  • Walla oyun beklentilerin çok üstünde ......çok beğendim
  • Ben PC'e çıkmasını bekleyeceğim oynamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Evt seni korkudan bayıltacak kadar korkunç.

İlk oyundaki o ilginç atmosfer tırstırmaya yetiyordu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheExecutioner

Oyunu indirdim oynadım fakat hack yapmamız gereken yeri yaptım onda sonra ''Aim and grab GRİP objective press B'' olayını yapamadım.Oynayanlar nası geçtiğini anlatabilirmi hani asansörden iniyoruz ya

Ortada dönen halkaların üstünde 4 tane kol var onları indir olay bitmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Oyun kısaymış o zaman yaw. 2. DVD'de 3-4 saat sürse kafadan oyunun toplam oynama süresi 7-8 saat diyebiliriz.

Tam tadında aslında bu süre.

1. dvd SP
    2. dvd MP denmişti doğru değilmi?
  • Ufak bir bilgi:

Oyunu oynama fırsatı olanlar biraz daha beklesin derim.Çünkü aynen ilk oyundaki gibi 2. oyunda da hikayeyi bağlayan Dead Space: Aftermath isimli animasyon gelecek. Önce bunu izleyip oyunu sonra oynamak daha mantıklı gibi.(İlk oyunda da sonu direk oyuna bağlanan Dead Space: Downfall isimli bir animasyon vardı) Ben şahsen öyle yapacağım.

Şu sayfada fragmanı var

http://www.imdb.com/video/screenplay/vi3130628121/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 23 Ocak 2011; 14:01:04 >
  • Oyunun başları geriyor adamı,karakterimiz sıyırmak üzere bir halde başlıyoruz,tek yapacağımız hayatta kalmak arkamızda ucubeler,bir kaç chapter sonra malesef benim için aksiyona kayıyor,çünkü hep aynı taktikleri kullanmışlar derin bir sessizlik ardına BÖH!İşin garip tarafı bu oyunu kötü yapmıyor,karakterimizi geliştirdikçe yaratıkları doğramak bayağı bir zevkli hal alıyor,bölüm tasarımlarına bittim diyebilirim,karşılacağınız manzara ve sahneler oldukça fazla,üzerine düşüldüğü kesin,1. oyun kadar sıkıcı değil,en azından bir sonraki chapter da nerede olurum ne yaparım diyerekten oynatıyor kendisi.Benim yorumum budur,iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Gerçekten süper bi oyun. Normalde yarış oyunları dışında(aslında sadece NFS) oyun oynamaktan pek hoşlanmam ama ben bayıldım. Birincisini bitirmiştim ama beni bayağı bi kasmıştı. Hatta bi bölümü geçebilmek için 7 saat uğraşmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kpt Sedat -- 23 Ocak 2011; 15:03:59 >

• baya iyi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Isaac We Trust -- 10 Şubat 2012; 6:07:12 >
  • Oyun gerçekten çok sağlam başladı,ilerledikçe neler olacak tahmin etmek bile istemiyorum.Oynayın,oynattırın başka bişey demiyorum,birazda sesi kısın,ben kısmak zorunda kaldım çünkü tırsmaktan ilerleyemiyorum

Başlardan bi kaç ss vereyim,grafikler geliştirilmiş,yani geliştirilmiş derken tamamen pürüssüz hale gelmiş,AA BB eksiği falan hiçbirşey yok,karanlık yerler tam zifir karanlık oluyor ve gölgeler sırıtmıyor

• quote:

korkudan camdan çıkabilirim bir refleks sonucu o zaman. isaac çok daha karizma olmuş ya. benim favori oyunlarımdan resident evil 5 candır az korku efsane aksiyon tam olması gerektiği gibi bunda o karanlık göremiyosun HEDÖÖÖÖ diyo çıkıyolar o bi ohas... olmanıza sebep oluyo kalp gider vallahi. ben batman arkham asylum'da crocodile'ın mekanına indiğimizde tırsan birisiyim karanlık mekanlar tırstırıyo aydınlık filan olsa neyse.. en kralı gelse tırsmam ortam sakat benim için.

Dead Space'in birincisini cafede oynarken 15-16 yaşında bi çocuğa denettirmiştik oyunu. çocuk biraz oynadıktan sonra gece rüyama girer deyip oyunu kapatmıştı(tırstı çocuk). Ama ben gece oynuyordum(02:00-03:00) cafede her yer karanlık bi kaç bilgisayar haricinde açık PC yoktu. Birden insanın önüne atlayınca insan irkiliyor yahu

• Oyunu en sonunda 360 için sabah temin ettim ve hava biraz karardıktan sonra şöyle tadımlık oynadım... Oynadığım kadarını değerlendirirsem eğer yine üst düzey kalitede bir oyun olduğunu söyleyebilirim, Visceral yine yapacağını yapmış hakkatten. Hani devam oyunları bazen ilk yapımları aratır ama Visceral ilk oyunun üstünden bayağı bir uçuşa geçmiş. Oynanabilirlik, görsel kalite, ses efektleri yani neredeyse bütün detaylar AAA kalitede... İlk Dead Space ile açlığını giderdiğimiz korku unsuru ise ikinci oyunda henüz başlarda olduğum için fazla hissettirmedi ama görünüşe göre korku unsurları bayağı bir artmış. Yani ilk oyunda bir kapıdan geçerken ve koridorlardan ilerlerken her zaman insanın içinde bir gerilim hissi olurdu, işte ikinci oyunda bu olay daha ağır basıyor diyeyim kısaca. Görsel olarak tıpkı ilk oyundaki gibi ışıklandırma ve fizikler ön plana çıkıyor. Mekânların ışıklandırması adeta gerçek hayattan alınmış gibi ve Isaac'ın kostümündeki ışık oyunları insanı hayran bırakmaya yeterde artar. Yalnız dikkatimi çeken bir detay, Necromorph'lar artık daha kalabalık geliyor ve daha hızlılar. Hatırlarsanız ilk oyunda başlarda az az ama sonlara doğru çoğalıyordu, ikinci oyunda daha ilk bölüm olmasına rağmen bayağı bir düşman öldürdüm şimdiden.

Oyunu tadımlık oynadığım için çok detay veremiyorum ama dediğim gibi Visceral yine yapmış yapacağını ve kesinlikle herkesin oynaması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum, bilhassa korku oyunu isteyenler kesinlikle kaçırmasınlar. Bir kaç SS de verelim belki daha fazla fikir sahibi olursunuz;

• Ne oyun be ss leri bile korkutucu.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.