Şimdi Ara

Dead Space 2 (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
18.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Demo'yu yine PS3'te oynadım bugün. Fark ettiğim birşey oldu, oyun sanki ilkine göre biraz daha hızlanmış gibi görünüyor. Isaac'ın dönüş hareketleri ve nişan alışları daha çabukluk kazanmış, aynı şekilde Necromorph'lar da daha hızlı hareket ediyor. Aksiyon ve korku dengesi çok çok güzel, şu demo'yu kaç kere daha oynarım bilmiyorum, enfes olacak yine oyun enfes!!

Bir kaç SS benden gelsin;

Dead Space 2 (ÇIKTI)

Dead Space 2 (ÇIKTI)

Dead Space 2 (ÇIKTI)

Dead Space 2 (ÇIKTI)

Dead Space 2 (ÇIKTI)

Dead Space 2 (ÇIKTI)

Dead Space 2 (ÇIKTI)

Dead Space 2 (ÇIKTI)

Dead Space 2 (ÇIKTI)

Dead Space 2 (ÇIKTI)

Dead Space 2 (ÇIKTI)

Dead Space 2 (ÇIKTI)

Dead Space 2 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 25 Aralık 2010; 22:15:08 >

• hell yeeaaah ! işte beklediğim oyun
  • bi deneyelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 27 Aralık 2010; 20:05:10 >
  • 15 dakika oynadım ve şu an tuvalete nasıl gidicem diye düşünüyorum.kapıyı açmak konusunda çeşitli kaygılarım var.
  • Ilk oyundan gelen tecrübeye ragmen tirsiyodum, ama yerdeki cesetleri affetmedim. Yanlarina gelmeden kol bacak ayirdim hepsini Muhahahaha affetmem.. Cok güzel olacak, cok!
  • bazıları oyunu oynadığını söylüyor ama siz hangi oyunu oynadınız allah aşkına,oyunun grafikleri çok iyi,neye göre iyi bu zamana göre 5 senelik konsol hala döktürüyor daha ne olsun,oyun hep aynı gidiyormuş ee gidecek tabi ne olacak oyunun bir oynanış şekli var adamlar bunu bozup kendilerini riskemi atacak oyun bu şekilde zaten tutmuş,bence oyun çok iyi olacak demo onu gösteriyor,bu oyun adamı sabahlatır
  • Dead Space 1'deki korku ögeleri korunmuş hala tırstırıyor adamı,silah,zırh (kıfayet) çeşitliliği gelmiş,grafikler ise x360 versiyonunda yerinde sayıyor hatta gerileme bile sezdim,yine de güzel grafikleri var,tam sürümünü böyle "" bekliyorum

Dead Space 2 (ÇIKTI)

Dead Space 2 (ÇIKTI)

Dead Space 2 (ÇIKTI)

Dead Space 2 (ÇIKTI)

Dead Space 2 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efflake -- 3 Ocak 2011; 21:09:10 >

• baba daha üçüncü dakikadan içeri doğru bir şeyler oldu bende bide evde garip gölgelenmeler oldu direkt kapattım.. adamlar gene yapmış.. oynayabilene helal ve iyi eğlenceler dilerim ama yok ben bu yaşta şoka girip ölmek istemiyorum.
  • Bu aralar ilk oyununu oynuyorum. Korku oyunlarını fazla gerildiğim için pek sevmem ama alıştıkça daha cezbedici oluyor bu oyunlar. Şu an CH 6'dayım. Şu an tek sinir olduğum şey devamlı o zenciyle, karının emir vermesi. Sanırım 2. oyunda artık başkasının kölesi olmayacak falan demişlerdi.
  • İlk İncelemeler

OXM - 9.5
    GamePro - 9.0

OXM in incelemesinden

"While we don't want to give away too many of the details,the title is filled with tons of horror and surprises, along with it being very lengthy."

Ve Final Sürümünden SSler

Dead Space 2 (ÇIKTI)
     Dead Space 2 (ÇIKTI)
     Dead Space 2 (ÇIKTI)
     Dead Space 2 (ÇIKTI)
     Dead Space 2 (ÇIKTI)
     Dead Space 2 (ÇIKTI)

• Güzel olacak güzel iyi korkacağız anlaşılan
  • şu sıralar çıkmasını en çok beklediğim oyun
  • Train Station Bölümü

Mükemmel Olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Train Station Bölümü

Mükemmel Olmuş

gerçekten harika olmuş

• Yeni reviewler

Game Informer - 9.0
    Edge - 9.0
    PSM3 - 92%

9 dan aşağı not yok,haftaya düşer inşallah.
  • İlkinin ortalama 88-89 idi..Bu sefer 91-92 olacak görünüşe bakılırsa..helal olsun EA ne diyeyim bozmadım seriyi genelde bozar serilerini ama NFS'yi de düzeltti bu sene ama bozdukları da bayağı var yine de DS serisine en fazla önemi gösterdikleri ortada..
  • Your Mom Hates Dead Space 2

Ev Hanımları Dead Space 2yi test etti ve hepsi nefret etti

Özellikle bi tanesi uyuşturucu mu kullanıyorsunuz siz nasıl bir beyin yapısına sahipsiniz falan diyor

İşte Videolar

• Gerçekten korkutucu ev hanımlarına hak veriyorum.
  • Hacı bu karılar Dead Space' den daha korkutucu bence.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.