Şimdi Ara

Dead Space 2 (ÇIKTI) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
18.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu ile alakalı değil ama Xboxa kendi oyunlarını yazan arkadaşlara bir sorum olcak. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz msn den acaba ?

Msn : safaksahin1987@hotmail.com
    Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 28 Ocak 2011; 20:53:31 >
  • dead space 2 ile ilgili şöyle bir market araştırması yapmışlar anneler üzerinde. izleyin derim.

http://www.yourmomhatesdeadspace2.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoW GOREFIEND

dead space 2 ile ilgili şöyle bir market araştırması yapmışlar anneler üzerinde. izleyin derim.

http://www.yourmomhatesdeadspace2.com/

Önceki sayfada verilmişti.
  • beyler şuna bir bakın hardcore'da bitirin ve limitsiz tek atışta öldüren en aşmış silahı kapın.

yapımcılar harbiden dahi yahu.. acayip yaratıcı bir şey olmuş özellikle silahın sesi yardı geçti.
  • Hard Core' da bitirecek baba yiğit varsa buyursun.
  • aynen zaten hard corede bitirenin buna ihtiyacı yokki o adam eli öpülecek kişidir
  • Ben bitiririm
  • 1000g yapmamak için yaptıkları şeylere bak.. 3 kere save ne baba ? yuh yani..
  • Oyunu Bitirdim özellikle sonu süperdi :D.Ama Online Pek sarmadı ya
  • sevdimde chapter 6'dayım hala oyun beni atmosferine kaptırabilmiş değil. Bu yüzden korkutamıyorda oyun.. Tabiii korkmayı düz giderken HOOOO diye fırlayan yaratıklar saymazsak
  • hö böö diyerek çıkan elemanlardan korkmadım ama canım az kaldığında Isaac ölecek diye geriliyorum,hele o devekuşu vari yaratıklar yokmu6. bölümdü sanırsam epey uğraştırdı.
  • yahu o değilde ilk oyuna göre grafikler kötü geldi bana , pc de oynayınca daha iyi anladım

ilk oyun
     Dead Space 2 (ÇIKTI)  Dead Space 2 (ÇIKTI)

ikinci oyun
     Dead Space 2 (ÇIKTI)  Dead Space 2 (ÇIKTI)

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

yahu o değilde ilk oyuna göre grafikler kötü geldi bana , pc de oynayınca daha iyi anladım

Bence böyle tempolu bir oyunda Grafik hiç önemli değil
  • Grafiklerde bana ilk oyuna göre daha parlak ve canlı geldi.Sonuçta sağlam atmosfer var yani bu grafikler bize yeter.
  • grafikler enfes yalnız.. söylemiştim ve bana katılan çok oldu fark ettiniz mi bilmem ama; dead space evreni bildiğin normal insanlar arasında bir savaş çıksa anlatsa.. gears gibi bir evren, evrenler, silahlar diye gider yani çok detaylı her şey expand yapıyor herifler star wars ve halo gibi paso ırk, silah, detay ekliyorlar çok iyi oluyor.

Isaac ölmeye yakın bende tırsıyorum. öldüğünü görmek istememek dışında bir de pat diye vuruyorlar çözemiyorum yani. he ama checkpoint sistemi kusursuz. anında beklemeden başlatıyor neredeyse.

ea'in başyapıtı.

he hardcore'da oynayacak arkadaşlara selamlar, kolay gelsin beyler. saçı başı yolmayın kel kalmayın.

• 2. dvd yi oyunun içindeyken takmalısın.
  • Chapter 7'ye geldim oyun çok iyi olmuş ilkinden daha iyi
  • Arkadaslar hardcore modunun bu kadar zor olma sebebi nedir? , yani diger oyunlarin zor modundan farki nedir?
  • sadece 3 save noktası var anladığım kadarıyla*
  • SPOİLER DİKKAT

Ya sonlara doğru marker harekete geçdiği zaman bir yaratık var sürekli kendini yeniliyor o öldürülebiliyormu ??
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.