Şimdi Ara

Dead Space 2 (ÇIKTI) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
18.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efflake

evet yekepe yeni fw şart

quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Fw attıramadım daha. Ruyalarıma giriyo oyun

aynı dertten muzdaribim,ac brotherhood ve nfsyi de oynayamadım

ac brotherhood'u oynamadım ama hot pursuiti kesin oyna

• collector's edition'ı xbox 360 versiyonun pal olup nereden bulabilirim? gıcık kapmaya başladım iyice millet collector's editionları alıyor illa getiren bir site olmalı. vardır mutlaka.
  • Yapmayın beyler yahu. Hala bu oyununun korkunç olduğunu mu söylüyosunuz ? Artık hep aynı şeyler. Koridorda giderken yandan yüksek sesle fırlayan canavarımsı eleman. Bu mudur korku ? Gerilim bile yaratmıyorki. Alışıldı artık nerden çıkıcağını önceden tahmin bile edebiliyoruz. Bilmiyorum birtek ben mi böyle düşünüyorum ?
  • quote:

evet yekepe yeni fw şart

quote:

oyun wave 6 olarak cıktı . wave 9 degil ap2.5 istemiyor . hangi fw den bahsediyorsunuz anlamadım ki _?

• quote:

Orijinalden alıntı: xYaKuBux

quote:

evet yekepe yeni fw şart

quote:

oyun wave 6 olarak cıktı . wave 9 degil ap2.5 istemiyor . hangi fw den bahsediyorsunuz anlamadım ki _?

aynen yahu.

• quote:

quote:

evet yekepe yeni fw şart

quote:

Oyun 2 dvd. Biz eskiden kalma boot dvd ile fw yükseltip oynadığımız için 2.dvd yi oynayamıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan
    yahu o değilde ilk oyuna göre grafikler kötü geldi bana.

Kesinlikle daha kötü değil ama iki oyununda genel görüntüsü aynı izlenimi verebilir... Bir hafta içinde önce ilk oyunu bitirdim, ardından ikinci oyuna başladım ve bu farkları görmek kendi açımdan çok rahat oldu. Dead Space 2'nin esprisini anlayınca görsel gelişimin nasıl olduğunu çok rahat görebilirsiniz. DS 2'de uygulanan teknik, ilk oyunun geçtiği dar koridorların detaylarını, bu kez daha geniş alanlara, daha fazla içerik ile aktarılmasıdır. Mesela ilk DS'in geniş alanlarında kaplama detayları biraz düşük görünür, ışıklandırma seviyesini dar alanlara göre daha az tutarlar. DS 2'de ise geniş alanlarda daha fazla kaplama, ışıklandırma ve gölgelendirme tekniği mevcut... Filtre kullanımıda aynı şekilde daha belirgin. İlk oyunda genel olarak aynı tip filtreler kullanılıyordu ama ikinci oyuna bakarsak, her bölümün içinde farklı farklı yerlere ulaştıkça filtre değişiyor ve oyunun atmosferinde bunu çok rahat hissediyorsunuz...

Çevre etkileşimi de bulunduğumuz mekân daha büyük bir koloni olduğu için DS 2'de daha fazla ön plana çıkıyor. Oyun sırasında ilerlerken, yan odada veya ulaşılamayan bir yerde insanların saldırıya uğradıklarını, birbirlerine yardım ettiklerini görebiliyorsunuz. Yani Isaac'in mücadelesi dışında, diğer insanların da mücadeleleri oyuncuya yansıtılıyor.

Karakter modellemeleri ise, gelişim açısından en rahat görülebilen detaylara sahip. Isaac'in ve yan karakterlerin animasyonlarına, diyalog halindeyken surat mimiklerine dikkatli bakın, daha gerçekçi ve daha akıcı hareket ettiklerini görebilirsiniz. Tabii Necromorph'lar ilk oyunla aynı fizik yapılarına sahipler ama bu açıdan bir gelişim beklemek yanlış olur diye düşünüyorum. Çünkü ilk oyundaki fizik detaylarının gelişmesine hiç gerek yok, son derece üst seviyedeler ve bu ikinci oyunda aynen korunmuş.

Gelişimi birde çektiğim resimle örneklendireyim. İlk resim Dead Space oyununa ait ve dar koridordaki ışıklandırmaya dikkatli bakın. İkinci resimde ise aynı ışıklandırma tekniği Dead Space 2'de daha geniş bir alanda kullanılıyor ve bu geniş alanların tasarımları, içerik açısından daha dolu ve canlı görünüyor, bunuda sonra resimden anlayabilirsiniz...

Dead Space
     Dead Space 2 (ÇIKTI)

Dead Space 2
     Dead Space 2 (ÇIKTI)

Dead Space 2 (ÇIKTI)

• quote:

quote:

evet yekepe yeni fw şart

quote:

Benim fw wave 2. Wave patch yapıp oynadım oyunu fw attırmanıza gerek yok ki araştırın biraz wave patch'i internet'ten.

• oyunu az önce bitirdim.gerek bulmacalar olsun gerek atmosfer olsun ilk oyun daha iyi. ikinci oyunda resmen aksiyona dönmüş oyun.senaryoda öyle ahım şahım birşeyler değil.ilk oyun gözümde 9.5 tu bu oyun ise 8

bence 2.oyunda geliştirilen tek şey ışıklandırma olmuş.geri kalan herşey ds1 ile aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

quote:

evet yekepe yeni fw şart

quote:

Benim fw wave 2. Wave patch yapıp oynadım oyunu fw attırmanıza gerek yok ki araştırın biraz wave patch'i internet'ten.

Anladım dostum yani eski fw gibi gösteriyorsun oyunu ve aktive dvd ye gerek kalmıyor. Makina direk oyunu okuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 8 Şubat 2011; 19:18:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dodocan

oyunu az önce bitirdim.gerek bulmacalar olsun gerek atmosfer olsun ilk oyun daha iyi. ikinci oyunda resmen aksiyona dönmüş oyun.senaryoda öyle ahım şahım birşeyler değil.ilk oyun gözümde 9.5 tu bu oyun ise 8

bence 2.oyunda geliştirilen tek şey ışıklandırma olmuş.geri kalan herşey ds1 ile aynı

toplam kaç chapter var oyunda ben 6. chapterdayım
  • 15
  • az önce ışıklar kapalı evde çıt yok açıp oyniyim dedim 45 dakika dayanabildim

bugüne kadar oynadığım en korkunç oyun diyebilirim bir de doom 3 var tabii
  • quote:

quote:

quote:

evet yekepe yeni fw şart

quote:

Oyun 2 dvd. Biz eskiden kalma boot dvd ile fw yükseltip oynadığımız için 2.dvd yi oynayamıyoruz.

Emin misin bu şekilde oynanmadığına Castelvania da 2 dvd ama oynanıyor 2. dvd yi takmanı istediği zaman bootdvdsini takıyorum bir süre bekleyip dvd yi çıkartıyorum. Oyunun 2.dvd sini takıyorum ve gayette güzel açıyor.Dead space de farklı bir durum mu var?

• Chapter 10 epic derecede güzel tasarlanmış. Böyle bi gerilim olamaz. Hele o sesler yok mu, kulaklıkla ve karanlıkta oynuyorsanız (öyle oynanmalı zaten) yay gibi geriyor.
  • Bende Pc'de son ses açık, ışıklar odanın kapısı kapalı ve tek başıma oynadım-oynuyorum ama sıkıldım resmen ya. Çok bariz çünkü oyunun ne zaman korkutacağı, ışıklar kapanır etraf zifiri karanlık olur sonra birden üzerinize yaratıklar çullanır. Artık korkutmuyor beni nedense. Yaratıklardan iğrendim, birkaç sefer hazırlıksız yakalandığımdan yerimden hoplattı ama hepsi bu. Korku türü artık öldü bence. Çünkü numaralar klasik, etraf kararır ve aniden önünüze bir yaratık çıkar. Artık korkutmuyor bu numara. Alan Wake'te ciddi anlamda rahatsız olmuştum mesela. Çünkü ortam değişkendi ve klasik numaraları kullanarak korkutmak ve üzerinize yaratık göndermiyordu. Rahatsız edici bir gerilim yaratıyor Alan Wake'teki o puslu hava, müzik, ses ve loş ortam. Yani ciddi ciddi oyunun yarısına gelmeden sıkıldım Dead Space 2'den ki çok fazla korku türüyle haşır neşir değilimdir. Ha yaratıklar gerçekten iğrendiriyor orası ayrı

• korku olayına şu tarz bakmak lazım...
    terminatörü izleyen bir kardeşim 1989 di sanirim geçmiş anılarını anlatırken çok kortugundan dem vuruyordu..
    günümüz nesilde bize sunulan gerilim unsuru saw teksas katliami alien.13 cuma.gibi filimler olunca bünye alışık oldugundan
    beklenen etkiyi yapmıyor haliyle..

-birde sen o filimi izlediginde o oyunu oynadıgında 13 14 yaşında idin ..
    şimdi bir yetişkinsin
    ps3 ü bilmem ama ankette .....o çok biliniyor adam babasının bacagına dolanarak hadi baba hadi baba diye teknoloji marketin yolunu tutturabiliyor.. o yaştaki kişi
    xbox360 ı nerden görücek bilecekte aldıracak..
    bir ortalama yapılsa xbox360 sahiplari yaş ortalaması eminim 25 veya daha üzeridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven
    Bende Pc'de son ses açık, ışıklar odanın kapısı kapalı ve tek başıma oynadım-oynuyorum ama sıkıldım resmen ya. Çok bariz çünkü oyunun ne zaman korkutacağı, ışıklar kapanır etraf zifiri karanlık olur sonra birden üzerinize yaratıklar çullanır. Artık korkutmuyor beni nedense. Yaratıklardan iğrendim, birkaç sefer hazırlıksız yakalandığımdan yerimden hoplattı ama hepsi bu. Korku türü artık öldü bence. Çünkü numaralar klasik, etraf kararır ve aniden önünüze bir yaratık çıkar. Artık korkutmuyor bu numara. Alan Wake'te ciddi anlamda rahatsız olmuştum mesela. Çünkü ortam değişkendi ve klasik numaraları kullanarak korkutmak ve üzerinize yaratık göndermiyordu. Rahatsız edici bir gerilim yaratıyor Alan Wake'teki o puslu hava, müzik, ses ve loş ortam. Yani ciddi ciddi oyunun yarısına gelmeden sıkıldım Dead Space 2'den ki çok fazla korku türüyle haşır neşir değilimdir. Ha yaratıklar gerçekten iğrendiriyor orası ayrı

+360

• Dün demosunu indirip oynıyayım dedim ama bu oyun bana uzak sevenlerine yakın olsun. Bana göre bir oyun değilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Chapter 10 epic derecede güzel tasarlanmış. Böyle bi gerilim olamaz. Hele o sesler yok mu, kulaklıkla ve karanlıkta oynuyorsanız (öyle oynanmalı zaten) yay gibi geriyor.

pis gerildiğim chapter hele o arınmadan sonraki karidor lan yavaş gelin lannnn diye bağırdım evde baya komediydi. az adi değil. gariban nekromorphlara yazık oluyo aslında yan yan yürüyorlar gelemeden havaya uçuyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.