Şimdi Ara

DEAD SPACE 3 (PS3 ANA KONU) 'Bizden Beklenilmeyeni Bekleyin' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
7.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kasatka

Dead Space 1 de gercekten bir uzay gemisinde oldugumu hissettim. O gicirdamalar, hafiften gelen bozuk anonslar, birden bire giden isiklar vs beni benden almisti. Ancak 2. oyunda yine uzay ussunde olmama ragmen uzay mekanlari disinda uzayda oldugumu hissedemedim. Yani kapali mekanlarda he resident evil malikanesi ha dead space 2 , his anlaminda faklilik yoktu.
    3. oyunda da aynen 2 de oldugu gibi yine arz talep icin aksiyona agirlik vereceklerdir ve bu bizleri, korku severleri yine tekrar tekrar tekrar uzecek bir durum cunki elimizde artik korku oyunu neredeyse kalmadi. Bildigimiz tum korku oyunlari neredeyse aksiyona kaydi , kayiyor. Yakinda oyun sektoru fifa ve codlasacak, baska oyun cikmayacak diye korkuyorum artik. Korku oyunu cikmasada bunun olacagini bilip korkmakla korku hissimi giderir oldum :)

korku sevmeyen biri olarak dead space 1'i şuan bayıla bayıla oynuyorum mükemmel bir oyun, ve evet 3. oyun çok aksiyonlu mass effect çakması olmuş resmen, piyasada tonlarca aksiyon oyunu varken güzelim korku serisini aksiyona çevirmek bence büyük bir hata

• 20 dakıkalık videonun birazını izledim de;yapımcılar heralde uncharted'dan ılham almışlar.Kapıya tutunurken kapının açılması,Isaac'in hoplaması zıplaması vs
  • Bo oyun da yandı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA'den Frank Gibeau'nun söylediğine göre;

Beğenmediğimiz,bu ne böyle,korku oyunundan çıkmış,aksiyon oyunu olmuş,bu Dead Space değil,Gears of Space dediğimiz Dead Space 3,aldığı önsipariş sayısı bakımından Dead Space 2'yi tam 5'e katlamış.

Kaynak:
    http://www.oxmonline.com/dead-space-3-crysis-3-pre-orders-surpassing-predecessors

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 2 Ağustos 2012; 22:02:21 >
  • heycanla bekliyoruz 2.oyun beni baya dellendirmiştiama oyunun sonu çok kolaydı neyse 3.oyun inşallah uzun olur ve türkçe altyazı olur umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

heycanla bekliyoruz 2.oyun beni baya dellendirmiştiama oyunun sonu çok kolaydı neyse 3.oyun inşallah uzun olur ve türkçe altyazı olur umarım

ilk oyunun sonu ve özellikle göktaşlarını yok ettiğimiz bölüm zordu. göktaşlı bölümü geçebilmek için 1 saatten fazla uğraştım, ara verdim çarşıya gittim stress attım döndüm yine takılınca kolu kırıyordum ki sonunda geçtim bölümü.
  • uzun zaman sonra gerçekten gerilerek oynadığım bir oyundu.O sizi görünce birden üstünüze koşan yaratığın sesini duyunca bi pause yapıp derin nefes alıp öyle geri dönüyordum oyuna.
  • DS2'nin sadece chapter 5 e kadar korktum. Bu da korku oyunlarından korkmamdan dolayıyımış sadece önyargı. Fakat bunu yenmek için skype ı açıp arkadaşla konuşarak oynadım 1 saat kadar hiç korkma falan kalmadı. Şuanda rahatlıkla oynarım oyunu pek de korkunç bir oyun değil. Fakat gerilim tavan yapmış seviyede
  • Dead Space 3 Lost Planet 2'ye benzemiş. Lost Planet 3 de Dead Space'e benzemeye çalışmış. Ne yapacaklarını şaşırdılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 5 Ağustos 2012; 14:59:38 >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun şimdi tahmini ne zamana cıkar acaba.Oyunda bu sefer daha cok ucmaya elverişli olacagız sanırım korku ögeleri biraz daha azaltıldı gibi geldi bana
  • Dead Space 3 video shows off Limited Edition goodies

http://www.vg247.com/2012/10/17/dead-space-3-video-shows-off-the-limited-edition-of-the-game/

• ilk oyunu 2 kere bitirdim 3.seferde isterdim ama inanılmaz gergindi ortam 2 oyunu 4 kere 5.ye başladım silahları falan upgrade ettim ilk oyun kadar germedi ama çok güzeldi. bu 3.sü ultra dandik gözüküyor olsun yinede helal olsun adamlara çok güzel vakit geçirdim ilk 2 oyunda dead space in çok ayrı bir yeri var bende
  • İlk 2 oyun harikaydı ama 3. oyunla seri muhtemelen aksiyona kayacak :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki bu oyun hep geri planda kaldı halbuki ilk oyun da ben baya tırsarak oynuyordum
  • en çok korktuğum oyun şu ana kadar bu oldu

sizin tavsiye ettiğiniz korku oyunları var mı ps3 (gerçekçilik benim için ön planda)
  • Dead Space 3'ün Demosu Geliyor

Electronic Arts ve Visceral Games, Dead Space 3'ün demo tarihini az önce yaptıkları duyuur ile açıkladılar.

Dead Space 3 demosu, Xbox Live ve Playstation Network'e 22 Ocak 2013'te gelecek. Fakat Xbox 360 sahiplerinin deneme sürüşünü daha erken deneme şansları da mevcut. Eğer siz Xbox 360 sahipleri Demo.Deadspace.com'a kaydınızı yaptırırsanız demoyu bir hafta -15 Ocak- erken oynama şansına sahipsiniz.

https://demo.deadspace.com/

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dead_Space_3un_Demosu_Bu_Tarihte_Geliyor-33483.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Önceki serilerde olduğu gibi animasyon filmide çıkıcakmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_

Story so far videosunun türkçe altyazılı versiyonunu bulamadım internette bu yüzden kendim çevirdim dinleyerek. Ayrı konu olarak açmıştım ama kilit yemiş, bilmiyorum sebebini (sadece bu konunun linki atılıp kilit yediği için tahminimce buraya atmam gerekiyor sanırım )

Her neyse:

adamlar dead space 2'den çok görüntü kullanmış yahu

• beyler oyun psn'e düşecek mi bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.