Şimdi Ara

DEAD SPACE 3 (PS3 ANA KONU) 'Bizden Beklenilmeyeni Bekleyin' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
7.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dead Space gibi bir oyun bu forumda ilgi görmüyor. Ayıp yahu bırakın fifa'yı Dead Space diye bir gerçek var. Bugün çıktı sanırım spota yani xbox için olan torrentini bu sabah görmüştüm.
  • PS3 versiyonu spota gelmiş. Takaslık 1-2 oyun ayarlayıp alayım bari
  • çıktığı gün psn'e de gelirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

çıktığı gün psn'e de gelirmi acaba?

gelecek zaten su anda pre order'da us psn'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

Dead Space gibi bir oyun bu forumda ilgi görmüyor. Ayıp yahu bırakın fifa'yı Dead Space diye bir gerçek var. Bugün çıktı sanırım spota yani xbox için olan torrentini bu sabah görmüştüm.

Doğru söylüyorsunuz belkide serinin en iyi oyunu olmuştur ama şimdiye kadar görünen o ki beklenen ilgiyi görmeyecek en azından forumda öyle olucak gibi..
  • İlk oyundaki atmosferi yaşatacaksa her türlü alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

quote:

Dead Space gibi bir oyun bu forumda ilgi görmüyor. Ayıp yahu bırakın fifa'yı Dead Space diye bir gerçek var. Bugün çıktı sanırım spota yani xbox için olan torrentini bu sabah görmüştüm.

Doğru söylüyorsunuz belkide serinin en iyi oyunu olmuştur ama şimdiye kadar görünen o ki beklenen ilgiyi görmeyecek en azından forumda öyle olucak gibi..

Bütün dünyada büyük bir ilgiyle beklenilen bir oyun. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz. Gerilim aksiyonu sevmeyenler de vardır.

• quote:

quote:

quote:

Bütün dünyada büyük bir ilgiyle beklenilen bir oyun. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz. Gerilim aksiyonu sevmeyenler de vardır.

İlgi olmaması oyun resmi olarak çıkmadığı için olabilir korsana düştü sadece.

Bu arada oyunu alıp almama da kararsızdım demodan sonra gerilim aksiyon yok ne yazık ki sadece aksiyon var ama yine de fena bir oyun değil oynanır fakat bence ucuzlayınca alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 30 Ocak 2013; 2:56:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

quote:

quote:

Bu arada oyunu alıp almama da kararsızdım demodan sonra gerilim aksiyon yok ne yazık ki sadece aksiyon var ama yine de fena bir oyun değil oynanır fakat bence ucuzlayınca alın.

Yok yani sonuçta oyunlar çıkmadan önce forumda en az bir 10 sayfaya falan ulaşıyor Dead Space 3 3. sayfada daha. Ayrıca Xbox 360 oyuncularından aldığım yorumlar hep şöyleydi : serinin en iyi oyunu olmuş, demoyla alakasız

• 5. bölüme geçtim seri aksiyona kaydı diyenler çok yanılıyor aynı gerilimli atmosfer devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

5. bölüme geçtim seri aksiyona kaydı diyenler çok yanılıyor aynı gerilimli atmosfer devam ediyor.

oyun orjinal mi? Kaç chapter oldugunu bitirince pm atarsan sevinirim hocam tatilden döneyim edinecem bakalım.

• Hayret bu oyuna hikayenin öncesini anlatan bir animasyon film çıkarmadılar bu sefer.

Bu da demektir ki EA'nın bu oyuna pek güveni yok. Çünkü ilk 2 oyunun animasyonlarla beraber bayağı reklamını yapmışlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 30 Ocak 2013; 12:45:56 >
  • Yine alıp oynayacağım tabi ki de ama ilk 2 oyundaki beklentilerim bu oyunda kesinlikle mevcut değil. Belki de böylesi daha iyidir, sürpriz olur =)
  • Bugün oyunu aldım birazdan başlıyorum
  • İzmir'de yok daha. Takasla 2 oyun belirledim ama şimdi kargo bekle 2 gün boyunca. Neyse seriye Downfall isimli animasyonla bir kez daha başladım. Haftasonuna kadar 2 oyunu ve DS:Aftermath'i bitirmiş olurum. Sonra da 3. oyuna başlarım artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

quote:

quote:

Yok yani sonuçta oyunlar çıkmadan önce forumda en az bir 10 sayfaya falan ulaşıyor Dead Space 3 3. sayfada daha. Ayrıca Xbox 360 oyuncularından aldığım yorumlar hep şöyleydi : serinin en iyi oyunu olmuş, demoyla alakasız

Görüşler değişebilir bana göre serinin en iyi oyunu hala birinci oyundur ondan sonra ikinci oyun gelir en azından benim zevkime göre.

Forumda ne oyunlar ilgi görmüyor Guild Wars 2 , X-Com gibi forumda ki oyuncular daha çok askeri vurmalı , öldürmeli COD tarzı oyunlar sevdiğinden olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 30 Ocak 2013; 17:21:37 >

• Dun oyunu spotlarda gormustum. Halbuki resmi cikis tarihi 5-8 subat degil miydi? Ben mi yanlis biliyorum yoksa. Onlarin eline nasil geciyor?

Multiplayer belki bir kac kere oynarim. Nasil? Network pass gerektiriyo mu? Ve alayim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

Hayret bu oyuna hikayenin öncesini anlatan bir animasyon film çıkarmadılar bu sefer.

Bu da demektir ki EA'nın bu oyuna pek güveni yok. Çünkü ilk 2 oyunun animasyonlarla beraber bayağı reklamını yapmışlardı.

Animasyon filmler bir harikaydi ozellikle ilk film belki sonradan cikarirlar filmini belli olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

5. bölüme geçtim seri aksiyona kaydı diyenler çok yanılıyor aynı gerilimli atmosfer devam ediyor.

oyun orjinal mi? Kaç chapter oldugunu bitirince pm atarsan sevinirim hocam tatilden döneyim edinecem bakalım.

19 chapter

• arkadaşlar ben konuda açtım ama cevap gelmedi multiplayer hala duruyormu dead space 2 deki gibi 4v4 ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.