Şimdi Ara

DEAD SPACE 3 (PS3 ANA KONU) 'Bizden Beklenilmeyeni Bekleyin' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
7.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

beyler oyun psn'e düşecek mi bilen var mı?

Evet.
    US Psn de ön siparişe açılmış bile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trial ini izledim cok guzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demo'yu CO-OP oynamanızı tavsiye ederim.

Beklediğimden çok daha iyi çıktı. Bayıldım.
  • Dead Space 3 alınacaklar kısmında benim için ön sıralardaydı ama demodan sonra ucuzlayınca alırız aldık dediğim oyunların listesine girdi.Öncelikle korku diye bir şeyi oyundan tamamen atmışlar zaten açık alanda korku oyunu mu olur.Hadi demoda korkutucu yerlere önem vermemişler demo olduğu için aksiyona eğilmişler diyelim oyun oradan da kalıyor.Aksiyon kısmında basit bir Gears of War çakması olmuş vuruldum mu vurdum mu anlamak mümkün değil pat pat herkesi indirerek ilerliyoruz.Grafiklerde açık alana çıktıkları için midir nedir baya bir gerilemiş Dead Space 2 ve 1'in grafiklerini aşırı derecede sevmiştim çok iyiydi ve iyi optimize edilmişti fakat üçüncü oyun için aynı şeyi söylemek mümkün değil.Tabi beğendiğim yerleri de oldu öncelikle kendi silahımızı yapma kısmına tam sürümde baya bir uğraşacağız anlaşılan demoda bile iyi bir şey yapmak mümkün.Kendi yaptığımız güçlü silah ile düşmanları iki kurşunla öldürmek çok iyi bir his.Bu arada Co-Op kısmı da güzel korku unsuru tabi ki iyice gidiyor ama zaten o tek kişilikte de çok yok o yüzden takılmadım.Diyaloglar falan her şey değişiyor tanıdığınız biriyle oynaması baya zevkli olacağa benziyor.Ama onun dışında ben bu oyunu ilk iki Dead Space oyununa yakıştıramadım ve anca ucuzladığı zaman almayı düşünüyorum.

• Demo tr psn ye gelmis

• ilk oyundan sonra aksiyonun dozu gittikce artti.siper bile alabiyoruz artik.yazik.daha fazla oynayiciya hitap etmek icin yapilan seyler yuzunden asil hayranlarini uzuyorlar.ilk oyunu 4-5 defa bitirmistim.

• Çıktsa da oynasak artık. Isaac gel oğlum buraya !
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Dead Space 3 Lost Planet 2'ye benzemiş. Lost Planet 3 de Dead Space'e benzemeye çalışmış. Ne yapacaklarını şaşırdılar.

bende bunu yazicakdim,ayrica demoya baslayinca The Thing filmi aklima geldi birden nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Aynen ben de takasla alıcam Crysis 3'e yoğunlaştım bu ay
  • Buda re serileri gibi patladı, hayırlı olsun

• gerçekten güzel oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

Buda re serileri gibi patladı, hayırlı olsun

Demodan sonra hemen patlattın

• "ilk oyundan sonra aksiyona kaydı" uleyn zaten hiçbirzaman saf korku oyunu olmadıki şu oyun anlamadım gitti milletin isyanını; korku teması var tamamda aksiyon ilk oyunda yokmuydu sanki sırf co-op koyuldu diye bu isyan co-op oynamazsın olur biter yada hiç almazsın oda bi seçenek
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

"ilk oyundan sonra aksiyona kaydı" uleyn zaten hiçbirzaman saf korku oyunu olmadıki şu oyun anlamadım gitti milletin isyanını; korku teması var tamamda aksiyon ilk oyunda yokmuydu sanki sırf co-op koyuldu diye bu isyan co-op oynamazsın olur biter yada hiç almazsın oda bi seçenek

Hocam aksiyon hep vardı ama korku ögesi de hep ön plandaydı ve aksiyon kısımlarının kendine has bir sistemi vardı şimdi iyice piyasada bir sürü olan Gears of War çakmalarına dönmüş oyun en azından demodan anladığımız kadarı ile.
  • quote:

quote:

"ilk oyundan sonra aksiyona kaydı" uleyn zaten hiçbirzaman saf korku oyunu olmadıki şu oyun anlamadım gitti milletin isyanını; korku teması var tamamda aksiyon ilk oyunda yokmuydu sanki sırf co-op koyuldu diye bu isyan co-op oynamazsın olur biter yada hiç almazsın oda bi seçenek

Hocam aksiyon hep vardı ama korku ögesi de hep ön plandaydı ve aksiyon kısımlarının kendine has bir sistemi vardı şimdi iyice piyasada bir sürü olan Gears of War çakmalarına dönmüş oyun en azından demodan anladığımız kadarı ile.

walla güzel diyorsun dostum ama seninde dediğin gibi demodan gördüğümüz kadarıyla daha ortada birşey yok

• peki çizgi filmi ne zaman çıkıyor izlemek lazım.
  • quote:

quote:

quote:

walla güzel diyorsun dostum ama seninde dediğin gibi demodan gördüğümüz kadarıyla daha ortada birşey yok

Hocam sende doğru diyorsun demodan tüm oyun yargılanmaz belki demo olduğu için aksiyona eğilmişlerdir full oyun korkunun dibine vurduğu bölümler vardır ama demoda bazı şeyleri belli eder mesela açık alana çıkıldığı için grafikler baya gerilemiş gelişeceği yerden ilk iki oyunun grafikleri on numaraydı , aksiyon dinamikleri rezil vurdum mu vuruldum mu anlamıyorum bu aksiyon dinamikleri ile olmaz yani.Tabi bunlar benim düşüncem ve oyunun tam sürümü çıktığı zaman her şeyi görebileceğiz.

• Allah aşkına resident evil 6. oyuna kadar bekledi bu adamlar 3. oyunda necromorphlara silah kullanma yeteneği aşıladılar.
    Artık ileriki aylarda ya da yıllarda diyeyim plus'a gelirse denerim yoksa hiç ağzımdaki tadı bozucak değilim.
    Daha bugün 1'e başladım tekrar, EA'den böyle bir oyunun çıkışına tekrar şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 24 Ocak 2013; 21:36:04 >
  • Demo güzele benziyor, gerilim de var. Ben beğendim biraz dead space e lost planet ve gears of war katmışlar gibi.

• Bir Dead Space fanatiği olarak diyorum ki;

Sakın demo gibi sanmayın. Accccccccayip keyifli olmuş oyun. Spoiler vermek istemiyorum ama a aksiyon dediğimiz kısımlar konuya iyi yedirilmiş. Korku yok falan sanmayın kralı var. Weapon Crafting sistemi gayet keyifli. Ayrıca silahınız +1 Reload vb. özellikler kazandıran parçalar buluyorsunuz sağdan soldan.

Grafikler güzelleşmiş. Isaac'in gözünden yansıyan ışıklara bittim diyebilirim. Bu kadar basit bir ayrıntının oyunun atmosferine etkisi muhteşem.

1 saat kadar oynadım şimdilik izlenimlerim bunlar. Konu biraz klişe gibi duruyor fakat ileride, eski oyunları da düşünerek dallanıp budaklanacağını düşünüyorum.

Evet oyunda bazı değişiklikler olmuş. Diğer iki oyundan daha hızlı ilerliyor gibi ve aksiyon var. Fakat 3. oyunda diğerleri ile aynı çıksaydı; "bu ne yaaa yine mi aynı, insan biraz birşeyler ekler" derdik. Eminim.

Sakın önyargı ile yaklaşmayın, kesinlikle denemelisiniz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.