Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tarıkay93 kardeş;grafiklerin çok güzel dx10 mu bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

yahu ne harika silahlar var bu oyunda keşke hepsini bir alabilsek sadece 4 tane ile sınırlı olması kötü.. birde bench olayı yavaş ilerliyor oyun bitene kadar bir silahı bile tamemen modifiye etmek çok zor

"line gun" en harika silah bence ikincil atışıda çok etkili

Haklısın ben oyun boyunca taramalı ve bizim tekliyi kullandım tekliyi bir güçlendirdim 2 atışta herkezi öldürüyor...Son bossu bile onla aldım desem yeridir
  • beyler bölüm 2de burda kapıyı yavaslat diyo ama olmadı nasıl geçecem
     Dead Space™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN A. -- 8 Kasım 2008; 22:13:19 >
  • heman @

aşağı in iki tane dev fiş var öne onları yavaşlat sonra yerlerine tak çekerek ..

stonegiant @

kapıya hedef al ve c ye bas

goksukara @

evt bende onu güçlendiriyom damagesini , birde flamethrowe ı güçlendiriyom diğerlerine dokunmadım hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 8 Kasım 2008; 22:18:20 >
  • Uydu antenli bölümü nasıl geçtiniz arkadaşlar ? Şu anda oyun açık dizdim sağlam uyduları bir sıra halinde ama birşey olmadı sinyal gelen yere doğru düz bir çizgi halinde dizdim diğer bozuk uyduları söktüm baya başım döndü yerçekimsiz ortamda galiba midem bulanıyor :)
  • eyw ya c yi unutmuşum ara verince
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Uydu antenli bölümü nasıl geçtiniz arkadaşlar ? Şu anda oyun açık dizdim sağlam uyduları bir sıra halinde ama birşey olmadı sinyal gelen yere doğru düz bir çizgi halinde dizdim diğer bozuk uyduları söktüm baya başım döndü yerçekimsiz ortamda galiba midem bulanıyor :)

Şemaya bak ilk 5'li yeşil olcak diğerlerine bişi koymasanda olur :D
  • son bölümdeyim ortam gerçekten güzel, bunlar nicole ile zamanında çok yapmışlar kızın adamı görünce halinden belli oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: goksukara

quote:

Uydu antenli bölümü nasıl geçtiniz arkadaşlar ? Şu anda oyun açık dizdim sağlam uyduları bir sıra halinde ama birşey olmadı sinyal gelen yere doğru düz bir çizgi halinde dizdim diğer bozuk uyduları söktüm baya başım döndü yerçekimsiz ortamda galiba midem bulanıyor :)

Çabuk cevap için teşekkürler ama benim gördüğüm 6 tane sağlam uydu var ve bunların hepsini tek sıra dizdim şöyle bir görüntü oluştu ss :

Dead Space™ (ÇIKTI)

beacon yapınca bana uyduların ortasındaki uzun çubuğu gösteriyor orda yapacak birşey bulamadım başka kontrol yeride offline yazıyor halen çok pis takıldım ha + bide terledim ha...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: goksukara

quote:

Çabuk cevap için teşekkürler ama benim gördüğüm 6 tane sağlam uydu var ve bunların hepsini tek sıra dizdim şöyle bir görüntü oluştu ss :

Dead Space™ (ÇIKTI)

beacon yapınca bana uyduların ortasındaki uzun çubuğu gösteriyor orda yapacak birşey bulamadım başka kontrol yeride offline yazıyor halen çok pis takıldım ha + bide terledim ha...

En içerisini beşgen olacak şekilde dolduracaksın.

• quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

En içerisini beşgen olacak şekilde dolduracaksın.

teşekkürler, akıl edemedim beşgeni :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

tarıkay93 kardeş;grafiklerin çok güzel dx10 mu bu?

Hayır DX9, Vysnc kapalı, diğer herşey açık. Gerçekten çok kaliteli gözüküyor.

Not: Çözünürlük 1440x900.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 9 Kasım 2008; 0:20:56 >
  • Merakla beklediğim bir oyun olmasına rağmen ancak oynamaya fırsat buldum. Beklediğim gibi harika bir oyun, Bioshock kalitesinde olmuş diyebilirim. 4. etaptayım şuan, sindire sindire oynuyorum her oturuşta 1 etap bitirmeyi düşünüyorum.

Oyun gerilim oyunu olarak bayaa güzel. Ama benim için system shock 2 ve undying i tahtından edemedi Başlarda biraz etkiliyor ama sonra büyüsü kayboluyor korku olayının, aynı condemned gibi.

Kamera açısı biraz ters geliyor başta, RE4 tekine biraz benzeyen bu açı görüş alanını daralttığı için gerilimi arttırıyor, sürekli sağa sola bakma ihtiyacı doğuruyor bu yüzden. Güzel bence.

Şu gears of war da ki ölü adamın hallaç pamuğu gibi ağaya dolaşma olayı bunda da var ve bence gıcık bişey. 1 tonluk yaratık öldükten sonra kağıt gibi savruluyor dokunursanız.

Grafikleri daha önce unreal engine 3 zannediyordum, burada öğrendim olmadığını. Oyuna girince de olmadığını hemen anlıyorsunuz zaten. UE3 e kıyasla biraz kötü grafik motoru ama ışık, duman gibi olayları çok iyi kullanmışlar bazı sahnelerde müthiş görüntüler çıkıyor.

Seslere ise 10 numara diyor ve susuyorum.

Son zamanlarda yerden yere vurduğum EA bi alkışı haketti EA senden bu kalite oyunlar bekliyoruz.

• Arkadaşlar oyunda herşey açık en yüksekte.Ama aa kapalı gibi hala tırtıklar var. Nvidia kontrol paneldende her türlü senaryoyu denedim değişen hiç birşey olmadı.Sizde durum nasıl
  • evt EA den uzun zamandır böyle piyasa yönelik olmayan ve pazar peşinde koşmayan sırf oyuncuya yönelik bir oyun oynamamıştık gerçekten teprik etmek lazım , kamera açısı hariç çok iyi bir oyun yapmışlar ( gerçi o açıyıda bilerek vermiş olabilirler gerçekten gerilimi arttıran bir unsur )
  • güzele benziyo , şu an indiriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: takeru

Şu gears of war da ki ölü adamın hallaç pamuğu gibi ağaya dolaşma olayı bunda da var ve bence gıcık bişey. 1 tonluk yaratık öldükten sonra kağıt gibi savruluyor dokunursanız.

Aynen sana katılıyorum, fizik kurallarına aykırı bir durum. Gerçekçi atmosferi baltalıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kalendar

quote:

Aynen sana katılıyorum, fizik kurallarına aykırı bir durum. Gerçekçi atmosferi baltalıyor.

yannız bizim elemanda hiç öyle hafif falan değil arkadaşlar kodumu yaradıkları deviriyor...
    ayağını yere vurdumu öyle bir ses çıkıyoki sanki mitralyöz çarpıyo.. yani anladığım kadarı ile bu kostümünde marifeti biraz...

en az yaratılar kadar ağır ve vücut gücüne sahip yani

• quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

Orjinalden alıntı: Kalendar

quote:

yannız bizim elemanda hiç öyle hafif falan değil arkadaşlar kodumu yaradıkları deviriyor...
    ayağını yere vurdumu öyle bir ses çıkıyoki sanki mitralyöz çarpıyo.. yani anladığım kadarı ile bu kostümünde marifeti biraz...

en az yaratılar kadar ağır ve vücut gücüne sahip yani

Alıntılar ile ne alaka :)

Oyun epey sarıyor. Sesler çok iyi. Bana Bioshocku anımsattı.

• Evet ya atmosfer biraz Bioshock'dan araklama. İlerleyen bölümlerde duvarlarda afişler, reklamlar görüyorsunuz. Hatta bir ara botanik bahçesine bile gidiyorsunuz. Bu yönüyle direkt Bioshock'dan kopya. Onun uzayda geçeni. Ama kesinlikle kötü değil. Sadece anımsatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 9 Kasım 2008; 1:23:31 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.