Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SAMASRA

quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

quote:

Orjinalden alıntı: heman_

oyunun başlarındayım takıldım burda ne yapcamm

Dead Space™ (ÇIKTI)

O iki dişliden birisi düğmeye bastıında hemen girp çıkıodu yerine.Tuşa bas dişliye nişan alıp c tuşuna bas.yavaşladıında merkez yerine git.Tuşa bas...

merkez yeri dediğin neresi?ben hala geçemedim orayı

İki fişin konrol edildiği yerin tam ortası

• Deviilll sağolasın
  • 7. bölümün sonlarındayım. Yuvarlak bir gezegene benzeyen bir kütlenin etrafında dönen çemberler var. Oraya bir bomba bırkmam gerekiyor ama çemberleri durduramıyorum. Adam bombayı bırakana kadar parçalanıyor. Çemberler yavalşamıyor. Neyse buldum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darel-x -- 6 Kasım 2008; 23:52:16 >
  • çemberlerin tam kesiştiği noktaya doğru , çemberler haeket ettikten sonra zıpla ve dışarıya doğru hareket et.
  • Kürenin üstüne çık çemberler dier taftayken kürenin dier kısmına geç.Oraya bırak bombayı...
  • Oyunu beğendim. Tırsmadım desem yalan olur
  • Oyunun bazı yerlerinde tırsmamak mümkün değil. Şimdiden 2. bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanlızkurt_35

quote:

Orjinalden alıntı: ScorPioK

Arkadaşlar oyun güzel de benim bir sorunum var Oyun mouse un hareketlerine geç cevap veriyor bu sorunu nasıl halledebilirim.

ayarlardan mouse sensitvy arttır bende işe yaradı ama genelde böle bişi var galiba

mouse sensitivity'i arttırmak yerine vertical sync'i off yap kesin çözüm. Vertical sync görüntü yırtılmasına karşı ama bende kapalı olsa bile yırtılmıyordu.
  • oyunda özellikle bazı mekanlarda ışıklandırma çok harika partikul efektlerininde iyi kullaıldığı yerlerde resmen bir bilimkurgu filmi atmosferi yaşatıyor oyun.. uzay boşluğundan gelen ışıma da ancak bukadar iyi yansıtılırdı herhalde

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Kasım 2008; 4:50:34 >

• Yeni oyuna başladığımda uzay mekiği çarpıp kontrol bana geçince mouse sapıklaşıyor. Karakterimizin tepesinde 360 derece dönüyor kamera. Vysnc'i kapatıp açtım, invery y, x axis falan hepsini denedim. Yine aynı. Sorun ne olabilir? Ana menüde mouse gayet düzgün.

Düzenleme: Sorunu hallettim. Joystick'le çakışma varmış. Yalnız oyun ciddi ciddi korkuttu. Doom 3'den bu yana bu kadar çok korkmamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 7 Kasım 2008; 18:45:42 >
  • Arkadaşlar;şu bölüm3 deki bizi deliğe çeken yaratık eli nasıl öldürüyoruz acaba?SDantrüfüj makinası çalıştırıp kapıdan çıkar çıkmaz kapan kol???
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Arkadaşlar;şu bölüm3 deki bizi deliğe çeken yaratık eli nasıl öldürüyoruz acaba?SDantrüfüj makinası çalıştırıp kapıdan çıkar çıkmaz kapan kol???

orda onun bir baglantı noktası var sarı bi top, onu vurunca el patlıyor ve yok oluryor ,

bu arada leaviathanda kolay geldi ya , 7 nci bolumdeyim başım ağırdı,

bu arada oyun çok hoş , bu arada RIG lvl4 kacıncı bolumde cıkıyor piyasaya beyler sıktı RIG 3 artık ^^
  • nişan alıp sarı yerinden vurmaya çalış.bikaç vuruştan sonra bırakıo seni...
  • bu arada bizim karakter konuşmuyo fark ettiniz mi?yada benim oyunda sorun var...

gordon vakası oldu gene
  • yok hafif gordon özentisi bir karekter var karşımızda.. gerçi öyle bir ortamda adam ne konuşsunki yahu dili tutulur adamın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

yok hafif gordon özentisi bir karekter var karşımızda.. gerçi öyle bir ortamda adam ne konuşsunki yahu dili tutulur adamın :)

üstat , bze SOS aygıtını yerleştir diyen bayan arkadaş diyoki, subdeckten giriceksin oraya ,"its going to be hard,isnt it ? diyor mübarek adam taş kesilmiş kafası saga sola saalıyo , ben bu olayı diyorum, en azından adam yaratık çıkınca bi bagırır bişi yapar mübarek robot adam yaratık kafasına atlayınca anca " arrg , ugh sesleri çıkıyo bir tek

birde RIG level 4 hangi bolumde, sıktı rıg 3 , you tube da rıg 4 u level 7 de giymiş bir adam görd,m RIG 5 te olabilir tam bilmiyorum .

• Beyler nişan alınca oyun takılıyor bende, nedendir bilen var mı?
  • daha yeni oynamaya başladım ilk izlenimleri çok iyi oyunun bende hatta sürekli açılıp kapanan bi kapı var oradada takıldım
  • kapıya elektrik gibi bişey verince kapı yavaşladı geçtim
  • bu sefer de ben sorayım bilgisayarımın özelliklerine göre bu oyunu nasıl oynayabilirim sizce ? bilmeyen arkadaşlar için, avatarımın altındaki bilgisayar simgesine tıklamanız yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.