Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun başlarındayım takıldım burda ne yapcamm

Dead Space™ (ÇIKTI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

oyunun başlarındayım takıldım burda ne yapcamm

Dead Space™ (ÇIKTI)

O iki dişliden birisi düğmeye bastıında hemen girp çıkıodu yerine.Tuşa bas dişliye nişan alıp c tuşuna bas.yavaşladıında merkez yerine git.Tuşa bas...
  • Hayatımda oynadığım EN İYİ korku oyunu..Oyunda korkudan zıpladım yerimden yaw :D...Helal olsun EA helal...

Chapter 3'deyim.. Suit lvl 2 :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 5 Kasım 2008; 21:26:53 >
  • Arkadaşlar; oyunu bu grafikte oynayabilen var mı?lake cilayı fazla kaçırmışlar
     Dead Space™ (ÇIKTI)

• quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Arkadaşlar; oyunu bu grafikte oynayabilen var mı?lake cilayı fazla kaçırmışlar
     Dead Space™ (ÇIKTI)
    />

PC'de bu görüntü alınamaz çünkü;Renk paletiyle alakalı PC'ni HDTV'ye bağlarsan bu görüntüyü çok rahat alırsın...XBOX 360 ve PS3 kullanıcıları bu görüntüyü alıyor.

• 10dk once bitirdim gayet başarılı bir oyun olmuş
    grafikler gayet güzel. 9600gt i max ayarda 40+ fps yapıyor

son boss cok kolaydı
    şöyle bir test edip bossa başlamadan önceki saveme dönüp silahları ve can tüplerini olana gore ayarlıcaktım ama 40 50 mermi de öldü gitti :D can bile kullanmadım okadar kolaydı yani
    med. seviyesinde 13saat te bitirmişim oyunu

farcry2 oynamak içimden gelmiyor bunun üstüne :)
  • aynı şeyden bende muzdariptim

saolasın

Dead Space™ (ÇIKTI)

bu ne biçim vahşet böleeeeeeee

bayıdım yaw

Dead Space™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlızkurt_35 -- 5 Kasım 2008; 23:35:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yanlızkurt_35

aynı şeyden bende muzdariptim

saolasın

Dead Space™ (ÇIKTI)

önemli deil...
  • güzel oyun diyolar ama
  • PEki burda ne yapıyoruzx arkadaşlar; asansörü aktive etmemgerekiyuor sanırım ama yerdeki aleti nasıl oraya yerleştireceğim?

Dead Space™ (ÇIKTI)
  • Arkadaşlar oyun güzel de benim bir sorunum var Oyun mouse un hareketlerine geç cevap veriyor bu sorunu nasıl halledebilirim.
  • quote:

PEki burda ne yapıyoruzx arkadaşlar; asansörü aktive etmemgerekiyuor sanırım ama yerdeki aleti nasıl oraya yerleştireceğim?

Dead Space™ (ÇIKTI)

Onuda nişan alıp f ile kaldırıp yerine takacaksın...
  • Dostum onu yapıyorum ama yerine oturmuyor,tekrar geri düşüyor;oturtmadan acaba önce birşey mi yapmamız gerekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScorPioK

Arkadaşlar oyun güzel de benim bir sorunum var Oyun mouse un hareketlerine geç cevap veriyor bu sorunu nasıl halledebilirim.

ayarlardan mouse sensitvy arttır bende işe yaradı ama genelde böle bişi var galiba
  • quote:

Dostum onu yapıyorum ama yerine oturmuyor,tekrar geri düşüyor;oturtmadan acaba önce birşey mi yapmamız gerekiyor?

Yerine oturttuktan sonra fyi bırakmadan mouse 1'e bas.O zmn yerine oturur.
  • Deviilll

kardeş

bide şu mahluklar la paça kasnak kurt kapanı poziyonuna girdikmi e harfi belirio ama ss almadan şimdi

oyundan çıktım basıom ama fayda etmio

o pozisyonda e ne anlama gelio biliomusun
  • - bazı ekzantrik yaratık sahneleri aynı RE 4 deki gibi olmuş , sizi deliğe çekmeye çalışan bir yaratığın kolunu parçalamak gibi mesela , güzel sahneler koymuşlar gerçekten..
    - yerçekmsiz ortamlarda çok güzel yapılmış burdaki yaratık savaşlarıda ayrı bir eylenceli oluyor.. oyunun özellikle savaş esnasındaki fizik motoru kabiliyeti çok iyi olmuş..

yannız bir sorum olcak inventory i nasıl genişletecez bench de öyle bir özellik göremedim inventory full çekiyo artık boş yerler var ama orlara koyulmuyo full diyor

birde şu altın kart mı ne öyle bişey var o ne işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 6 Kasım 2008; 0:12:28 >
  • burda nasıl iilerleyecem. önümde sandıklar var.
     Dead Space™ (ÇIKTI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanlızkurt_35

Deviilll

kardeş

bide şu mahluklar la paça kasnak kurt kapanı poziyonuna girdikmi e harfi belirio ama ss almadan şimdi

oyundan çıktım basıom ama fayda etmio

o pozisyonda e ne anlama gelio biliomusun

Galiba üstüne yaratık atladımı çıkan e harfini kastediosun yada öyle varsayıyorum.
    Orda yaratıktan kurtulman için devamlı e tuşuna basman gerekio.
  • Beyler;nasıl takılmadan bitiriyorsdunuz bilmiyorumn ama şimdi de burda takıldım;g zero yapabilmem için şu uçan pillerden birini karşıya yerleştirmem lazım galiba ama nişan alıp tutturmak çok zor,siz nasıl geçtiniz?

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 6 Kasım 2008; 0:21:52 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.