Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bigen

Beyler;nasıl takılmadan bitiriyorsdunuz bilmiyorumn ama şimdi de burda takıldım;g zero yapabilmem için şu uçan pillerden birini karşıya yerleştirmem lazım galiba ama nişan alıp tutturmak çok zor,siz nasıl geçtiniz?

Zero-G atlayışıyla pilin alakası yok, atlayışını yap, pili yerleştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatlı

burda nasıl iilerleyecem. önümde sandıklar var.
     Dead Space™ (ÇIKTI)

Kutulara nişan alıp f'ye basarsan onları yana kaydırabilirsin.

quote:

Beyler;nasıl takılmadan bitiriyorsdunuz bilmiyorumn ama şimdi de burda takıldım;g zero yapabilmem için şu uçan pillerden birini karşıya yerleştirmem lazım galiba ama nişan alıp tutturmak çok zor,siz nasıl geçtiniz?

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

Aşaıya nişan alıp ctrl tuşuna basarsan uçma moduna geçesin bu sayede karşıya geçip o power supplylardan birini alıp oraya tutturursun...

• quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

quote:

Orjinalden alıntı: yanlızkurt_35

Deviilll

kardeş

bide şu mahluklar la paça kasnak kurt kapanı poziyonuna girdikmi e harfi belirio ama ss almadan şimdi

oyundan çıktım basıom ama fayda etmio

o pozisyonda e ne anlama gelio biliomusun

Galiba üstüne yaratık atladımı çıkan e harfini kastediosun yada öyle varsayıyorum.
    Orda yaratıktan kurtulman için devamlı e tuşuna basman gerekio.

evet tam olarak bundan bahsettim

ben basılı tutmuyordum habire [ E ] tuşuna basıp duruyodum artık yarın denerim saolasın

• quote:

Orjinalden alıntı: serhatlı

burda nasıl iilerleyecem. önümde sandıklar var.
     Dead Space™ (ÇIKTI)

hedef alıp f ye bas o zımbırtıları kaldırıp yoldan çek
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

- bazı ekzantrik yaratık sahneleri aynı RE 4 deki gibi olmuş , sizi deliğe çekmeye çalışan bir yaratığın kolunu parçalamak gibi mesela , güzel sahneler koymuşlar gerçekten..
    - yerçekmsiz ortamlarda çok güzel yapılmış burdaki yaratık savaşlarıda ayrı bir eylenceli oluyor.. oyunun özellikle savaş esnasındaki fizik motoru kabiliyeti çok iyi olmuş..

yannız bir sorum olcak inventory i nasıl genişletecez bench de öyle bir özellik göremedim inventory full çekiyo artık boş yerler var ama orlara koyulmuyo full diyor

birde şu altın kart mı ne öyle bişey var o ne işe yarıyor

Altın kart satmak için. 3000 Credits e satabilirsin.

Inventory genişlemesi için yeni elbise alman lazım. Shoplarda var. Level 2 Suit yazar sonra Level 3... vs

• evohan ve Deviilll çok sağolun. geçtim orayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

quote:

- bazı ekzantrik yaratık sahneleri aynı RE 4 deki gibi olmuş , sizi deliğe çekmeye çalışan bir yaratığın kolunu parçalamak gibi mesela , güzel sahneler koymuşlar gerçekten..
    - yerçekmsiz ortamlarda çok güzel yapılmış burdaki yaratık savaşlarıda ayrı bir eylenceli oluyor.. oyunun özellikle savaş esnasındaki fizik motoru kabiliyeti çok iyi olmuş..

yannız bir sorum olcak inventory i nasıl genişletecez bench de öyle bir özellik göremedim inventory full çekiyo artık boş yerler var ama orlara koyulmuyo full diyor

birde şu altın kart mı ne öyle bişey var o ne işe yarıyor

Altın kart satmak için. 3000 Credits e satabilirsin.

Inventory genişlemesi için yeni elbise alman lazım. Shoplarda var. Level 2 Suit yazar sonra Level 3... vs

hımm iyimiş 3000 gayme , suit 3 de daha çıkmadı bende herhalde

• çok çok iyi bi oyun. oynadıkça seviyorum resmen. re4 e beş basar bence. bitmesin diye de az az oynuyorum. sindire sindire. büyüksün ea.
  • aslında şu F ile patlayan tüpleri kaldırıp düşmana atmak çok faydalı oluyo ama düşman çok hızlı yahu bir anda yanında bitiveriyo onun için bu yöntemi kullanmak bir hayli zor..

yannız şu küçük yılışık yaratık sürüsüne karşı birebir etkili patlayan tüp yada lav silahı yoksa vur vur bitmiyo yılışık sülükler
  • quote:

aslında şu F ile patlayan tüpleri kaldırıp düşmana atmak çok faydalı oluyo ama düşman çok hızlı yahu bir anda yanında bitiveriyo onun için bu yöntemi kullanmak bir hayli zor..

yannız şu küçük yılışık yaratık sürüsüne karşı birebir etkili patlayan tüp yada lav silahı yoksa vur vur bitmiyo yılışık sülükler

Bende o sülüklere bayaa bi sinir olmuştum ya....
  • Bu oyunun çizgifilmi oyundan çok daha kanlı. İnsanın seyrederken kusacağı geliyor. Oyunda ben yaratık keserken bu kadar iğrenmemiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darel-x

Bu oyunun çizgifilmi oyundan çok daha kanlı. İnsanın seyrederken kusacağı geliyor. Oyunda ben yaratık keserken bu kadar iğrenmemiştim.

Oyunda ama o çizgifilmdeki kılıca benzer silahlardan yok, onu alıp pata küte dalasım gelmişti yaratıklara, üzüldüm sonra bulamayınca.
  • quote:

Orada sağ tuşa tıklayıp bir yere nişan al. Ctrl tuşuna basınca oraya yerçekimsiz ortamın avantajıyla hedef aldığın yere gideceksin. Bu arada ben sırf eğlence olsun diye uzaktan o enerji pilini takmayı başardım baya uğraştım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Settlers

quote:

Orada sağ tuşa tıklayıp bir yere nişan al. Ctrl tuşuna basınca oraya yerçekimsiz ortamın avantajıyla hedef aldığın yere gideceksin. Bu arada ben sırf eğlence olsun diye uzaktan o enerji pilini takmayı başardım baya uğraştım :D

Bravo sana

• Oyun bitti yavaş yavaş tadını çıkara çıkara oynadım gerçekten süper oluyor.Oyun zaten harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 6 Kasım 2008; 14:48:52 >
  • Arkadaşlar yeni başladımda en başta açılıp kapanan bi kapı var ordan içeri nasıl giricem sağa sola baktım bulamadım bi yol
  • quote:

Orjinalden alıntı: freezzer

Arkadaşlar yeni başladımda en başta açılıp kapanan bi kapı var ordan içeri nasıl giricem sağa sola baktım bulamadım bi yol

hızlıca çarpan bir kapı ise... önce hedef al o kapıya sonra c ye bas kapı yavaşlar sende geçersin
  • bazı doğa üstü olayları önce nişan alıp sonra gerekli tuşa basmak yetior sanırım.ben şu ana kadar nişan al c tuşuna odaklandım. böle başka özellikleri varmı bu adamın zaman yavaşlatmasından başka
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Settlers

quote:

Bravo sana

Neyse saolun arkadaşlar;sayenizde orayı da geçtim;ama o pili tutturman gerçekten büyük başarı,bir bravo da benden

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: heman_

oyunun başlarındayım takıldım burda ne yapcamm

Dead Space™ (ÇIKTI)

O iki dişliden birisi düğmeye bastıında hemen girp çıkıodu yerine.Tuşa bas dişliye nişan alıp c tuşuna bas.yavaşladıında merkez yerine git.Tuşa bas...

merkez yeri dediğin neresi?ben hala geçemedim orayı

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.