Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Bedevi2007

dawnfall dediğiniz film, hitlerin çöküş filmi mi?

Bu oyunda da naziler yok neyse ki. Anime filmi tam adı Dead Space Downfall. Gemiye gelmeden önce gemide gelişen olayları anlatıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

Oyunu demin bitirdim ama sonundaki yaratık çok kolay öldü.Daha zor bişey beklerdim.İşallah 2.si felan çıkar bu oyunun...

Ben EA'yi birazcık tanıyorsam diyorum ki her sene devam oyunu çıkar bunun, suyunu da çıkarırlar birkaç seneye. Konu geniş ve detaylı bir konu, çok fazla da yatırım var oyuna. Her türlü devamı gelir.
  • Arkadaşlar burada takıldım ; ilerleyemiyorum ; paso kafa göz dağılıyor;patlamadan nasıl ilerleyeceğiz burdan??

• Ben bile artık o bölüme gelmeden ezberledim sanırım birisi bomba atıyormuş o kalasların arkasında saklanıcaksın gelince.Öyle öyle ulaşıcaksın D
  • quote:

Orjinalden alıntı: goksukara

Ben bile artık o bölüme gelmeden ezberledim sanırım birisi bomba atıyormuş o kalasların arkasında saklanıcaksın gelince.Öyle öyle ulaşıcaksın D

Meteor yağmuru olmasın
  • Birisi birşey atmıyor. Göktaşı yağmuru oluyor. Yer sallandığı vakit hemen önünüzdeki kısımların arkasına geçin, böylece göktaşları size zarar veremeyecek. Bir yağmur geçtikten sonra hızlıca koşup diğer yerin arkasına geçin vs. vs.
  • Uzun zamandır gerek oyun gerek film olsun beni bu kadar geren korkutan bir oyun oynamamıştım...Gerçekten grafikleri,sesleri,animasyonları,kurgusu vb...Her yönüyle gelmiş geçmiş en iyi korku oyunu olarak nitelendiriyorum EA'i ayakta alkışlıyorum...Helal olsun!
  • Oyunun boyutu çok fazla Umarım benim bilgisayar kaldırır bu oyunu
  • 6. bölüme geldim. Hiç sıkmıyor oyun. Fakat 5. bölüm daha önceki bir bölüm ile aynı yerdi.

Cod çıkmadan bunu bitirmem lazım.
  • oyunu şu anda rar ından çıkartıom az sonra yüklücem bakalım nasılmış
  • oyunu pc de monitorde oynarken midem bulanıyordu , görüş açısı çok berbat geliyordu tv ye aktarıp oynamaya başlayınca alıştım doğrusu.. renkler ve tonlamalarda çokdaha iyi oluyor böyle olunca ..

- oyun orjinal olmuş hakketen , her oyundan bir şey almış sanki .. The Thing , Half-Life , R.E. vb.. gerilim dozu çok iyi zaten ve ortam harika, gölgeler zaten tırsmanıza yetiyor seslerde çok iyi , yaratıklar çok dehşet verici ve saldırılarda fizik motorunu çok iyi konuşturuyor , hafifde piskopat bir oyun
    ayrıca upgrade silah alma satma gibi özelliklerde var , yine neseneleri oynatma yada yavaşlatma özellikleri var , buda olayın eğlecence boyutunu arttırıyor..

- ben verilen puanları genede biraz yüksek buldum ... mekanlar güzel ancak hep birbirine benzer olduğu için bir muddet sonra sıkabiliyor ama gerilim oldukça bunu dengeliyor sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: evohan

oyunu pc de monitorde oynarken midem bulanıyordu , görüş açısı çok berbat geliyordu tv ye aktarıp oynamaya başlayınca alıştım doğrusu.. renkler ve tonlamalarda çokdaha iyi oluyor böyle olunca ..

- oyun orjinal olmuş hakketen , her oyundan bir şey almış sanki .. The Thing , Half-Life , R.E. vb.. gerilim dozu çok iyi zaten ve ortam harika, gölgeler zaten tırsmanıza yetiyor seslerde çok iyi , yaratıklar çok dehşet verici ve saldırılarda fizik motorunu çok iyi konuşturuyor , hafifde piskopat bir oyun
    ayrıca upgrade silah alma satma gibi özelliklerde var , yine neseneleri oynatma yada yavaşlatma özellikleri var , buda olayın eğlecence boyutunu arttırıyor..

- ben verilen puanları genede biraz yüksek buldum ... mekanlar güzel ancak hep birbirine benzer olduğu için bir muddet sonra sıkabiliyor ama gerilim oldukça bunu dengeliyor sanırım

EVO YÜKLÜORUM ŞU ANDA DEDİĞİN KADAR VARMI BAKICAS

EDİT: oyunun serial numberını yazarken caps lock açık kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heman_ -- 5 Kasım 2008; 0:41:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: heman_

quote:

Orjinalden alıntı: evohan

oyunu pc de monitorde oynarken midem bulanıyordu , görüş açısı çok berbat geliyordu tv ye aktarıp oynamaya başlayınca alıştım doğrusu.. renkler ve tonlamalarda çokdaha iyi oluyor böyle olunca ..

EVO YÜKLÜORUM ŞU ANDA DEDİĞİN KADAR VARMI BAKICAS

hadi bakalım .. fazla yakından bakma yannız gece gece uykun kaçmasın :)

• evo gameplay now'da dead space yok dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

evo gameplay now'da dead space yok dostum

:) evt oraya bir güncelleme şart sanırım , bayadır yüklü idi oyun ama yeni başladım aslında oynamaya

zaten gündüz sarmıyo gece 12 den sonra tüm ışıkları kapatıp odada tek başına oynayacaksın bu oyunu , perdeleride açacaksın şöyle gece dışardan ışık oyunları falanda gelecek haha
  • yha bu oyunun kontrolleri çok mu hantal bana mı öle geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

yha bu oyunun kontrolleri çok mu hantal bana mı öle geldi.

evt öyle özellikle hedef moduna geçince ancak bir muddet oyna alışabilirsin
  • yazdıklarından hangisine alıntı yapayım şaşırdım
    efet hocam bu kontroller tiksindirdi beni mouse sensivitiyi açsammı az. vsnyc yi kapattım iileşti biras
  • sensivtyi hiç açma bence çünki hedef alınca gene bişe değişmiyor.. valla ben oynamayacaktım ama tv ye aktarınca nedense gözüme hoş gelmeye başladı ve rahatsız etmiyor ancak öle oynayabiliyorum
  • Gamepad ile oynamanızı tavsiye ederim. Daha rahat oluyor. Ben bu şekilde bitirdiydim...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.