Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Far cry 2'den sonra ilaç gibi geldi valla.Far cry'ın eski tadı tuzu kalmadı zaten...
  • Arkadaşlar zıplama davasını nasıl napıyorduk?Bir yer geldi zıplamam gerek ama tuş kombinasyonunu unutmuşum.Ayrıca giysimizi kaçıncı bölümden itibaren upgrade edebiliyoruz? Silahları upgrade ettim ama giysi upgrade'i ile daha karşılaşmadım yada gözümden kaçmış olabilirmi?

Not-BÖLÜM 3'teyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criminalmanne -- 3 Kasım 2008; 0:16:16 >
  • bu akşam başladım oyna. gerçekten çok kaliteli bir oyun olmuş.

2. bölümün ortalarına geldim, sindire sindire oynuyom.. tüm odaları geziyom, sağlık paketi, para, enerji falan var mı diye.

şu mouse kontrolünü adam gibi yapsalarmış, yılın hitlerinden biri bile olabilirdi. ama yine çok çabuk alışılıyor kontrollere.
  • Yaw oyunu kim yapmıısa sağlam kafa patlatmıs. Çok güezld eolmus Sonunda yakından etkili olan silahımı satarak. Dİğer 3 silahıma bol bol mermi aldım. Acayip zevkliydi. Ve oyunun bitirdikten sonra aynı şekilde başlan başlayabiliyorsunuz. 50 000 kredi ve 10 tane update zımbırtısı. Benden aldiği puan 100 abartısız. 12 bölüm aşaği yukari 20 saat oynamısımdir. Toplasan 1 saat sıkılmadım oyundan devamli yenilik devamli heyecan.
  • Biraz önce oyunu bitirdim. Sonu çok güzel olmuş. Devamı gelicek sanırım. Ama sondaki boss çok kolaydı biraz daha zor olabilirdi. Denemeyen arkadaşlar mutlaka oynasınlar. Bu oyun için far cry 2 yi yarıda bırakmıştım şimdi devam edebilirim. Ama içimden hiç gelmiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: criminalmanne

Arkadaşlar zıplama davasını nasıl napıyorduk?Bir yer geldi zıplamam gerek ama tuş kombinasyonunu unutmuşum.Ayrıca giysimizi kaçıncı bölümden itibaren upgrade edebiliyoruz? Silahları upgrade ettim ama giysi upgrade'i ile daha karşılaşmadım yada gözümden kaçmış olabilirmi?

Not-BÖLÜM 3'teyim

2. bölümde açılıyor... "store" lardan yapılıyor.

10.000$ idi yanlış hatırlamıyorsam. daha dün akşam yeni başladım ve ilk aldığım özelliklerden biriydi.

level 2 uniform mu neydi.
  • 20 saat baya bir sindirmişsin oyunu sen, ben hard seviyesinde 10 saat 8 dakikada bitirdim, o kadarda uzun değil oyun be. Sırf iki silaha abandım ilk başlarda Linegun ve ilk silahımız sonlara doğru cutter aldım, oyun daki en güçlü silah ama ateş hızı baya yavaş, sıkıntı yaratıyo koridorlarda.
  • Abi ben oyunu resmen aynı anda 2 ker oynadım. İlk önce yaratık avına cıkıyordum. Sonra sağı solu incelemeye. Varsa geride biratiklarimi almak için ortalığı bir daha kolacan ediyordum. Bazı bolumleri geçtiğim halde 2-3 kere oynadığım oldu. Yani tadını cıkarta cıkarta oynadım. Büyükte zevk aldım. artık ikincisini istiyorum. Sonunda da koltuktan zıpladım bi güzel. Tamda ne olacağını anlamak için sesini baya bi açmıştım
  • Bende oyun daha başlarda silahı alır almaz gata verip kapanıyor daha önce bu sorunu yaşayan birileri var mı acaba?
  • Oyunu oynamadım daha ama bana ss ler ve videolar doom3 u anımsattı(ortam olarak) birde silahlar biraz ilginç geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Bende oyun daha başlarda silahı alır almaz gata verip kapanıyor daha önce bu sorunu yaşayan birileri var mı acaba?

Ne hatası verdiğini yazsaydın daha iyi olurdu...
  • beyler oyun övülmeyi fazlasıyla hakediyor az önce oynadım oyun tek kelime ile şahane..EA sonunda adam akıllı bi oyun yapmış..
    ölü birini ezince parçalanıyor böprek bağırsakları filan dağılıyor açıkcası bu çok hoşuma gitti..kafa filan kopuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

beyler oyun övülmeyi fazlasıyla hakediyor az önce oynadım oyun tek kelime ile şahane..EA sonunda adam akıllı bi oyun yapmış..
    ölü birini ezince parçalanıyor böprek bağırsakları filan dağılıyor açıkcası bu çok hoşuma gitti..kafa filan kopuyo

Samasra oyun hakkında biraz daha detay verirmisin? Akşama oynayacağım nasipse. Epey korkutucumu, atmosfer falan içine çekiyomu oyuncuyu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kalendar

quote:

beyler oyun övülmeyi fazlasıyla hakediyor az önce oynadım oyun tek kelime ile şahane..EA sonunda adam akıllı bi oyun yapmış..

Samasra oyun hakkında biraz daha detay verirmisin? Akşama oynayacağım nasipse. Epey korkutucumu, atmosfer falan içine çekiyomu oyuncuyu?

Oyunda atmosfer müthiş grafikler de çok iyi ama çok da fazla korkacağını sanmıyorum. Bende başta korkarım diye başladım birkaç bölümden sonra alışıyorsun... Ama oyun harika kesinlikle oyna yoksa çok şey kaybedersin...

• quote:

Orjinalden alıntı: leco

quote:

quote:

Oyunda atmosfer müthiş grafikler de çok iyi ama çok da fazla korkacağını sanmıyorum. Bende başta korkarım diye başladım birkaç bölümden sonra alışıyorsun... Ama oyun harika kesinlikle oyna yoksa çok şey kaybedersin...

Teşekkürler Leco. Ya uzun zamandır adam akıllı bi oyun oynayamadımda. Resmen açım yani. :)

• quote:

Teşekkürler Leco. Ya uzun zamandır adam akıllı bi oyun oynayamadımda. Resmen açım yani. :)

Oyunu hard zorlukta oyna, normal çok kolay ve sıkıcı.
  • quote:

quote:

bu oyunu oynamassan çok şey kaybedersin diyorum başka da bişi demiyomama bana çok korkutucu gelmedi nedense herkes çok korkmuş
    EDİT:
    bu oyunu oynamadan ölme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 3 Kasım 2008; 17:08:43 >

• Hala oynamayanlar varsa kesinlikle Downfall'ı izlemeden başlamasınlar derim. :)
  • Ben daha oynamadım animasyon filmi dawnfall'u seyrettim.Mutlaka izleyin sonradan oynayın daha fazla zevk alırsınız.Oyun filmin tam bittiği yerden başlıyor
  • bu animasyon nerde
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.