Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10. bolume geldim. Bu bolumde 5. bolum gibi olacak. Gene fena tırsacam
  • Gerçekten oynamaya değer bir oyunmu? Fear kadar iyimi?
  • Çarpık çurpuk bir yaratık ıssız, garip sesler duyulan bir yerde bir anda üstüne atlayıp kolunu bacağını kopardığında anlarsın.
  • Fear mı? Dostum bu oyun tam Fps değil. Karakterin sağından oyunuyorsun. Zaten resimlere bakarsan anlarsın. Fear sana gerilim geldiyse bunu oynamanı tavsiye etmem. Bunda gerilir gerilir koparsın Bilmiyorum ben fear korku oyunu olarak görmüyorum. Nede gerilim. Sıradan bir Fps sadece. Ben bu oyunda günde 2 bölümden fazla geçmiyorum. Ve hiç sıkılmıyorum. 1-2 bölümde bir kayda değer derecede değişikler oluyo. İster oyunun konusunda ister kullandiğin hirdavatta. 1. bitirmermeden 2. yi sabırsızlıkla bekliyorum. Hata 3 ve 4. Ama aynı ekip hazırlıcak. Bıktık artık grafik olan ama 56 saat süren oyunları oynamaktan. Hem aynı monotonluk oyun boyunca devam ediyor bu oyunlarda. Ama Dead Space farklı. Bu sene oynadiğim en iyi oyun. Neden çünkü oynarken hiç sıkılmıyorum. Bol bol korkuyor, heycanlanıyor, şaşiriyor ve büyük hevesle karşima yeni olarak ne çıkacağini merak ediyorum. Tabi kullandiğin herşeyi geliştirme olayı ap ayrı bir heyecen katıyor oyuna.

• Oyun güzel olmasına güzel ama kamera açısı olmamış, bir anda adamın dibine girip hiçbir şey göremeyebiliniyor. Fear gerçekten korku olayıonda bu oyuna yaklaşamaz bile. Ben fear oynarken korktuğumu hatırlamıyorum. Sadece geriliyorum. Korku çok farklı birşey. Dead space oynarken hay a...k.... diyerek yerimdem hopladığım oldu. :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan1986

Fear mı? Dostum bu oyun tam Fps değil. Karakterin sağından oyunuyorsun. Zaten resimlere bakarsan anlarsın. Fear sana gerilim geldiyse bunu oynamanı tavsiye etmem. Bunda gerilir gerilir koparsın Bilmiyorum ben fear korku oyunu olarak görmüyorum. Nede gerilim. Sıradan bir Fps sadece. Ben bu oyunda günde 2 bölümden fazla geçmiyorum. Ve hiç sıkılmıyorum. 1-2 bölümde bir kayda değer derecede değişikler oluyo. İster oyunun konusunda ister kullandiğin hirdavatta. 1. bitirmermeden 2. yi sabırsızlıkla bekliyorum. Hata 3 ve 4. Ama aynı ekip hazırlıcak. Bıktık artık grafik olan ama 56 saat süren oyunları oynamaktan. Hem aynı monotonluk oyun boyunca devam ediyor bu oyunlarda. Ama Dead Space farklı. Bu sene oynadiğim en iyi oyun. Neden çünkü oynarken hiç sıkılmıyorum. Bol bol korkuyor, heycanlanıyor, şaşiriyor ve büyük hevesle karşima yeni olarak ne çıkacağini merak ediyorum. Tabi kullandiğin herşeyi geliştirme olayı ap ayrı bir heyecen katıyor oyuna.

Aklımdan geçenlerin aynısını yazmışsın hocam artık yaratıklardan değil oyun bitecek diye korkuyorum :)

• BRitane bile ss koyan olmazmıymış....
  • Olurmuş Olurmuş

• oyunu bitiren arkadaşlar 7. bölüm de büyük bi kaya var ve sürekli üstünde dönen 2 tane makina var. üstüne zıplayınca bişey alıyorum ama inmeme fırsat kalmadan parçalanıyrm.aşağıdaki ışıkları yavaşlatıyrm ama o dönen aletler yavaşlanıyor napacam yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler!
  • quote:

Orjinalden alıntı: evcii

oyunu bitiren arkadaşlar 7. bölüm de büyük bi kaya var ve sürekli üstünde dönen 2 tane makina var. üstüne zıplayınca bişey alıyorum ama inmeme fırsat kalmadan parçalanıyrm.aşağıdaki ışıkları yavaşlatıyrm ama o dönen aletler yavaşlanıyor napacam yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler!

Onun üstüne sinyal aleti koyacaksın. Yapacağın şu: 2 halkanın üst üste geldiği köşeye git. Asteroidin üzerine zıpla, ordan dışarı doğru ilerle. Halkalar dış tarafa hareket etmiyor. Sonra beacon'ı koy, geri içeri zıpla yine halkaların üst üste geldiği yerden.
  • Oynuyum bari bende. Epey metetmişler arkadaşlar. Kamera açısınada alışırız heralde. Yalnız bizim adam robotmu, insanmı, mahlukmu, tenekemi nedir o öyle kılık kıyafet?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kalendar

Oynuyum bari bende. Epey metetmişler arkadaşlar. Kamera açısınada alışırız heralde. Yalnız bizim adam robotmu, insanmı, mahlukmu, tenekemi nedir o öyle kılık kıyafet?

Kamera açısı böyle gayet güzel bence. FPS'den daha fazla oyunun içinde hissettiriyor. Bizim adam mühendis. O da uzay elbisesi gibi bişey. Niye başka kimse bu elbiseyi giymiyor da bizim eleman giyiyor sorusu beni aşar. Kedi de dilini yemiş ayrıca. Yorumlarını ancak datapadden okuyabiliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

quote:

Orjinalden alıntı: Kalendar

Oynuyum bari bende. Epey metetmişler arkadaşlar. Kamera açısınada alışırız heralde. Yalnız bizim adam robotmu, insanmı, mahlukmu, tenekemi nedir o öyle kılık kıyafet?

Kamera açısı böyle gayet güzel bence. FPS'den daha fazla oyunun içinde hissettiriyor. Bizim adam mühendis. O da uzay elbisesi gibi bişey. Niye başka kimse bu elbiseyi giymiyor da bizim eleman giyiyor sorusu beni aşar. Kedi de dilini yemiş ayrıca. Yorumlarını ancak datapadden okuyabiliyoruz.

Bence de oyunun kamera açısı çok iyi.Pc'de gamepad ile oynuyorum daha rahat geldi bana,klavye/mouse için ayarlamamışlar sanırım.

Sadece bizim elemanın o kıyafeti giymesi zaman zaman gemi dışına çıkmasından veya yerçekimsiz ortamlara girmesinden kaynaklanıyor.

Bu arada gemi dışındayken alev silahının çalışmamasını bile düşünmüşler helal olsun uzun zamandır oynadığım en iyi oyun diyebilirim..

• oyun kaç chapter
    daha 2. deyimde
    korka korka pardon sindire sindire oynuyorum da
  • kesinlikle son zamanların en ii oyunu.farcry2 den sonra kesinlikle ilaç gibi geldi bana.
  • oyun 12 bölüm. Gayet uzun. Crysis gibi değil
  • yha bu oyun bayağı övülmüş. yarın alayım bari. ama ilkönce farcry 2 yi bitiriyim istiorum. bizim adam odun gibi görünüor yhaw youtubdan izledim de şimdi.bu arada türler farklı ama dead space mi far cry 2 mi güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heman_ -- 2 Kasım 2008; 21:32:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

yha bu oyun bayağı övülmüş. yarın alayım bari. ama ilkönce farcry 2 yi bitiriyim istiorum. bizim adam odun gibi görünüor yhaw youtubdan izledim de şimdi.bu arada türler farklı ama dead space mi far cry 2 mi güzel

Far Cry 2'yi boşver. Çok bayıyor. Dead Space çok iyi ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mellun

Baya sağlam oyun gayet korkutucu olmuş.Biraz kamera ve nişan almaya alışmak lazım gerisi güzel.
    Hiç loading yok galiba biraz oynadım.B tuşu ile gidilicek yeri görmek çok hoş bir özellik olmuş salak gibi etrafta nerde bu yada nere gidiyorduk diye dolanmaktan hiç hoşlanmam bu tarz oyunlarda o açıdan çok güzel bir özellik.Oyun için menuler falan bizim üstümüzden yansıtılması çok güzel olmuş her açıdan bakabiliyorum :p Yaratıklar biraz çakma ve uzullarını vur hikayesi abuk geldi ama genelinde çok güzel olmuş zevkle oynucam :D

sen bacagın kopunca yuruyebilen tek canlısın zaten

saka maka oyun gayet sarıyo ya, cafede oynadım, bugun yarın eve alcam

• Güzel Güzel Farklı En azından ama arkadasın dediği gibi biraz yaratıklar iyi olsa elemanın giysisini upgrade edınce oynanabilirlik biraz daha artıyor bu ayrıntıda hoş olmuş
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.