Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klavyeden kontrol başta biraz zor gelse de alışınca rahat oynanıyor. Hatta ben oyunun genelini gamepadle oynadım ama mouse kullanabilmek için arada klavyeye döndüğüm de oluyor.
  • arkadaslar oyunu yükledim ama oyun acılmıyor siyah ekran geliyor ne ses var ne görüntü bu arada arkadasımın bilgisayarında denedik onda acıldı arkadasımın ekran kartı ekran kartı x1650pro.Ben eski driverları yükleyip denedim gene olmadı cd de problem yok eminim xp sp3 kullanıyorum acaba bu sorunla karsılasan oldumu cevap verirseniz tesekkür ederim aklıma gelen tek sey oyunun nvdia la olan uyumsuzlugu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fero01 -- 1 Kasım 2008; 2:39:22 >
  • !!! YARDIM !!!

Oyunu kurdum fakat kurulumda bikaç '' .srt '' dosyasını okumadı... Yani o .srt dosyaları olmadan kurdum ve oyunu atım oynuyorum şuanda...
    Fakat bu .srt dosyaları ne işe yarar??? YArın öbür gün oyundan atma gibi bi problem yaşarmıyım??? Nedir bu .srt dosyası ??? Altyazı falanmı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

!!! YARDIM !!!

Oyunu kurdum fakat kurulumda bikaç '' .srt '' dosyasını okumadı... Yani o .srt dosyaları olmadan kurdum ve oyunu atım oynuyorum şuanda...
    Fakat bu .srt dosyaları ne işe yarar??? YArın öbür gün oyundan atma gibi bi problem yaşarmıyım??? Nedir bu .srt dosyası ??? Altyazı falanmı ???

notepad ile aç bakalım neymiş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fero01

arkadaslar oyunu yükledim ama oyun acılmıyor siyah ekran geliyor ne ses var ne görüntü bu arada arkadasımın bilgisayarında denedik onda acıldı arkadasımın ekran kartı ekran kartı x1650pro.Ben eski driverları yükleyip denedim gene olmadı cd de problem yok eminim xp sp3 kullanıyorum acaba bu sorunla karsılasan oldumu cevap verirseniz tesekkür ederim aklıma gelen tek sey oyunun nvdia la olan uyumsuzlugu

ok artık oyun internete baglanmaya calısıyor actınızda onu kapatacaksınız bu arada oyun manyak

• Ewet kontroller insanı biraz zorlayabiliyor. Ama hem xbox tan uyarlama hemde bence bilerek böyle yapılmış. Yalnız karakterin sağından değilde tam arkasından oynayabilseydik daha rahat olurduk. Malum çevreye hakim olacağiz diye baya bi kasıyoruz
  • Oyunu Hard zorluk seviyesinde 2 gün önce bitirdim, zorlandığımı söyleyemem son boss çok kolay olmuş, mermi sıkıtnızsı hiç çekmedim akıllıca oynarsınız sorun olmaz. Kontroller bence gayet iyi VSNC ayarını mutlaka kapatın, ben hiçbir oyunda açmam oyunda açıp kontrol edeyim dedim ayarı açınca nişan biraz hızlandı gibi ama oyunda kare atlamaları yaşadım kapayınca yağ gibi kayıyo ilk başlarda nişanda sorunlar yaşıyosunuz ama ilerdedikce alışıyorsunuz. Oyunun grafikleri gayet yeterli, ışık efekleri güzel yapılmış.
  • dostlar bu oyunu hicbir yerde bulamıyorum kadıkoy ve maltepede sordum bilmiyorlar istanbul anadolu yakasında alan varsa bana yer soyleyebilir mi acaba gidip alıyim olmadı pm atın ltffffnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet çelik

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet çelik

Merhabalar...

Oyun geçen yılki "bioshock" vakasından sonra çıkan iyi bir gerilim oyunu, bakış açısı FPS'den 4PS'ye geçmiş olması bir çok kişi için mide bulandırıcı olabilir ama mide bulanması daha çok dengesiz hareketlerle sonucunda oldugu için beni pek etkilemedi, Grafikler günümüz oyunlarına göre biraz geride, eski "gotfather" motorunu kullandığı ve birazda optimizasyona gidildiği için amd 3200 ve 7300GT sonic'li makinada bile çok iyi çalıştı... Daha iyi yapılabilirdi ama motorun değişmesi vs vs vs gerek bu zaman demek oda bu piyasada bulunmayan bir şey :).... hikaye gayet iyi kugulanmış bioshock gibi her an birşeylerin gelip insanı höt diye yerinden zıplatma ihtimali ve adrenalin çok iyi... benim kriterlerime göre oyun 100 üzerinden grafik için 75 oynanabilirlik içinse 85 puanı çok rahat hakeder....

Son olarak oyunu dün öğlen kurdum oynamaya başladım ama 2.bolum sonuna dogru bir yerde "termit bomba" istiyo onu bulamadım eğer orayı geçen varsa nasıl yaptığını yazabilirmi :((( yada save dosyalarını Rapid'e atıp buraya link verebilirmi...?

"Gotfather" diye motor var da biz mi bilmiyoruz?

Oyun Unreal Engine 3 isimli motoru kullanıyo ve bu motorun tipik özelliklerini sergiliyo,kaliteli ışıklandırma ve vasatın altındaki kaplama detayı!!

Emin ol bilmiyorsun...

UT3 motoru çıkışı ile bu oyunun çıkış arasında hayli zaman farkı var... nasılda bilmeden yorum yapmışsın şaşırmamak elde değil... üzerine alınma ama bu forumde çoğu kişi aynı tarza yazı yazıp ona buna üstelikte anlamadan bilgi sahbi olmadan pervasızca cevap yazıyor...UT3 ve the gotfather motoru arasında benzerlik var o kadar fazlası değil... ayrıntılı bilgi için link :http://en.wikipedia.org/wiki/Dead_Space_(video_game

Haklısın arkadaşım benim hatam oyun Unreal Engine 3 kullanıyor diye aklımda kalmış, oyundaki grafik motoru Godfather ve eski bir James Bond oyununda kullanılan grafik motorunun üzerine inşa edilmiş,ancak henüz isimlendirilmemiş(yakın zamanda isimlendirildiyse de ben bulamadım),özür dilerim

• Arkadaşlar oyunun sonu mu bilmiyorum şu ağzından kaya gibi şeyler fırlatan yaratığı nasıl öldürecez. Mermi de kalmadı dibine gidilmiyor. Kaldım burada ...
  • ya arkadaşlar ben netden indirdim bu oyunu fakat almanca çıktı..ingilizce dil dosyasını upload edebilecek var mı?
  • kimse bilmiyor mu yaw

quote:

Orjinalden alıntı: ABUX

dostlar bu oyunu hicbir yerde bulamıyorum kadıkoy ve maltepede sordum bilmiyorlar istanbul anadolu yakasında alan varsa bana yer soyleyebilir mi acaba gidip alıyim olmadı pm atın ltffffnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

Arkadaşlar oyunun sonu mu bilmiyorum şu ağzından kaya gibi şeyler fırlatan yaratığı nasıl öldürecez. Mermi de kalmadı dibine gidilmiyor. Kaldım burada ...

Ben de oradayım yardımcı olan arkadaş çıkarsa iyi olur.
  • beyler acaba dark**r sürümü ingilizcemi yoksa almanca mı?%50 oldu çekiyorum bi baktım rld çıkmış şimdi iptal mi ediyim yoksa devam mı ediyim fark varmı arasında??
  • bundan sonra cekecekler olan reloaded den ceksin . sonunda cıkarmıslar ... ( geciktiler biraz!)

gerçi beninmki de ingilizce ve sorunsuz ama olsun , reloaded her zaman iyidir.
  • bu arada konuyla alakası yok ama azureus'un yeni surumu resmen somuruyor neti . 1 mb bağlantım ile devamlı 100 kb le cekiyor ama nette de dolasılmıyor :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoStoP

bundan sonra cekecekler olan reloaded den ceksin . sonunda cıkarmıslar ... ( geciktiler biraz!)

gerçi beninmki de ingilizce ve sorunsuz ama olsun , reloaded her zaman iyidir.

sendeki versiyon ne acaba?ben indiiryomda şimdi almanca çıkarsa kötü olur..çektiğim sürüm darkc0...r??senin sürüm ne acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 1 Kasım 2008; 14:41:02 >
  • Oyun hakikaten çok tırstırıyor. İlk defa oyun oynarken böyle gerildiğimi hissettim. Fakat kontrolleri ve görüş açısı rezalet.
  • reloaded a falan gerek yok.skullptura full rip versiyonu yeter.3.86 gb ve hiçbir dosya eksik değil.
  • tamam geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 1 Kasım 2008; 14:42:32 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.