Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun iyi güzel ama köşeleri dönmeden önce bir kaç kere düşünüyorum, kamera açısı yüzünden daha çok gerilim yaratıyor oyun. Sevdim ama beni aşıcak gibi, gerilim oyunlarını oynayamıyorum bir türlü
  • Arkadaşlar sizde de flametower mıydı neydi o ateş çıkaran silahı kullanınca fps düşüşleri oluyormu. Birde şu ölmeyen yaratık amma acayip bişey. Seni yakaladımı önce kol ve bacaklarını kesiyor, ardından kafanı kesiyor sonrada vücudunu ikiye ayırıyor...
  • Condemned'ten sonra gelen en sağlam korku oyunu bu heralde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Condemned'ten sonra gelen en sağlam korku oyunu bu heralde...

Gerilim desek daha doğru. Korkmuyorsunuz pek. Bazen arkanızı döndüğünüzde üzerinize koşan yaratığı görünceki bir insanın göstereceği reaksiyon dışında pek korkutmuyor.
    Normal korku oyunları gibi yaratığın ne zaman nerden geleceğini bilemiyorsunuz bazen. Çok alakasız yerlerden gelebiliyorlar ve dikkat edersiniz yaratıklar sizi izliyor. Havalandırmalarda falan, bazen coşuyorlar direk üstünüze atlamaya çalışıyorlar ama önleri kapalı olduğu için sadece izlemekle yetiniyorlar(salak şey).

• Hem sağlam hemde insana oynama isteği veriyor. Mesela bir bölüm oynuyorum. Karşimda bir yaratık var. Yaratiğa saldirdiğim zaman hemen yerdeki ölüleri zombi yapmaya çalışıyor. Sonra o bölümü tekrar oynuyorum bu sefer bekliyorum. Bakalım ne yapacak diye. Hiç ölülere dokunmuyor. Uzaktaki bi havalandirmadan girip benim yanımdaki havalandirmadan çıkıyor ve üzerime atlıyor. Puşt Mesela demin 7 bölümün başlarindayim. Bir yere girdim 2 tane yaratık cıktı. Elimde taramalı vardı oldurdum. Taramalıyla biraz uzun sürüyo. Ama güçlendirdiğim için kulanıyorum. SOnra merak edip tekrar oynuyorum aynı bölümü. Ama bu sefer elimde 1-2 vurusta oldurecek bişey alıyorum. Bu sefer aynı canavardan 4 tane birden geliyor peş peşe. Mesela bir yerde bir taramalının mermisini alıyorsun. Sonra gidip tekrar oynadığında bu sefer başka bişey veriyor. 10 000 liralık kart almıstım. Orayı tekrar oynadım onun yerinde 2000 lik kıytırık bişe verdi. pıhh. Ve olmıcak yerlerde ekiman bulunabiliyor. Mesela ulaşamıyacağiniz yerlerde o zamanda mıtnatızla aliyorsunuz. Ve en sevdiğim yanlarından bir taneside arasıra oyuncular hep aynı yaratıklardan sıkılmasın diye güçlü ve değişik yaratıklar koymuslar onları olduyorsunuz. Bence cok korkucç hatta benim oynayamayacağim derecede ki ondan easy de başladım. Nedense sonra medium oldu. Ama oyunu korkuya katlanamayanlar bile denemeli. İnanın en az 6 bölüm oynarlar. Ama 5 bölüme kıl oldu. Oyun boyunca adam gibi korkutamamişlardi ki 5 bölümde ilk defa arkama bakmadan nerelere kaçtım bir bilseniz

• quote:

Orjinalden alıntı: hasan1986

Ben easy de oynuyordum. 7 Bölüme geçti. Medium a çıktı zorluk Ama hiç dikkat etmiyordum. İlk önce senin yazını gördüm sonra oyuna girdim. Savalere baktım ki medium yazııyor Dedikten sonra eski savalerime baktım ki medium yazıyor8D] Bende diyordum easy cok kolay. Arkadaşa diyordum ben mesiumda oynayamam Ama bence olay sundan ibaret. easy modu saçtiğime eminim. Oyun ekipmanına göre oyunun zorluğunu ayarlıyor olabilir. Çünkü bu tür oyunlarda insanlar bir yerde cok takildikları zaman korkudan oynamak istemiyorlar. Ben 4 bölümden sonra hafiften zorlandiğimi hisettim. Çünkü elimde mermi kalmadi. Fazla kaynağim yokru can tstokum sadece sırtımdaki kaldi. Birde o ölmeyen lanet yatık cıkınca. Hiç mermim kalmadi. Birde öyle bişey ki onu yavaşlatmak için 2 kere ayaklarını kolarını kesmek zorundasın. Yoksa geçeceğin kapı açilmiyor. Neyse easy de korkuyordum. Şimdi daha cok korkacam.
    quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Oyunu hard'da oynuyorum, gayet güzel chapter 7'ye geldim. Ama oyunun zorluğu bir anda mediuma düştü. Bu neden olur ne saçma olay. Bütün zevkim kaçtı fazla basitleşti oyun. Bir çözümünü bilen var mı tekrar harda getirmek için?

Bence zorluk seviyesinin değişmesi bug. Çözünürlüğü değiştirdim ondan sonra böyle oldu. Tekrar eski saveden başladım yine hardda, ama bir kaç saat gitti. Medium'da oynanmaz ya, fazla basit. Hard'da yaratıklar yaklaşık iki katına çıkıyor, daha zor ölüyorlar, bir de tam başka odaya geçtim oh rahatım kapıdan bunları haklarım diyorsun havalandırmaya dalıp arkandan çıkıyor yaratıklar. Ben de medium zorlukta bikaç saat oynamışım hiç fark etmeden. Vay be ne süper oynamaya başladım diye düşünüyordum sonunda jeton düştü. Hard'da oynayın şu oyunu hiç korkutmuyor bu ne ya action oyunu oldu diyorsanız.

• animesini izledim bu sefer oyunun sonunu merak etmeye başladım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hasan1986

Ben easy de oynuyordum. 7 Bölüme geçti. Medium a çıktı zorluk Ama hiç dikkat etmiyordum. İlk önce senin yazını gördüm sonra oyuna girdim. Savalere baktım ki medium yazııyor Dedikten sonra eski savalerime baktım ki medium yazıyor8D] Bende diyordum easy cok kolay. Arkadaşa diyordum ben mesiumda oynayamam Ama bence olay sundan ibaret. easy modu saçtiğime eminim. Oyun ekipmanına göre oyunun zorluğunu ayarlıyor olabilir. Çünkü bu tür oyunlarda insanlar bir yerde cok takildikları zaman korkudan oynamak istemiyorlar. Ben 4 bölümden sonra hafiften zorlandiğimi hisettim. Çünkü elimde mermi kalmadi. Fazla kaynağim yokru can tstokum sadece sırtımdaki kaldi. Birde o ölmeyen lanet yatık cıkınca. Hiç mermim kalmadi. Birde öyle bişey ki onu yavaşlatmak için 2 kere ayaklarını kolarını kesmek zorundasın. Yoksa geçeceğin kapı açilmiyor. Neyse easy de korkuyordum. Şimdi daha cok korkacam.
    quote:

Oyunu hard'da oynuyorum, gayet güzel chapter 7'ye geldim. Ama oyunun zorluğu bir anda mediuma düştü. Bu neden olur ne saçma olay. Bütün zevkim kaçtı fazla basitleşti oyun. Bir çözümünü bilen var mı tekrar harda getirmek için?

Bence zorluk seviyesinin değişmesi bug. Çözünürlüğü değiştirdim ondan sonra böyle oldu. Tekrar eski saveden başladım yine hardda, ama bir kaç saat gitti. Medium'da oynanmaz ya, fazla basit. Hard'da yaratıklar yaklaşık iki katına çıkıyor, daha zor ölüyorlar, bir de tam başka odaya geçtim oh rahatım kapıdan bunları haklarım diyorsun havalandırmaya dalıp arkandan çıkıyor yaratıklar. Ben de medium zorlukta bikaç saat oynamışım hiç fark etmeden. Vay be ne süper oynamaya başladım diye düşünüyordum sonunda jeton düştü. Hard'da oynayın şu oyunu hiç korkutmuyor bu ne ya action oyunu oldu diyorsanız.

Abi su aniden cıkmalar olmasa action olackta. Mesela biraz önce oynarken baktim ortam bol canavarlı bir yerde girdim bekledim. Arkamda havalandirma felan yok rahatım. Başladilar sansima tam önümdeki havalandirmadan aşaği düşmeye geleni indiriyorum. 3 tane indirdim. Biraz bekledim kimse yok yoluma gidecem. Abi adımımı attım sağdan bir tane şişko çıkmaz mı döndüm ona saydiriyorum. O ara havalandirmadan bir tanede daha düşmez mi?? Nabzim deli gibi atmaya başladi. Orayı geçtim. Sanırım gemini motorlarının yanındaydim. Yuvarlak şeyleri motorun içine at dedi. Benzin hikayesine. 4 tane attım. birden atmorfer normale döndü. hemen sağdaki soldaki iskeleler otomatic kuruldu. Sağdan ve soldan en az 10 tane canavar gelmez mi. Birde öyle ki. Bir tarafi görüyorum uzaktalar kosuyorlar. onlara konsantre oluyorsun. Meğer öbür iskeleden 5 tanesi son sürat sana geliyor. Soldaki iskeleyi temizlemeye uğrşiken pat manyağın teki çenesini boynuna geçirmiş. Tam psikopat işi yahu

• yaw arkadaşlar bu oyunun övülecek nesi var anlamadım. korkunç tamam ama başka hiçbir özelligi yok. grafikler vasat, oynanabilrlik kötü habire aynı mekanlarda donuon hiçbirfark yok. kontorller ve kamera igrençten daha öte birşey. benim simdiye kadar en zevkle oynadıgım ve korktugum oyun CONDEMNED CRIMINAL ORIGINS, bu oyundan daha iyi bir korku oyunu görmedim. grafikleri zaten harika ötesiydi. siz bu oyunu oynayın sonra tekrar yorum yapın. bence bu oyun çok abartıldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unisuda

yaw arkadaşlar bu oyunun övülecek nesi var anlamadım. korkunç tamam ama başka hiçbir özelligi yok. grafikler vasat, oynanabilrlik kötü habire aynı mekanlarda donuon hiçbirfark yok. kontorller ve kamera igrençten daha öte birşey. benim simdiye kadar en zevkle oynadıgım ve korktugum oyun CONDEMNED CRIMINAL ORIGINS, bu oyundan daha iyi bir korku oyunu görmedim. grafikleri zaten harika ötesiydi. siz bu oyunu oynayın sonra tekrar yorum yapın. bence bu oyun çok abartıldı.

oynadık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goksukara

Bugün almaya gittim yoktu..Brother in Arms HH'yi aldım bende..Değdi ama :D

keşke almasaydın. indirdiğime pişman oldum o oyunu
  • bende hayal kırılığına uğradım açıkçası dakka bir gol bir oldu.

yemin ediyorum residen evil 4 e bile ne idüğü belirsiz mouse yaması yapınca bile kontroller daha iyi oluyordu.

birde B tuşuna basınca gideceğiniz yeri gösteriyor bölelikle çat çat nereye gidip ne yapacağınızı biliyorsunuz. hiçbi arayıp bulma durumu kalmamış. oyunun atmosferinin içine etmiş yani. böyle ounca noluo oyun serius sam gibi bişi oluo önüne çıkanı indiriosun iki de bilmece bulmaca çözüosun o kadar.

ayrıca bunu özellikle belirtiyorum oyuna girdim taa 1998 yılındaki half life 1 de kullanılan atmosfer efektleri var nedir bunlar işte siz bi odaya giriyorsunuz arkadaşlarınız dışarda kalıyor elektirkler kesiliyor canavarlar arkadaşlarınızın bulunduğu odayı basıyor gözünüzün önünde öldürüyorlar. başka bölümlerde kapıyı açınca tepeden ceset düşüyor bu half life 1 dede vardı doom3'de de vardı quake 4'de de vardı. oyuncuyu germek için eski bayat atmosfer hileleri kullanılmış.

çok basit ve sığ olmuş hiç semedim ben. sert bi eleştri yaptım ama genede tam bir bilgi edinmek için biraz daha bakıcam yarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 31 Ekim 2008; 3:47:12 >

• BEN DE ŞİMDİ BİTİRDİM BENİM GAYET HOŞUMA GİTTİ ÖRNEK VERDİĞİN OYUNLAR BASİT OYUNLAR DEĞİL Kİ DOOM OLSUN, QUAKE OLSUN .ANA KARAKTER DIŞINDAKİ KARAKTER MOLDELLEMERİ COK ZAYIF KALMIS, CESETLER AYAKLARA DOLAŞIYOR, TÜRKÇE ALTYAZI OLSA SÜPER OLACAK SES KAYDI VE VİDEO COK, HANGİ İNSAN EVLADIYLA AYNI MEKANDA BLUNSANIZ, Kİ BÖYLE BİSEY PEK OLMUYO BİLİNKİ SON ANLARINI YASIYO, BİR DE SON KARE DE GÖRÜNEN SEY NEYDİ ÖLE.

OYUNU 5 YILDA HAZIRLAMIŞLAR ADAMLAR KAFALRINDAKİ Nİ EN İYİ SEKİLDE YANSITMISLAR, OYUNDA GÖZÜNÜZE BİSEY BATMIYO. HA BU KADAR EMEĞİ GÖRÜNCE DAHA DA Bİ GÜZEL OYUN YAPILABİLİR Dİ DEMEKTEN KENDİNİZİ ALAMIYOR SUNUZ.

BEN PURE ATV OYUNUYLA BERABER OYNADIM COK BUNALDIĞIMDA CIKTIM İKİ ARTISTİK HAREKET YAPIP KENDİME GELDİM.
  • oyun güzel atmosfer harika ama işte kontroller için çok uğraşmışlar sanırım oynanabilirlik yerlerde bana göre.
  • Oyun cok güzel de load ing cok uzun . ölüysun tekrar baslamak için 2 saat bekle anam bekle
  • quote:

Orjinalden alıntı: dennzi

Oyun cok güzel de load ing cok uzun . ölüysun tekrar baslamak için 2 saat bekle anam bekle

Bende 3-4 saniyede yüklüyor valla. Senin pc'de ya da oyunda bir sorun olabilir. Bu arada kontroller gamepad'le gayet iyi, hiçbir sorun yok.
  • quote:

quote:

Oyun cok güzel de load ing cok uzun . ölüysun tekrar baslamak için 2 saat bekle anam bekle

Bende 3-4 saniyede yüklüyor valla. Senin pc'de ya da oyunda bir sorun olabilir. Bu arada kontroller gamepad'le gayet iyi, hiçbir sorun yok.

Hadi ya vista da oyunuyorum ondan mı acaba
  • @dennzi
    Vistayla alakası yok bende save dosyasına basar basmaz açıyor beklemek diye birşey yok. Sistemine bi defrag yap bakalım belki bi faydası olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

@dennzi
    Vistayla alakası yok bende save dosyasına basar basmaz açıyor beklemek diye birşey yok. Sistemine bi defrag yap bakalım belki bi faydası olur...

defrag ne hocan nasıl yapılıyo bi tarif etseniz cok iyi olur en az 2 dk bekliyom oyun acılcak diye
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

@dennzi

defrag ne hocan nasıl yapılıyo bi tarif etseniz cok iyi olur en az 2 dk bekliyom oyun acılcak diye

Türkçesi disk birleştirme donatılar/sistem araçlarında bulabilirsin. HDD büyük ve doluysa bazen bir ömür bile sürebilir ama

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.