Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meteor yağmuru başlayınca karşıdaki blokların arkasaında duracaksın.
  • KARDEŞ KARŞIDAKİNİN ARKASIN DA YANDAKİLERİN ALTINDA DURMAYI DENEDİM AMA OLMADI
  • quote:

Orjinalden alıntı: huoyuanjia

BEYLER BURAYI NASIL GECİYORUZ ADAM PARCALANIP DURUYOR_?

Dead Space™ (ÇIKTI)

Zaman tutmadım ama sanırın 10 sn de 1 meteor yağmuru geliyor tam o blokların dibine ve orta kısmına iyice yanaşıp yağmurun geçmasini bekle -hatta yağmur blokun tepesini parçalayacak- bu kısımda koşman lazım ne kadar çok blok geçersen o kadar iyi unutmadan yanında mutlaka yedek hava tüpü bulundur en son bloka geldiğinde -karşında kapıyı zaten göreceksin- burda da zamanlamanı iyi yap çünkü erken meteor yağmuru geliyor bu blokun olduğu yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARATAHTA -- 29 Ekim 2008; 18:24:26 >

• Korkunun gözünü seveyim bir anda herşeyi unutturuyor
  • Arkadslar bu oyun kaç bölüm yahu.

Edit cevabı oyunun içinde zaten varmıs. Tam 12 bölüm. Daha 5. bölümdeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 29 Ekim 2008; 19:34:58 >
  • arkadaşlar bu oyunu yukelem esnasında boyle bir hata verdi; DeadSpace.part1.rar: CRC failed in AUDIOSTREAMS\RONE_MAL\MX_DRONE_MALLICE_01B.EXA.SNU. The file is corrupt
    ne yapabilirim bu durumda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisay

arkadaşlar bu oyunu yukelem esnasında boyle bir hata verdi; DeadSpace.part1.rar: CRC failed in AUDIOSTREAMS\RONE_MAL\MX_DRONE_MALLICE_01B.EXA.SNU. The file is corrupt

bu kısmı tekrar indir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeNoM

quote:

Orjinalden alıntı: barisay

arkadaşlar bu oyunu yukelem esnasında boyle bir hata verdi; DeadSpace.part1.rar: CRC failed in AUDIOSTREAMS\RONE_MAL\MX_DRONE_MALLICE_01B.EXA.SNU. The file is corrupt

bu kısmı tekrar indir..

tekrar indir demekle ? nereden indirebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Arkadaşlar oyun esnasında birden microsoft visual c++ library yazısı beliriyor ve oyun kilitleniyor sadece sesler gelmeye devam ediyor acaba sorun nedir bu sorun ile karşılaşan ve çözüm yolu bulabilen varmıdır.şimdiden ilgilelenlere teşekkürler

Bu sorunu benden başka yaşayan yok mu
  • Oyunu bugün oynayabildim uzun zamandır böyle oyun oynamıyordum etrafı kan gölüne çevirebiliyoruz
    Çok güzel olmuş oyun ama mermi sorunu yaşıyorum arada bir
    Bu arada Medium da oynuyorum zorluk olarak
    Grafik olarakta herşey full oynayabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericgenc -- 31 Ekim 2008; 13:56:09 >
  • oyun harika uzun zamandır böle saran bir oyun oynamadım oyunun daha başındayım ama çok zevkli anime filmi seyredip sonra devam edicem oynamaya
  • grafikleri bi filmden alınmış gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoDRaC

oyun harika uzun zamandır böle saran bir oyun oynamadım oyunun daha başındayım ama çok zevkli anime filmi seyredip sonra devam edicem oynamaya

bende başladım anime indirmeye.ingilizce çat pat anlıyoruz idare edeceğiz artık.
  • Türkçe altyazıda cıkcacakdı bu akşam divxplanette..

http://www.divxplanet.com/sub/m/17507/Dead-Space-Downfall.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 29 Ekim 2008; 21:50:58 >
  • Bugün almaya gittim yoktu..Brother in Arms HH'yi aldım bende..Değdi ama :D
  • Müthiş bir oyun herkezin elde etmesi lazım bence. Hatta korku oyunlarını sevmeyenlerin bile.Çünkü oyunlarda korku türünü sevmeyen birine bile korku türünü sevdirebilcek bir oyun olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criminalmanne -- 29 Ekim 2008; 22:01:49 >
  • Oyunu ve animasyonu görmek nasip olmadı ama listede en üstte bekletiyorum ..........
  • QAltyazı cıkınca altyazıyı oyuna nasıl ilave diyoruz acaba? Ben bu oyuna iyice sardim. Giysileri silahları geliştirebilme olayı oyunun oynanabilirliğini cok etkiliyo. Giysi olarak level 3 teyim. Bir sonraki giysinin şeklini merakla bekliyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Türkçe altyazıda cıkcacakdı bu akşam divxplanette..

http://www.divxplanet.com/sub/m/17507/Dead-Space-Downfall.html
  • Oyunun değil, Dead Space Downfall adında animasyon-çizgi filme ait altyazı. Bende bekliyorum hala altyazıyı... Kim çeviriyorsa artık
  • @hasan1986 altyazı oyun için degil,oyunun anime olarak üretilmiş filmi için
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.