Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Deviilll

quote:

Orjinalden alıntı: Mumi35

Bugün 3 arkadaş toplanıp onlar izlerken ben oynayıp bitirdim Mükemmel bi oyun olmuş, oyuna başlamadan evvel ilk olarak dead space: downfall anime filmini izlemenizi tavsiye edicem hemen arkasından zaten koptuğu yerden konu oyunda başlıyor, çok zevkli bi oyun yanda arkadaşlar ani tepkilerden falan kafayı yicek durumlara girdiler Korku temalarına aşırı alışkınımdır ama beni bile aniden hop eden durumlar olmadı değil

Mumi oyun kaç chapter?

12

• quote:

Orjinalden alıntı: kasap46

http://img530.imageshack.us/my.php?image=adszhq8.jpg

Arkadaşlar oyunu 1,2 saat oynadım bir yerde takıldım neyse birdaha oynayım dedim bu hatala karşılaştım nasıl çözebilirim. yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden tşk

Bu resimdeki sorun tek bendemi oluyor arkadaşlar sorunu bilen varsa birzahmet yardım etsin lütfen
  • oyuna ben de gece üç buçuk ta başladım. ilk bölümü oynadıktan sonra tırstım kapadım resmen. bi kere ses efektlerini çok iyi kotarmış ea. hele bi de z5500 olunca dadından yiyemedim kapadım. şimdi ortalık ışıyor şöle öğle filan olsun başlayacam tekrar. ama ea şaşırttı beni ne diyeyim. beklmezdim böyle bi oyun kendilerinden..
  • @profiteer

sag tus + f yapip kasayi cekeceksin yolundan..
  • arkadaşlar bu oyunun kamera açısını değiştirmenin bir yolu var mı? başımı döndürüyor
  • o nasıl bi kamera açısıdır resimlerden gördüğüm kadarıyla bi garip gözüktü
  • Kamera açısı değişmiyor. Ama bence gayet iyi, kapalı mekan hissini böyle daha iyi yansıtıyor bence. Tek sorun duvarlara yakınken kamera iyice sapıtıyor pek bişey göremiyorsunuz öyle. Yandan sağdan soldan yaratık saldırırken de hiç eğlenceli olmuyor bu durum.
  • arkadaşlar burda takıldım 5 mermim var ates ediyorum yaratıga bana mısın demiyor ne yapmam gerekiyor
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bomanti -- 29 Ekim 2008; 12:15:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Kamera açısı değişmiyor. Ama bence gayet iyi, kapalı mekan hissini böyle daha iyi yansıtıyor bence. Tek sorun duvarlara yakınken kamera iyice sapıtıyor pek bişey göremiyorsunuz öyle. Yandan sağdan soldan yaratık saldırırken de hiç eğlenceli olmuyor bu durum.

kane and lynch man sanırım böyle yazılıyordu o oyundada bu kamera açısı vardı bu yüzden silmiştim o oyunu bunuda sildim bu kamera açısından nefret ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bomanti

arkadaşlar burda takıldım 5 mermim var ates ediyorum yaratıga bana mısın demiyor ne yapmam gerekiyor
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)

turuncu gibi parlayan bir yeri var oraya ateş edicen

• quote:

Orjinalden alıntı: FreaKs

quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Kamera açısı değişmiyor. Ama bence gayet iyi, kapalı mekan hissini böyle daha iyi yansıtıyor bence. Tek sorun duvarlara yakınken kamera iyice sapıtıyor pek bişey göremiyorsunuz öyle. Yandan sağdan soldan yaratık saldırırken de hiç eğlenceli olmuyor bu durum.

kane and lynch man sanırım böyle yazılıyordu o oyundada bu kamera açısı vardı bu yüzden silmiştim o oyunu bunuda sildim bu kamera açısından nefret ediyorum

Zevkler ve renkler tartışılmaz, ama bence pireye kızıp yorgan yakmışsın tam anlamıyla. Oyun güzel. O tutup çeken yaratıkta takılan arkadaşa cevap olarak da, orayı beş plasma mermisiyle geçemezsin, daha erken bir save'den başla. Git cephane al bir daha dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 29 Ekim 2008; 12:50:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

arkadaşlar bir yerde takıldım kaldım bulamıyorum bir türlü.. :D
    2 tane fiş gibi birşeyler war bitanesi işliyor fakat diğeri olmuyor.. ne yaptıysam olmadı..

Dead Space™ (ÇIKTI)

Şurayı bana özetleyebilecek olan var mI?

• Bu oyuna bu kadar az ilgi... Yazık vallahi millet alışmış düz fpslere zor geliyo tabi bi de kamera açısı farklı tmm oynanmaz bu oyun Oyun gerçekten süper Silent Hill'in uzayda geçen hali denebilir ama ondan daha güzel grafikleri ve oynanışı var. Ben 9/10 rahat veririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

arkadaşlar bir yerde takıldım kaldım bulamıyorum bir türlü.. :D
    2 tane fiş gibi birşeyler war bitanesi işliyor fakat diğeri olmuyor.. ne yaptıysam olmadı..

Dead Space™ (ÇIKTI)

Şurayı bana özetleyebilecek olan var mI?

sağdaki kolu aktif edip maouse sağ tuş + C e basarak yavaşlatıcan sonra ortadaki kontrol paneline giderek aktif edicen

• [simage][/simage]http://img399.imageshack.us/img399/1537/deadspace20081029142039ys1.png

http://img399.imageshack.us/img399/1537/deadspace20081029142039ys1.png

arkadaslar 4. bölümde burayı geçemiyorum ilerleyince patlama oluyor ne yapmalıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmandemi2

[simage][/simage]http://img399.imageshack.us/img399/1537/deadspace20081029142039ys1.png

http://img399.imageshack.us/img399/1537/deadspace20081029142039ys1.png

arkadaslar 4. bölümde burayı geçemiyorum ilerleyince patlama oluyor ne yapmalıyım

Meteorlar gelirken çıkıntıların arkasına saklanman gerek.
  • Farcry2 den kat kat güzel bir oyun..Son zamanlarda pcde nba2k9dan sonra çıkmış en iyisi kesınlıkle..
  • Arkadaşlar benim zamanı yavaşlatmama lazım fakat gücüm kalmadı. Store'dan alıyım fakat hangisi yükseltiyor? Söylerseniz sevinirim.
  • arkadaslar bana 6. bölümünden başında olursa iyi olur save verebilecek olan varmı oyun sorun verdi şimdiden sağolun
  • BEYLER BURAYI NASIL GECİYORUZ ADAM PARCALANIP DURUYOR_?

Dead Space™ (ÇIKTI)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.