Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun ripli versiyonunda atmosfer de bi eksiklik varmı?
    İndiren arkadaşlar yardımcı olsun lütfen...
  • Grafiği,sesi,oynanabilirliği ve orijinalliği harika bir şekilde veren nadir oyunlardan biri olmuş.Ayrıca optimizasyon da çok iyi yapılmış kaçırılmaması gereken bir oyun..
  • sabaha oynarım
  • 1 tane bile olumsuz yazıya denk gelmedim yhauww
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

1 tane bile olumsuz yazıya denk gelmedim yhauww

Denk gelmezsin inşallah...
  • bu oyunu hemen almalıyım hiç bi oyuna bukadar övgü görmedim kardeşimmm koşuyorummmm almağaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))
  • Arkadaş bölüm 5'de ölmeyen yaratıklar geldi, kapıda kapalı... Mermi kıt, medpack yok... "Koş Kazım Koş". Oyunun ölme animasyonları süper, bir keresinde öldüm, bi baktım sadece benim gövde kalmış, gerisi yok.

Atmosfere çıkınca veya ortamda oksijen olmayınca çıkan ses efektleri harikulade. Resmen o anın hissini veriyor.

Grafikler ise beklediğim gibi değil. Işıklandırma ve gölge efektleri şahane fakat; poligona abanmış karakterimizin kaplamaları berbat! Bazen çevre kaplamalarıda sapıtıyor ki kaplamalara gülmekten gerilim 0 oluyor

• amma abarttınız oyunu yahu.. benki türün hastası biri olarak pek beğenmedim açıkcası grafikler vasat , kamera açısı mide bulandırıcı , kontrollerde vasat bence okadar övgüyü hak etmiyor..
  • Merhabalar...

Oyun geçen yılki "bioshock" vakasından sonra çıkan iyi bir gerilim oyunu, bakış açısı FPS'den 4PS'ye geçmiş olması bir çok kişi için mide bulandırıcı olabilir ama mide bulanması daha çok dengesiz hareketlerle sonucunda oldugu için beni pek etkilemedi, Grafikler günümüz oyunlarına göre biraz geride, eski "gotfather" motorunu kullandığı ve birazda optimizasyona gidildiği için amd 3200 ve 7300GT sonic'li makinada bile çok iyi çalıştı... Daha iyi yapılabilirdi ama motorun değişmesi vs vs vs gerek bu zaman demek oda bu piyasada bulunmayan bir şey :).... hikaye gayet iyi kugulanmış bioshock gibi her an birşeylerin gelip insanı höt diye yerinden zıplatma ihtimali ve adrenalin çok iyi... benim kriterlerime göre oyun 100 üzerinden grafik için 75 oynanabilirlik içinse 85 puanı çok rahat hakeder....

Son olarak oyunu dün öğlen kurdum oynamaya başladım ama 2.bolum sonuna dogru bir yerde "termit bomba" istiyo onu bulamadım eğer orayı geçen varsa nasıl yaptığını yazabilirmi :((( yada save dosyalarını Rapid'e atıp buraya link verebilirmi...?

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet çelik

Merhabalar...

Oyun geçen yılki "bioshock" vakasından sonra çıkan iyi bir gerilim oyunu, bakış açısı FPS'den 4PS'ye geçmiş olması bir çok kişi için mide bulandırıcı olabilir ama mide bulanması daha çok dengesiz hareketlerle sonucunda oldugu için beni pek etkilemedi, Grafikler günümüz oyunlarına göre biraz geride, eski "gotfather" motorunu kullandığı ve birazda optimizasyona gidildiği için amd 3200 ve 7300GT sonic'li makinada bile çok iyi çalıştı... Daha iyi yapılabilirdi ama motorun değişmesi vs vs vs gerek bu zaman demek oda bu piyasada bulunmayan bir şey :).... hikaye gayet iyi kugulanmış bioshock gibi her an birşeylerin gelip insanı höt diye yerinden zıplatma ihtimali ve adrenalin çok iyi... benim kriterlerime göre oyun 100 üzerinden grafik için 75 oynanabilirlik içinse 85 puanı çok rahat hakeder....

Son olarak oyunu dün öğlen kurdum oynamaya başladım ama 2.bolum sonuna dogru bir yerde "termit bomba" istiyo onu bulamadım eğer orayı geçen varsa nasıl yaptığını yazabilirmi :((( yada save dosyalarını Rapid'e atıp buraya link verebilirmi...?

Ctrl tuşu ile bulabilirsin bence oyunu Bioshock'tan ayıran en büyük özellik yön arama derdi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 30 Ekim 2008; 16:19:17 >

• Beyler ;
    e4500-2gb ram-8500gt ile nasıl bir performans alırım? Berbat grafiklerle oynuyacağıma hiç almiyim diyorum..Nasıl olur sizce ayarlar?
  • Buram buram System Shock kokuyor bu oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet çelik

Merhabalar...

"Gotfather" diye motor var da biz mi bilmiyoruz?

Oyun Unreal Engine 3 isimli motoru kullanıyo ve bu motorun tipik özelliklerini sergiliyo,kaliteli ışıklandırma ve vasatın altındaki kaplama detayı!!

• Oyunu hard'da oynuyorum, gayet güzel chapter 7'ye geldim. Ama oyunun zorluğu bir anda mediuma düştü. Bu neden olur ne saçma olay. Bütün zevkim kaçtı fazla basitleşti oyun. Bir çözümünü bilen var mı tekrar harda getirmek için?
  • O bende de fifada falan oluyordu ama eskiye geirebiliyordum..
  • dead space: downfall altyazı çıkmış arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: criminalmanne

dead space: downfall altyazı çıkmış arkadaşlar

yarıya kadar ingilizce izledim.haber için teşekkürler.
  • uzun zamandır doğru dürüst oyun oynamıyordum bu türü sevdiğim için bi bakiyim sonra büyük ihtimalle bunuda bırakırım dedim ama bırakmak ne mümkün oyuna tutuldum resmen bence muhteşem bir severek onadığım hiçbir oyunda grafiklerine fazlada bakmam önemli olan oyundan zevk almam yoksa crysis grafik olarak muhteşem ama oyunda hep bişeyleri eksik buluyorum bağlayamıyor beni oyuna hani cod 4 çıkınca bir hafta boyunca başından kalkamadım ama crysisin ne zaman başına otursam en fazla yarım saat dayanabildim şu an bu oyunundan başından kalkamıyorum ve tüm zorluk seviyelerinde oyunu bitireceğim
  • Ben easy de oynuyordum. 7 Bölüme geçti. Medium a çıktı zorluk Ama hiç dikkat etmiyordum. İlk önce senin yazını gördüm sonra oyuna girdim. Savalere baktım ki medium yazııyor Dedikten sonra eski savalerime baktım ki medium yazıyor8D] Bende diyordum easy cok kolay. Arkadaşa diyordum ben mesiumda oynayamam Ama bence olay sundan ibaret. easy modu saçtiğime eminim. Oyun ekipmanına göre oyunun zorluğunu ayarlıyor olabilir. Çünkü bu tür oyunlarda insanlar bir yerde cok takildikları zaman korkudan oynamak istemiyorlar. Ben 4 bölümden sonra hafiften zorlandiğimi hisettim. Çünkü elimde mermi kalmadi. Fazla kaynağim yokru can tstokum sadece sırtımdaki kaldi. Birde o ölmeyen lanet yatık cıkınca. Hiç mermim kalmadi. Birde öyle bişey ki onu yavaşlatmak için 2 kere ayaklarını kolarını kesmek zorundasın. Yoksa geçeceğin kapı açilmiyor. Neyse easy de korkuyordum. Şimdi daha cok korkacam.
    quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Oyunu hard'da oynuyorum, gayet güzel chapter 7'ye geldim. Ama oyunun zorluğu bir anda mediuma düştü. Bu neden olur ne saçma olay. Bütün zevkim kaçtı fazla basitleşti oyun. Bir çözümünü bilen var mı tekrar harda getirmek için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 30 Ekim 2008; 23:19:10 >

• Arkadaslar oyunu vista da oynuyorum . Kontrollerde hepiniz bahsettiği gibi baya zorlanıyorum. Fakat bi arkadasımız xp de kontrollerin visuals yi kapatınca daha iyi oldugunu yazmış biri buna bana acıklayabilirmi . Böyle bişey warmı .Varsa xp de oynıyalım yav yaratıklarma mı boğusuyoz mauseylemi belli degil
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.