Bildirim
Dead Space™ (ÇIKTI) (21. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Oz_An
quote:
Orjinalden alıntı: dennzi
quote:
Orjinalden alıntı: Oz_An
@dennzi
Vistayla alakası yok bende save dosyasına basar basmaz açıyor beklemek diye birşey yok. Sistemine bi defrag yap bakalım belki bi faydası olur...
defrag ne hocan nasıl yapılıyo bi tarif etseniz cok iyi olur en az 2 dk bekliyom oyun acılcak diye
Türkçesi disk birleştirme donatılar/sistem araçlarında bulabilirsin. HDD büyük ve doluysa bazen bir ömür bile sürebilir ama
Onu en basta yaptım zaten Ama bi degişiklik yok oyunu tekrar kurmayı deniycen cünkü far cry 2 yi de oynuyorum onda böyle bi sorunla karsılamadım
-
oyuna kötü diyenlere yuh diyorum baska bişey demiyorum korku oyunu budur arkadaş ben baska bişey demiyorum alın sağlam bi kulaklık takın sesi orta ayarlayın bak orta yüksek demiyorum kalpten gitmeyesiniz diye yanınızdada sizi teselli etcek şakalaşacak kimse olmayacak hani oynarken yaratık üstüne atlayınca vay ne gerizekalı felan diye şakalaşıp ortamı yumuşatma olmicak aranızda yalnız olmak şart!!! ozaman bu oyun sağlam bi korku oyunu mu deil mi sorarım size.grafik olayınıda abartmanın anlamı yok güzel sistemde grafikler oldukça yeterli ben anlamıyorum ki ne istiyo bu millet bi grafik manyaklıgıdr gidiyo bende 5 fps sende 10 kimse oyunun baska taraflarına bakmıyor grafikte grafik -
!!Arkadaslar oyunun baslarında yerden bi kol alıyoruz kapı acılıp kapanıyor.ordan gıdıs yolunu bulamadım bı turlu yaw emınım cok kolaydır da bıraz tırstıgım ıcın pek dolanamıyorum etrafta -
quote:
Orjinalden alıntı: winterice
!!Arkadaslar oyunun baslarında yerden bi kol alıyoruz kapı acılıp kapanıyor.ordan gıdıs yolunu bulamadım bı turlu yaw emınım cok kolaydır da bıraz tırstıgım ıcın pek dolanamıyorum etrafta
Mouse sağ tuşu ile kapıya nişan al ve C tuşuna basarak yavaşlat ve geç -
son zamanların en iyi oyunu gerçekten...o kadar çok hayal kırıklığından sonra böyle bir oyun yaptıkları için tebrik ediyorum kendilerini ...helal olsun diyorum.......belki bu senenin en iyi 5 oyunu arasına girer.....bence şu an 1 numara......rakibi yok ...left 4 dead felan hikaye ....bunun yanına yanaşacak oyunun olacağına pek ihtimal vermiyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: SERSAN
quote:
Orjinalden alıntı: winterice
!!Arkadaslar oyunun baslarında yerden bi kol alıyoruz kapı acılıp kapanıyor.ordan gıdıs yolunu bulamadım bı turlu yaw emınım cok kolaydır da bıraz tırstıgım ıcın pek dolanamıyorum etrafta
Mouse sağ tuşu ile kapıya nişan al ve C tuşuna basarak yavaşlat ve geç
eyw.dostum cok saol
-
Yeni oyunlara illaki online hava katmaları mı gerekiyor? Giysi,silah geliştirme falan... -
quote:
Orjinalden alıntı: inan1981
son zamanların en iyi oyunu gerçekten...o kadar çok hayal kırıklığından sonra böyle bir oyun yaptıkları için tebrik ediyorum kendilerini ...helal olsun diyorum.......belki bu senenin en iyi 5 oyunu arasına girer.....bence şu an 1 numara......rakibi yok ...left 4 dead felan hikaye ....bunun yanına yanaşacak oyunun olacağına pek ihtimal vermiyorum
Korku/gerilim türü oyunlar arasında bu oyunu geçecek bir oyun yok mu yoksa bugünlerde çıkan çoğu oyun bu oyunu mu geçemez? -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet çelik
Merhabalar...
Oyun geçen yılki "bioshock" vakasından sonra çıkan iyi bir gerilim oyunu, bakış açısı FPS'den 4PS'ye geçmiş olması bir çok kişi için mide bulandırıcı olabilir ama mide bulanması daha çok dengesiz hareketlerle sonucunda oldugu için beni pek etkilemedi, Grafikler günümüz oyunlarına göre biraz geride, eski "gotfather" motorunu kullandığı ve birazda optimizasyona gidildiği için amd 3200 ve 7300GT sonic'li makinada bile çok iyi çalıştı... Daha iyi yapılabilirdi ama motorun değişmesi vs vs vs gerek bu zaman demek oda bu piyasada bulunmayan bir şey :).... hikaye gayet iyi kugulanmış bioshock gibi her an birşeylerin gelip insanı höt diye yerinden zıplatma ihtimali ve adrenalin çok iyi... benim kriterlerime göre oyun 100 üzerinden grafik için 75 oynanabilirlik içinse 85 puanı çok rahat hakeder....
Son olarak oyunu dün öğlen kurdum oynamaya başladım ama 2.bolum sonuna dogru bir yerde "termit bomba" istiyo onu bulamadım eğer orayı geçen varsa nasıl yaptığını yazabilirmi :((( yada save dosyalarını Rapid'e atıp buraya link verebilirmi...?
"Gotfather" diye motor var da biz mi bilmiyoruz?
Oyun Unreal Engine 3 isimli motoru kullanıyo ve bu motorun tipik özelliklerini sergiliyo,kaliteli ışıklandırma ve vasatın altındaki kaplama detayı!!
Emin ol bilmiyorsun...
UT3 motoru çıkışı ile bu oyunun çıkış arasında hayli zaman farkı var... nasılda bilmeden yorum yapmışsın şaşırmamak elde değil... üzerine alınma ama bu forumde çoğu kişi aynı tarza yazı yazıp ona buna üstelikte anlamadan bilgi sahbi olmadan pervasızca cevap yazıyor...UT3 ve the gotfather motoru arasında benzerlik var o kadar fazlası değil... ayrıntılı bilgi için link :http://en.wikipedia.org/wiki/Dead_Space_(video_game
-
Arkadaslar yanında yeşil dolar işareti olan anakart gibi cizhazlar var onlar ne işe yariyor. Ben genelde satiyorumda. Eğer bir işe yaraiyorsa satmayım -
Bu oyun sürpriz bir şekilde gelip, tam anlamıyla klasik olan yapımlardan. Her karesi tabiri caiz ise kalite kokuyor. Oynamaya başladığınız bırakmıyorsunuz, fena halde bağımlık yapıyor ve resmen atmosferin içine giriyorsunuz. Ayrıca da hem aksiyon-macera hem de hasret kaldığımız Survival-Horror türüne harikulade bir örnek olduğunu da rahatlıkla söyleyebilirim.
Merlinin Kazanı
Genel : 94
Grafik : 94
Ses : 95
Oynanabilirlik : 93 -
Arkadaslar burda kaldım. Ne yapmam gerektiğini biliyorum ama resimdeki diğer 2 aletin yerini bilmiyorum. Bütün katları doşlaşmıştım ama öle aletler hiç görmedim. Bunlar ne tarafta acaba. Bilen var mı__?
-
quote:
Orjinalden alıntı: hasan1986
Arkadaslar burda kaldım. Ne yapmam gerektiğini biliyorum ama resimdeki diğer 2 aletin yerini bilmiyorum. Bütün katları doşlaşmıştım ama öle aletler hiç görmedim. Bunlar ne tarafta acaba. Bilen var mı__?
Onlar dış tarafda, asteroidin üzerinden dışarı çıkacaksın. Zaten B'ye basınca da yönü gösteriyor. -
b yi fazla kulanmadığım iiçin bilmiyorum. Ama 1 kere denedim boğulup öbür dünyayı boyaladım. Neyse sağol. -
quote:
quote:
quote:
Merhabalar...
Oyun geçen yılki "bioshock" vakasından sonra çıkan iyi bir gerilim oyunu, bakış açısı FPS'den 4PS'ye geçmiş olması bir çok kişi için mide bulandırıcı olabilir ama mide bulanması daha çok dengesiz hareketlerle sonucunda oldugu için beni pek etkilemedi, Grafikler günümüz oyunlarına göre biraz geride, eski "gotfather" motorunu kullandığı ve birazda optimizasyona gidildiği için amd 3200 ve 7300GT sonic'li makinada bile çok iyi çalıştı... Daha iyi yapılabilirdi ama motorun değişmesi vs vs vs gerek bu zaman demek oda bu piyasada bulunmayan bir şey :).... hikaye gayet iyi kugulanmış bioshock gibi her an birşeylerin gelip insanı höt diye yerinden zıplatma ihtimali ve adrenalin çok iyi... benim kriterlerime göre oyun 100 üzerinden grafik için 75 oynanabilirlik içinse 85 puanı çok rahat hakeder....
Son olarak oyunu dün öğlen kurdum oynamaya başladım ama 2.bolum sonuna dogru bir yerde "termit bomba" istiyo onu bulamadım eğer orayı geçen varsa nasıl yaptığını yazabilirmi :((( yada save dosyalarını Rapid'e atıp buraya link verebilirmi...?
"Gotfather" diye motor var da biz mi bilmiyoruz?
Oyun Unreal Engine 3 isimli motoru kullanıyo ve bu motorun tipik özelliklerini sergiliyo,kaliteli ışıklandırma ve vasatın altındaki kaplama detayı!!
Emin ol bilmiyorsun...
UT3 motoru çıkışı ile bu oyunun çıkış arasında hayli zaman farkı var... nasılda bilmeden yorum yapmışsın şaşırmamak elde değil... üzerine alınma ama bu forumde çoğu kişi aynı tarza yazı yazıp ona buna üstelikte anlamadan bilgi sahbi olmadan pervasızca cevap yazıyor...UT3 ve the gotfather motoru arasında benzerlik var o kadar fazlası değil... ayrıntılı bilgi için link :http://en.wikipedia.org/wiki/Dead_Space_(video_game
arkadaşım gotfather diye bir engine yok.dead space oyunu godfather oyununun motorunun EA tarafından modifiye edilmiş halidir.EA bu yeni motora henüz isim vermemiştir.oyunun yeni motorunun haklarını üzerine almak istemektedir.fakat kodları diğer oyunun kodları üzerinden oluştuğu için bu durum daha netlik kazanmamıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirmizibulten -- 1 Kasım 2008; 2:42:49 >
-
MÜK -KEM- MEL bir oyun.. her şeyi ile harika.. -
bu oyunu yarın alıorum cd cime yeni gelmiş.ama önce far cry 2 -
Arkadaşım far cry la türleri farklı ama. Far cry yanında hal etmiş -
kalvyeden kontrolleri nasıl? 2k9 gibi mal mal oynamıyalım bunuda xD
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X