Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SAMASRA

beyler acaba dark**r sürümü ingilizcemi yoksa almanca mı?%50 oldu çekiyorum bi baktım rld çıkmış şimdi iptal mi ediyim yoksa devam mı ediyim fark varmı arasında??

• quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

Orjinalden alıntı: leco

Arkadaşlar oyunun sonu mu bilmiyorum şu ağzından kaya gibi şeyler fırlatan yaratığı nasıl öldürecez. Mermi de kalmadı dibine gidilmiyor. Kaldım burada ...

Ben de oradayım yardımcı olan arkadaş çıkarsa iyi olur.

arkadaşlar orda baya bi cephaneye ihtiyacınız var o kayaları size vurmadan ağzındayken parçalamanız lazım baya bir uğraştırdı beni
  • ben normal modda bölüm 8 e kadar geldim orada kaldım. cephane yok, para yok, medikal yok kaldım öyle. kolay moddan tekrar başlıycam...
  • Arkadaşlar önceki birkaç sayfaya baktım fakat benim yaşadığım sorunu yaşayan olmamış galiba. Ben yinede sorunumu anlatıyım. Arkadaşlar oyuna girip başlıyorum, ilk video geliyor. Daha sonra klavye ve fare kontrolleri benim elime geçtiği zaman Ekran sürekli sola dönmeye başlıyor. Fare ve klavyeyi takıp çıkarttım, başka fare denedim sonuç aynı. Öncelikle klavye ve fareden şüphelenmiştim, fakat çıkarttığımda dahi değişen birşey olmayınca başka yerde sorun arıyorum. Sizce nedeni ne olabilir? Bu sorunu Gears Of War'da da yaşamıştım. Bu soruna çözüm bulamadığımdan Gears Of War'ı oynayamadım Şu anda xp kullanıyorum. Vista'yı kurup denedim yine aynı sorun. Sistemim imzamda var. Driver'ım 8.10(8.09'da da denedim yine aynı sorun) Sizce sorun neden olabilir? Siz ne tavsiye edersiniz? Gerçekten yardımınıza ihtiyacım var

Edit: Arkadaşlar Oyun UT3 motoruyla yapıldı değil mi? Acaba diyorum oyun motoruyla mı alakalı; fakat UT3'ü sorunsuzca oynayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 1 Kasım 2008; 16:24:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: buraoca2

Arkadaşlar önceki birkaç sayfaya baktım fakat benim yaşadığım sorunu yaşayan olmamış galiba. Ben yinede sorunumu anlatıyım. Arkadaşlar oyuna girip başlıyorum, ilk video geliyor. Daha sonra klavye ve fare kontrolleri benim elime geçtiği zaman Ekran sürekli sola dönmeye başlıyor. Fare ve klavyeyi takıp çıkarttım, başka fare denedim sonuç aynı. Öncelikle klavye ve fareden şüphelenmiştim, fakat çıkarttığımda dahi değişen birşey olmayınca başka yerde sorun arıyorum. Sizce nedeni ne olabilir? Bu sorunu Gears Of War'da da yaşamıştım. Bu soruna çözüm bulamadığımdan Gears Of War'ı oynayamadım Şu anda xp kullanıyorum. Vista'yı kurup denedim yine aynı sorun. Driver'ım 8.10(8.09'da da denedim yine aynı sorun) Sizce sorun neden olabilir? Siz ne tavsiye edersiniz? Gerçekten yardımınıza ihtiyacım var

" Belgelerim\Electronic Arts\Dead Space " klasöründeki " joypad_example " dosyasını aç, en alt kısımdakileri
    Pad.RightStick.X = Borked
    Pad.RightStick.Y = Borked
    haline getir,kesin düzelir diyemem ama bi dene bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle_f1 -- 1 Kasım 2008; 16:26:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eagle_f1

quote:

Arkadaşlar önceki birkaç sayfaya baktım fakat benim yaşadığım sorunu yaşayan olmamış galiba. Ben yinede sorunumu anlatıyım. Arkadaşlar oyuna girip başlıyorum, ilk video geliyor. Daha sonra klavye ve fare kontrolleri benim elime geçtiği zaman Ekran sürekli sola dönmeye başlıyor. Fare ve klavyeyi takıp çıkarttım, başka fare denedim sonuç aynı. Öncelikle klavye ve fareden şüphelenmiştim, fakat çıkarttığımda dahi değişen birşey olmayınca başka yerde sorun arıyorum. Sizce nedeni ne olabilir? Bu sorunu Gears Of War'da da yaşamıştım. Bu soruna çözüm bulamadığımdan Gears Of War'ı oynayamadım Şu anda xp kullanıyorum. Vista'yı kurup denedim yine aynı sorun. Driver'ım 8.10(8.09'da da denedim yine aynı sorun) Sizce sorun neden olabilir? Siz ne tavsiye edersiniz? Gerçekten yardımınıza ihtiyacım var

" Belgelerim\Electronic Arts\Dead Space " klasöründeki " joypad_example " dosyasını aç, en alt kısımdakileri

Hocam çok teşekkürler fakat düzelmedi. Hala sola çekiyor oyun

Edit: Hocam belki değişir diye Pad.LeftStick.X ve .Y olanlara Borked yazdım; RightStick'leri eski haline getirdim yine değişen birşey olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 1 Kasım 2008; 16:50:59 >

• Senin sorunun ilaç sorunu gibi gözüküyor. Genelde bu etrafında dönmeler falan kullanılan ilaçtan kaynaklanır. Değişik bir antibiyotik dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: darel-x

Senin sorunun ilaç sorunu gibi gözüküyor. Genelde bu etrafında dönmeler falan kullanılan ilaçtan kaynaklanır. Değişik bir antibiyotik dene

Hocam 3 farklı antibiyotik denedim ama sorun düzelmedi. Gears Of War'da da birkaç antibiyotik denemiştim, ve de birkaç tane fixlenmiş dosya yüklemiştim(çoğu kişinin sorunlarını gidermiş) fakat bana bir faydası olmadı. Neden bu tür sorunlar çıkıyor anlamıyorum ki
  • @buruoca2
    o sorunu bende yaşıyorum ama bu oyunda değil,king kong da yaşamıştım ve bi fix dosyası vardı,
    onu içine atınca düzelmişti king kong , belki bunun içinde öyle bişi cıkar , çok şey kaçırıyosun ayrıca bir an önce düzelt
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

@buruoca2
    o sorunu bende yaşıyorum ama bu oyunda değil,king kong da yaşamıştım ve bi fix dosyası vardı,
    onu içine atınca düzelmişti king kong , belki bunun içinde öyle bişi cıkar , çok şey kaçırıyosun ayrıca bir an önce düzelt

Olmazsa download bilgisayarında oynamak zorunda kalıcam Her ne kadar o sistemde fena olmasada(AMD 3600 X2 1.8@2.7 ghz 2*1 GB 667@950 Mhz ram, Biostar Ta690g anakart, MSI X1950 Pro 256 MB GDDR3 256 Bit ekran kartı) monitör 17". 1024*768'de 2xAA ile High'a yakın bir şekilde oynayabilir miyim acaba bu çözünürlükte?

• valla merlinden 94 gamespottan 9.0 editors choice almış ama burda pek ilgi ve alaka görmemiş sayfa sayısına bakarsak.ben çok beğendim atmosfer vs. harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN A. -- 1 Kasım 2008; 18:39:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

valla merlinden 94 gamespottan 9.0 editors choice almış ama burda pek ilgi ve alaka görmemiş sayfa sayısına bakarsak.ben çok beğendim atmosfer vs. harika

Herkes Dead Space oynayamaz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

@buruoca2

Olmazsa download bilgisayarında oynamak zorunda kalıcam Her ne kadar o sistemde fena olmasada(AMD 3600 X2 1.8@2.7 ghz 2*1 GB 667@950 Mhz ram, Biostar Ta690g anakart, MSI X1950 Pro 256 MB GDDR3 256 Bit ekran kartı) monitör 17". 1024*768'de 2xAA ile High'a yakın bir şekilde oynayabilir miyim acaba bu çözünürlükte?

Arada takılabilir oyun, ben AA kapalı oynuyorum ve gayet akıcı oynuyorum ,
    su anda vaktim olsa FPS ile SS koyardım .

• quote:

quote:

quote:

Edit: Hocam belki değişir diye Pad.LeftStick.X ve .Y olanlara Borked yazdım; RightStick'leri eski haline getirdim yine değişen birşey olmadı

Oyunun resmi forumlarında da aynı sorunu yaşayanlar olmuş,bilgisayarda gamepad tarzı controller varsa sökünce düzeliyormuş, bu da forumun linki göz atmak istersen "http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?threadID=454861&tstart=0 "

NOT: Belgelerimdeki Dead Space klasörüne boş bir joypad.txt dosyası atmak da sorunu çözüyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle_f1 -- 1 Kasım 2008; 20:12:40 >

• beyler bi soru sorduk cevap veren yokdarkc0..r sürümü ingilizcemi?Sorunsuzmu bu sürüm?rld sürümüyle ile farkı nee
  • quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

valla merlinden 94 gamespottan 9.0 editors choice almış ama burda pek ilgi ve alaka görmemiş sayfa sayısına bakarsak.ben çok beğendim atmosfer vs. harika

hatta gamespot user ratings te 9.1 almıs 2500 e yakın oy verilmiş. artarda bence.....( artmalı ! )
  • abux yeniyolda raising strada var hemde hepsi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunun resmi forumlarında da aynı sorunu yaşayanlar olmuş,bilgisayarda gamepad tarzı controller varsa sökünce düzeliyormuş, bu da forumun linki göz atmak istersen "http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?threadID=454861&tstart=0 "

NOT: Belgelerimdeki Dead Space klasörüne boş bir joypad.txt dosyası atmak da sorunu çözüyormuş

Hocam çok sağolun. Hemen dediklerinizi deniyeceğim. Bilgisayarıma hem Gamepad; hemde joystick bağlı. Önce boş dosya atmayı deniyeceğim. Olmazsa ikisini de çıkartırım Yardımlarınız ve uğraşlarınız için sağolun. Denedikten sonra tekrar bilgi vereceğim

@emre_fb_fb

Eğer Eagle_F1 hocamın dediği de olmazsa download bilgisayarında oynayacağım. Gerekirse AA'yı kapatmak yerine detaydan vazgeçerim. Çünkü 1024*768'te kırılmalar çok belli oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

beyler bi soru sorduk cevap veren yokdarkc0..r sürümü ingilizcemi?Sorunsuzmu bu sürüm?rld sürümüyle ile farkı nee

arkadaşım bahsettiğin sürümler oyunu crackleyen kişilerin takma isimleri.oyunun ing. olup olmadığını belirtmez.

• Eagle_F1 hocam Dead Space klasörünün içindeki Joypad_example dosyasını silip, aynı klasöre boş bir Joypad.txt dosyası attım. Ve de sorunum çözüldü. Sorunumun nedenini bulduğunuz için size minnettarım Çok teşekkür ederim Sayenizde böyle bir oyunu daha kötü bir bilgisayarda oynamaktan kurtumdum
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.