Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece bioshock değilki hemen her korku oyunundan bişeyler barındırıyor..

kamera açısı "re4" , yaratıklar "the thing" , partikul efektler ve gothic atmosfer "jericho" , sesler "call of cthulhu"..

yannız silahlar ve ana karekter çok orjinal olmuş ayrıca bir çok öğreyi böyle harmanlamasıda güzel bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

bu sefer de ben sorayım bilgisayarımın özelliklerine göre bu oyunu nasıl oynayabilirim sizce ? bilmeyen arkadaşlar için, avatarımın altındaki bilgisayar simgesine tıklamanız yeterli.

düşük ayarlarda az kasarak oynarsın sanırım

yapma ya o kadar mı kasan bir oyun. neyse deneyeceğim yine de
  • @-BuRAk-
    Yok optimizasyon çok iyi, bioshock a benzer performans alacaksın
  • Event Horizon Filmiyle bircok benzerlik tasiyor oyun.. Tabi uzaylilar vs The thing tadinda..Hafif bi doomda yok degil.. Falloutla baslamis olan Prepare for the future tadinda olan retro yazilar icinde bioshock benzeri denmis ancak o son donemlerde moda olmus bisi sanirim.. bioshocktan cok daha oncesindede vardi..

oyunu cok sevdim.. 7. bolumdeyim suanda baya guzel hos ilerliyo..tek hosuma gitmeyen nokta bir mgs hayrani olarak soylemeliyimki film gibi bir oyun yapiliyorsa guzel sinematiklerinde olmasi gerekirdi =)Oyun ozellikle gece 2den sonra guzel oluyo pcyi televizyona baglayip 5.1 oynamak mukemmel.. genelde kulaklik tavsiye edilir ama katilmayarak iyi bir ses karti ve 5.1 Digital diyorum kesinlikle.. Eger ses sisteminiz iyiyse.. ust katta gezinen yaratik sesleri yada duvarlarin arkasindan gelen sesler.. fisiltilar vs mukemmel oluyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pSyCo

Event Horizon Filmiyle bircok benzerlik tasiyor oyun.. Tabi uzaylilar vs The thing tadinda..Hafif bi doomda yok degil.. Falloutla baslamis olan Prepare for the future tadinda olan retro yazilar icinde bioshock benzeri denmis ancak o son donemlerde moda olmus bisi sanirim.. bioshocktan cok daha oncesindede vardi..

oyunu cok sevdim.. 7. bolumdeyim suanda baya guzel hos ilerliyo..tek hosuma gitmeyen nokta bir mgs hayrani olarak soylemeliyimki film gibi bir oyun yapiliyorsa guzel sinematiklerinde olmasi gerekirdi =)Oyun ozellikle gece 2den sonra guzel oluyo pcyi televizyona baglayip 5.1 oynamak mukemmel.. genelde kulaklik tavsiye edilir ama katilmayarak iyi bir ses karti ve 5.1 Digital diyorum kesinlikle.. Eger ses sisteminiz iyiyse.. ust katta gezinen yaratik sesleri yada duvarlarin arkasindan gelen sesler.. fisiltilar vs mukemmel oluyor..

Event Horizon'dan esinlenildiği sanırım açıklanmıştı. Etrafta uçuşan kol ve bacak parçaları o filmde de vardı. The Thing güzel oyun, onu birkaç yıl önce bitirmeye çalışırken oyunun son yaratığını öldürdüğümde tam video girecekken hata raporu almıştım. Sonra sinirlenip silmiştim. Doom 3'ü bitirmeye birkaç kez hırslansam da bir süre sonra sürekli aynı şeyler sıktığı için siliyordum oyunu.

Dead Space'i ben de 5.1 sistemle oynuyorum yalnız bu sefer de çok korkunç oluyor. Heryerden nerde olduğu belli olmayan yaratıkların sesleri geliyor. Bir süre sonra ya sesi kısmak ya da oyunu kapatmak ihtiyacı hissediyorum.

• beyler spoiler içerir beyaz yazıyorum bitirmeyen okumasın

ya bu oyunun sonunda kafamızı çevirdiğimizde kimi görüyoruz , yaratıgı mı yoksa nicole yi mi? tam anlayamadım orayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 9 Kasım 2008; 11:38:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NefretZm

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kalendar

quote:

Orjinalden alıntı: takeru

Şu gears of war da ki ölü adamın hallaç pamuğu gibi ağaya dolaşma olayı bunda da var ve bence gıcık bişey. 1 tonluk yaratık öldükten sonra kağıt gibi savruluyor dokunursanız.

Aynen sana katılıyorum, fizik kurallarına aykırı bir durum. Gerçekçi atmosferi baltalıyor.

yannız bizim elemanda hiç öyle hafif falan değil arkadaşlar kodumu yaradıkları deviriyor...
    ayağını yere vurdumu öyle bir ses çıkıyoki sanki mitralyöz çarpıyo.. yani anladığım kadarı ile bu kostümünde marifeti biraz...

en az yaratılar kadar ağır ve vücut gücüne sahip yani

Alıntılar ile ne alaka :)

Oyun epey sarıyor. Sesler çok iyi. Bana Bioshocku anımsattı.

Yani yaratıkların cesetlerinin biz değer değmez kağıt gibi savrulmasını, bizim elemanında ağır olduğuna bağlamış. :)

• Orjinalden alıntı: Kalendar

Orjinalden alıntı: NefretZm

Orjinalden alıntı: Kalendar

Orjinalden alıntı: takeru

Şu gears of war da ki ölü adamın hallaç pamuğu gibi ağaya dolaşma olayı bunda da var ve bence gıcık bişey. 1 tonluk yaratık öldükten sonra kağıt gibi savruluyor dokunursanız.

Aynen sana katılıyorum, fizik kurallarına aykırı bir durum. Gerçekçi atmosferi baltalıyor.

yannız bizim elemanda hiç öyle hafif falan değil arkadaşlar kodumu yaradıkları deviriyor...
    ayağını yere vurdumu öyle bir ses çıkıyoki sanki mitralyöz çarpıyo.. yani anladığım kadarı ile bu kostümünde marifeti biraz...

en az yaratılar kadar ağır ve vücut gücüne sahip yani

Alıntılar ile ne alaka :)

Oyun epey sarıyor. Sesler çok iyi. Bana Bioshocku anımsattı.

Yani yaratıkların cesetlerinin biz değer değmez kağıt gibi savrulmasını, bizim elemanında ağır olduğuna bağlamış. :)

yani baya alakalı aslında neyini anlamamışki :) adama silahla bir çarpıyo yaratığa yaratık ikiye bölünüyo nerdeyse e yerdeki uzullarına çarpınca onlarında harek etmesi doğal yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Kasım 2008; 13:34:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

beyler spoiler içerir beyaz yazıyorum bitirmeyen okumasın

ya bu oyunun sonunda kafamızı çevirdiğimizde kimi görüyoruz , yaratıgı mı yoksa nicole yi mi? tam anlayamadım orayı?

nicole yaratık olmuş..saldırıyor.
  • 2. bölümde hani kaptanın orda 2-3 yaratık geliyor ya orda mermi kalmadı ölüyorum sürekli nasıl geçicem ya geri mi gidicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Kimse bu oyunu takmıyor ama ikinci bir BioShock vakası olabilir...

ben takıyorum olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

2. bölümde hani kaptanın orda 2-3 yaratık geliyor ya orda mermi kalmadı ölüyorum sürekli nasıl geçicem ya geri mi gidicem

biyeden mermi bulcaksın yada yola devam edebiliyosan kapılardan birine gir kaç.. birde etrafta patlayan tüpler olbilir onları kaldırıp üzerlerine de fırlatabilirsin biri ölse üstünden mermi çıkar zaten büyük ihtimal
  • oyun un oynanmasıı için en büyük nedenlerden biride şu ışık oyunlarını görebilmek bence

Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Kasım 2008; 17:08:33 >

• 7. bölüme kadar çok rahat geldim ama nedense 7. bölümde çok oyalandım.
    Dün gece 2 saat kadar sürdü 7. bölümü geçmem. Baya bir sinir etti bazı yerleri..
    Bir bitseydi cod'a başlıyacaktım...
  • Oyunda anti aliasing seviyesi seçilemiyor, sadece açma/kapama ayarı var o da tam uygulanmıyor. Hafif tırtıklar var göze batan..
  • evt oyunda AA açılmıyor anladığım kadarı ile bazı ışıklı tabelalarda falan kırıklar belli oluyor driverdan açıılan 16x / 4x arası bir farkta olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: goksukara

quote:

aşkın gücü kazanır umarım , neden öyle dedin diyenler, hive mind kontrol ediyodu yaratıkları , e bizde onu öldürdük yani yaratıklar gene kendi kendini yönetiyo,vede necromorpların habitat değiştirici oldugnu göze alırsak,nicole eski haline dönebilir kanımca+ dedim ya aşkın gücü var orada

olabilir mi?

• Bir ihtimal zaten dead space 2 duyurulmuştu....Isaac Clake'yi kontrol ediceksek ölmez...Etmiceksen onun hikayesi orda bitti.
  • quote:

quote:

quote:

aşkın gücü kazanır umarım , neden öyle dedin diyenler, hive mind kontrol ediyodu yaratıkları , e bizde onu öldürdük yani yaratıklar gene kendi kendini yönetiyo,vede necromorpların habitat değiştirici oldugnu göze alırsak,nicole eski haline dönebilir kanımca+ dedim ya aşkın gücü var orada

olabilir mi?

oLabilemez.

• quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL.P

quote:

quote:

quote:

olabilir mi?

oLabilemez.

sebep?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.