Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Animasyon torrentlerde var alt yazısıda google'Da mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: exerion

bu arada oyun gercekten gorsel bir solen bioshock tan sonra boyle bir oyun bekliyrdum tatmin etti herkesi devamını bekleriz EA ayrıca sonuda guzeldi

Katılıyorum bioshctan sonra en keyif aldığım oyun oldu süper yapmışlar kafamı kaldıramıyorum oyundan kontrol grafik hikaye ve korku öpleri tam kıvamında olmuş.
  • Yaaw şimdi de şu 5. bölümde dna örneği topluyoruz ya;orda kaldım;bir canavar var,hani bizi yakaldığında ikiye biçen;onun ayaklarını parçalıyorum,tekrar toparlanıp kalkıp geliyor nedir çaresi bunun?Hani doktorla ikinci kez konuştuıktan sonra...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Yaaw şimdi de şu 5. bölümde dna örneği topluyoruz ya;orda kaldım;bir canavar var,hani bizi yakaldığında ikiye biçen;onun ayaklarını parçalıyorum,tekrar toparlanıp kalkıp geliyor nedir çaresi bunun?Hani doktorla ikinci kez konuştuıktan sonra...

dün geçtim bende orayı yakınız birbirimize Oynamayanlara saygısızlık olmaması için beyaz olarak yazıyorum isteyenler yazıyı seçip okuyabilir.

quote:

Yaratığın çıktığı kabinin içinde kol bacak biçiyorsun yaratığı, ayağa kalkmadan doktorun bize zırvaladığı odaya girip butona basıyorsun ve kabin kapaniyor, yaratık yokoluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 11 Kasım 2008; 17:35:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

nerden buldun animasyonunu yahu? ben hala arıyorum adamgibi birini bulamadım hepsinin görüntüsü çok kalitesiz.

http://www.divxplanet.com/sub/m/17507/Dead-Space-Downfall.html

Bu adresten türkçe altyazıyı ve alt taraftaki relase sonuçları bölümünden de kaliteli emule sunumlarını çekebilirsin. Emule kullanamıyorsan bu adresten rapid linklerini bulabilirsin hepside dvdriptir.
    http://www.sharebus.com/index.php?showtopic=294171&hl=tt1267379

sağol dostum.

• quote:

Orjinalden alıntı: takeru

quote:

Yaaw şimdi de şu 5. bölümde dna örneği topluyoruz ya;orda kaldım;bir canavar var,hani bizi yakaldığında ikiye biçen;onun ayaklarını parçalıyorum,tekrar toparlanıp kalkıp geliyor nedir çaresi bunun?Hani doktorla ikinci kez konuştuıktan sonra...

dün geçtim bende orayı yakınız birbirimize Oynamayanlara saygısızlık olmaması için beyaz olarak yazıyorum isteyenler yazıyı seçip okuyabilir.

quote:

Yaratığın çıktığı kabinin içinde kol bacak biçiyorsun yaratığı, ayağa kalkmadan doktorun bize zırvaladığı odaya girip butona basıyorsun ve kabin kapaniyor, yaratık yokoluyor

orda birde "c" kullanarak yaratığa yavaşlatma yapabilirsin böylece kalması gereken yerden kaçamaz sen düğmeye basana kadar..
    tabi bu anlattıkalarımız en sonu önce bir süre aslında bölüm boyunca o yaratıktan kaçman gerekecek

bu yaratığın olduğu bölüm en stresli bölümdü hakketen gavur un yaratığı ölmek bilmiyor yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 11 Kasım 2008; 18:55:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

Orjinalden alıntı: takeru

quote:

quote:

orda birde "c" kullanarak yaratığa yavaşlatma yapabilirsin böylece kalması gereken yerden kaçamaz sen düğmeye basana kadar..
    tabi bu anlattıkalarımız en sonu önce bir süre aslında bölüm boyunca o yaratıktan kaçman gerekecek

bu yaratığın olduğu bölüm en stresli bölümdü hakketen gavur un yaratığı ölmek bilmiyor yahu

off off bende orda ecel terleri döküyordum biraz önce, baktım olmayacak biraz kafa dinlensin deyip çıktım

• bu oyunun ps3 versiyonunu tv de tanıtmışlardı oyun baya güzele benzio
  • Arkadaşlar bana reload sürümünün ilacını rapid linkini pm den atabilirmisiniz...
  • Şu güneş ışığının yansıması, süzmesi gerçekten başarılı yapılmış

Dead Space™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solid -- 12 Kasım 2008; 11:34:39 >
  • Dead Space, COD 5, Far Cry 2 aynı anda götürüyorum...Şimdi Fallout 3 e başlıcam...
    Doom 3 ün korkusuna yetişemiyor...Zaten konsol kontrolu olduğundan yaratıklar teker teker geliyor..5 tane aynı anda saldırsa bolum geçilmez...
  • Beyler bu yaratığı patlayıcı kullanmadan nasıl geçiyoruz??

Dead Space™ (ÇIKTI)
  • görüntüler çok güzel de oynanabilirlik nasıl?
  • bigen kollarından vurucaksın onu..

oyun çok güzel bence ama bende 6.bölümün sonunda takıldım..yaratıgı bir türlü öldüremiyom..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nocturneox

görüntüler çok güzel de oynanabilirlik nasıl?

Ben klavye mouse ikilisiyle 15-20 dk oynadım ve kontroller çok zor geldi açıkçası ama genelde herkes alıştığını söylüyor...

Arkadaşlar benim de bir sorum olacak bu oyun klavye mouse ile mi yoksa gamepad'le mi oynanmalı?
  • Ben oynarken üçer beşer saldıryorlardı. öyle tek tek gelme durumu yoktu.
    quote:

Orjinalden alıntı: SaMoVe

Dead Space, COD 5, Far Cry 2 aynı anda götürüyorum...Şimdi Fallout 3 e başlıcam...
    Doom 3 ün korkusuna yetişemiyor...Zaten konsol kontrolu olduğundan yaratıklar teker teker geliyor..5 tane aynı anda saldırsa bolum geçilmez...

• arkadaşlar oyunu dün yuükledim ilk başta yaratıklar bana vuruyo ama ben onalra vuramıytorum baktım mause nin sol tuşu kick tuşu ama basıyorum adma hiç birşey yapmıyo yoksa yapmam gereken başka birşeymi var orda
  •  Dead Space™ (ÇIKTI)

okko
    mouse un sağ tuşuyla hedef al ateş et.
    Hedef almadan ateş etmez.
  • Oyundaki karakter yaratıklardan daha korkunç geldi gözüme nedense
  • Paneldeki sistemle son ayarlarda oynama şansım var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.