Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Paneldeki sistemle son ayarlarda oynama şansım var mı?

oynarsın ancak kasacaktır bazı ayarları kısarak kasmadan oynarsın zannımca
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Paneldeki sistemle son ayarlarda oynama şansım var mı?

oynarsın ancak kasacaktır bazı ayarları kısarak kasmadan oynarsın zannımca

Bence hiç kasmadan çok rahat oynar, AA zaten açılmıyor oyunda, ben paneldeki sistem ile 1280*800 'de full ayarda 30-40 Fps de oynuyorum, oyun genelde kapalı alanlarda geçtiği için fazla zorlamıyor makinayı.
  • Ben 8500GT ile fulledim 3870 tabiki fuller. Shadows'lardan birisi mediumdu sadece.
  • gıcık bir yerde takıldım iyimi 3 kollu ağzından alev topu gibi bişey atıyor ölmek bilmiyor canavar yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solid -- 12 Kasım 2008; 22:26:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: solid

gıcık bir yerde takıldım iyimi 3 kollu ağzından alev topu gibi bişey atıyor ölmek bilmiyor canavar yaw

ölür ölür ... :)

spoiler..........

önce o kolları halledeceksin , sarı yerlerden patlat .. bir süre sonrra azından dışkı atmaya başlıyo :) onları f ile tutup yaratığa geri gönder bir süre sonra geberecektir ....

.................
  • Daha ilk bölümde takıldım kapıdan geçemiyorum açılıp açılıp kapanıyor Call Of dan başka oyun oynamazsan olacağı budur
  • quote:

Orjinalden alıntı: musandia

Daha ilk bölümde takıldım kapıdan geçemiyorum açılıp açılıp kapanıyor Call Of dan başka oyun oynamazsan olacağı budur

ohohoho sen bırak bu oynu..

kapıya yavaşlatma gücünü kullan. mouse a sağ basılı tutup c tuşuna basınca oluyordu galiba.
    ilerde birçok yerde bu yavaşlatma olayını kullancan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musandia

Daha ilk bölümde takıldım kapıdan geçemiyorum açılıp açılıp kapanıyor Call Of dan başka oyun oynamazsan olacağı budur

yahu azcık geri sayfalara bakın cevaplandı çok.. yavaşlatacaksın o kapıyı hedef al kapıya c yi kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Beyler bu yaratığı patlayıcı kullanmadan nasıl geçiyoruz??

Dead Space™ (ÇIKTI)

o canavarın kolları var. 4-5 tane.

o kolların, duvara birleştiği yere ateş et. tüm kolları patlatırsan, canavar etkisiz hale geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Beyler bu yaratığı patlayıcı kullanmadan nasıl geçiyoruz??

Dead Space™ (ÇIKTI)

o canavarın kolları var. 4-5 tane.

o kolların, duvara birleştiği yere ateş et. tüm kolları patlatırsan, canavar etkisiz hale geliyor.

sağdan soldan bir tüp bulun direk bu yaratığa fırlatın patlıyo ölüyor hemen

• quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

gıcık bir yerde takıldım iyimi 3 kollu ağzından alev topu gibi bişey atıyor ölmek bilmiyor canavar yaw

ölür ölür ... :)

spoiler..........

önce o kolları halledeceksin , sarı yerlerden patlat .. bir süre sonrra azından dışkı atmaya başlıyo :) onları f ile tutup yaratığa geri gönder bir süre sonra geberecektir ....

.................

eyvallah sabah bakarım artık canavarın icabına f ile tutmak aklıma gelmemişti bende ha bire ağzını açtımı ateş ediyom mermi kalmıyodu

• yaa arkadaslar hani hava boşluğuna geliyoruz ya,ctrl ve mausun sol tusuna basıoruz sonra bi yerden baska bi yere ucuyoruz..o bende mi,yoksa sizlerdede zor bi şekilde oluo mu..ben yaklasık 15 kere basıorum anca uçuyo..onu değiştirmenin yada daha kolay bi yolu var mıdır??
  • quote:

eyvallah sabah bakarım artık canavarın icabına f ile tutmak aklıma gelmemişti bende ha bire ağzını açtımı ateş ediyom mermi kalmıyodu

yaratığın ölünce bir inlemesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirmizibulten -- 13 Kasım 2008; 4:04:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mokko

yaa arkadaslar hani hava boşluğuna geliyoruz ya,ctrl ve mausun sol tusuna basıoruz sonra bi yerden baska bi yere ucuyoruz..o bende mi,yoksa sizlerdede zor bi şekilde oluo mu..ben yaklasık 15 kere basıorum anca uçuyo..onu değiştirmenin yada daha kolay bi yolu var mıdır??

yanlış anlamışsın olayı. havasız ortamda her yere uçamıyorsun.

bu durum bulunduğun yere göre değişiyor.

şimdi mouse'a sağ basılı tutp, ctrl tuşuna bastuğında "dıt dıtt" diye ses gelirse ; bu demek oluyorki bulunduğun yerden silahın ucuyla nişan aldıgın yere uçamazsın demek.

bu durumda silahla başka yere nişan ve uçmayı dene... umarım anlamışsındır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

quote:

Orjinalden alıntı: mokko

yaa arkadaslar hani hava boşluğuna geliyoruz ya,ctrl ve mausun sol tusuna basıoruz sonra bi yerden baska bi yere ucuyoruz..o bende mi,yoksa sizlerdede zor bi şekilde oluo mu..ben yaklasık 15 kere basıorum anca uçuyo..onu değiştirmenin yada daha kolay bi yolu var mıdır??

yanlış anlamışsın olayı. havasız ortamda her yere uçamıyorsun.

bu durum bulunduğun yere göre değişiyor.

şimdi mouse'a sağ basılı tutp, ctrl tuşuna bastuğında "dıt dıtt" diye ses gelirse ; bu demek oluyorki bulunduğun yerden silahın ucuyla nişan aldıgın yere uçamazsın demek.

bu durumda silahla başka yere nişan ve uçmayı dene... umarım anlamışsındır.

hmm tamam dostum cok ii anladım tesekkürler..

• oyuna yeni başladım daha ilk yaratığı bile öldüremedim
    bu oyunu klavye ile nasıl oynuyosunuz, 5 dakkada resmen gözlerim yerinden fırlayacaktı adamı kontrol edecem diye..
    fakat sesler gerçekten çok başarılı
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

oyuna yeni başladım daha ilk yaratığı bile öldüremedim
    bu oyunu klavye ile nasıl oynuyosunuz, 5 dakkada resmen gözlerim yerinden fırlayacaktı adamı kontrol edecem diye..
    fakat sesler gerçekten çok başarılı

baştan belki biraz zorlanırsın ama alıştığın zaman zorluk çekilmiyor.Sesler süper zaten daha evvel de yazıldı karanlık bir ortam + 5,1 bi ses sistemi ile tırstırma garantili

• 2nci kere oynuyorum 8 deyim sıkıldım artık.
  • Bu oyun gamepad ile oynanabiliyor mu?

Akşam yüklüyecem bunu. FarCry2 yükleyecektim olumsuz yorumlardan dolayı vazgeçtim. Dead Space'i deniyeyim diyorum
  • Oyunda fare kontrolünden yakınanlar bir de DPI değiştiribilme opsiyonu bulunan bir fareyle deneyebilirler. 1000dpi'da hiç de zor değil nişan almak. Ya da sensivity değiştirin diyeceğim fakat ben onu hiç denemedim.

Not: Oyunu bitirdikten sonra tekrar Level 6 Suit(Military Suit) ile uzun bir süre (Chapter 4'e ve onun yarısına kadar) oynadım. Fakat ilk bulduğum zırh şeması, Level 3 Suit adındaydı ve zaten onu Store'dan alamazdım. Yani maksimum 6 suit var oyunda. Biri önceki sayfalarda sormuştu da. Ona cevap vereyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 13 Kasım 2008; 18:09:38 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.