Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sp@wn

Bu oyun gamepad ile oynanabiliyor mu?

Akşam yüklüyecem bunu. FarCry2 yükleyecektim olumsuz yorumlardan dolayı vazgeçtim. Dead Space'i deniyeyim diyorum

konu far cry ise onun yanında bu oyun un verdiği heycan tartışılmaz bile
  • Arkadaşlar çok rica etsem şu paul.dll ilacını biriniz bana atabilirmi, oyunu ağız tadıyla oynaymadım monitör gidiyor ama arka plandan sesler geliyor ekran kartının fan devri yükseliyor kartım MSI 9600GTO en güncel sürücü yüklü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikay93

Oyunda fare kontrolünden yakınanlar bir de DPI değiştiribilme opsiyonu bulunan bir fareyle deneyebilirler. 1000dpi'da hiç de zor değil nişan almak. Ya da sensivity değiştirin diyeceğim fakat ben onu hiç denemedim.

Not: Oyunu bitirdikten sonra tekrar Level 6 Suit(Military Suit) ile uzun bir süre (Chapter 4'e ve onun yarısına kadar) oynadım. Fakat ilk bulduğum zırh şeması, Level 3 Suit adındaydı ve zaten onu Store'dan alamazdım. Yani maksimum 6 suit var oyunda. Biri önceki sayfalarda sormuştu da. Ona cevap vereyim dedim.

impossible zorluk seviyesi nasıl ? medium ile kıyaslasan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

quote:

Orjinalden alıntı: tarikay93

Oyunda fare kontrolünden yakınanlar bir de DPI değiştiribilme opsiyonu bulunan bir fareyle deneyebilirler. 1000dpi'da hiç de zor değil nişan almak. Ya da sensivity değiştirin diyeceğim fakat ben onu hiç denemedim.

Not: Oyunu bitirdikten sonra tekrar Level 6 Suit(Military Suit) ile uzun bir süre (Chapter 4'e ve onun yarısına kadar) oynadım. Fakat ilk bulduğum zırh şeması, Level 3 Suit adındaydı ve zaten onu Store'dan alamazdım. Yani maksimum 6 suit var oyunda. Biri önceki sayfalarda sormuştu da. Ona cevap vereyim dedim.

impossible zorluk seviyesi nasıl ? medium ile kıyaslasan...

anlatılmaz tadılır

• Her şey sonda 50-60 fps alıyorum.

Ancak ilk bölümde böyle iki tane boru gibi bir şey var tekini aktive ediyorum sonra geri geliyor ilerideki demirler yamuk biraz sanırım ondan nasıl düzeltebilirim?
  • Önce ilk fişi aktiv et, ardından diğer fişi aktive et. Fakat 2. fişi (bozuk olanı) aktive ettikten sonra yavaşlat ve koşarak ortadaki platforma gidip tam fiş yerine oturduğunda aktive et. Ta-tam!
  • oyunu az önce bitirdim..gerçekten 10 puanı hakediyor oyun.. devamını bekliyoruz.
  • Arkadaşlar ben 7. bölümde takıldım bozuk ve çalışan radar gibi şeyleri çıkarıp taktığımız yer ona görede büyük ekranda taktığın yerleri gösteriyor işi çözemedim sağlam olanlar nereye takılcak yada işin espirisi ne o bölümde geçenler yardımcı olabilirmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Her şey sonda 50-60 fps alıyorum.

Ancak ilk bölümde böyle iki tane boru gibi bir şey var tekini aktive ediyorum sonra geri geliyor ilerideki demirler yamuk biraz sanırım ondan nasıl düzeltebilirim?

Ben neden 30 fps sabit alıyorum?

Herşey sonda 1680*1050 çözünürlükte AA açık ve tüm ayarlar High'de aldığım fps sürekli sabit (30). Acaba bişey mi sabitliyor bunu?
  • ya arkadaşlar cd key ini bulamıyorm yardım lütfen
  • quote:

quote:

Herşey sonda 1680*1050 çözünürlükte AA açık ve tüm ayarlar High'de aldığım fps sürekli sabit (30). Acaba bişey mi sabitliyor bunu?

vsync i kapa

• quote:

Orjinalden alıntı: kirmizibulten

quote:

quote:

vsync i kapa

ne alaka yahu en az 60 a sabitler vysnc 30hz ile çalışan monitormu var :)

• arkadaşlar hala( dead space cd key ) bulamadm bilen varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

kapa da gör.
  • quote:

quote:

kapa da gör.

Arkadaşın dediği doğru. Neden aklıma gelmedi bu

Ben de vsnc'nin 60 a sabitleyeceğini düşünerek hiç bakmadım buna. Kapadım ve fps 70-120 arasında değişiyor. 70 altına inmedi

• quote:

Orjinalden alıntı: isk0rpit

Arkadaşlar ben 7. bölümde takıldım bozuk ve çalışan radar gibi şeyleri çıkarıp taktığımız yer ona görede büyük ekranda taktığın yerleri gösteriyor işi çözemedim sağlam olanlar nereye takılcak yada işin espirisi ne o bölümde geçenler yardımcı olabilirmi.

en üst tarafa sağlam olan radarları bozuk olanı çıkarıp sağlam olanı koymak suretiyle dizeceksin zaten o büyük ekranda ekranın üst tarafında yeşil noktalara baktığın zaman bir çember oluşturacak şekilde dizmen lazım yani oradaki asıl amaç tüm sağlam ufak çanakları üst tarafta aynı hizaya getirip iletişimi tekrardan faaliyete geçirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARATAHTA -- 14 Kasım 2008; 8:34:37 >

• oyun içi videolar harika bakalım deneyeceğiz en yakın zamanda
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSidesOfMe

oyun içi videolar harika bakalım deneyeceğiz en yakın zamanda

Oyununda oyun içi videolardan farkı yok zaten...
  • quote:

quote:

quote:

kapa da gör.

Arkadaşın dediği doğru. Neden aklıma gelmedi bu

Ben de vsnc'nin 60 a sabitleyeceğini düşünerek hiç bakmadım buna. Kapadım ve fps 70-120 arasında değişiyor. 70 altına inmedi

oyun içindeki vycnc ayarı hatalı evt ondan yapabilir ben driverdaki ayardan bahsetmiştim

• Evet nihayet Dead Space'e giriş yaptık, grafik ayarları fullendi (High) AA açık, 1280x1024 çöz. de babalar gibi çalışyor. Valla ne diyeyim daha başındayız ama gerçekçi ortam mekan atmosfer gerilim iyi kotarmışlar.. Yalnız şu kamera açısı sağ omuzun hemen üstünde olması etrafı sol tarafı tam anlamıyla göremeyişimiz canımı sıktı. Ayrıca mouse de burada yazılanlara bakılırsa bazı sorunlar varmış, Vsycn kapatın açın diyorsunuz. Nişan almadamı sorun çıkartıyor?. Peki oyunun ayarlar menüsünde Mouse ayarları var oradan birşey yapılazmı?...
    NOT: oyun biraz DOOM III'ü andırıyor. Fakat bence ama kesinlikle THE THING ile aynı isimli 1982 yapımı John Carpenter filmin oyununu (hatta filminide mutlaka izleyin) daha fazla hissettiriyor. THE THING dünyamızda Antartika da geçen böylesi gerilim/korkunun dibine vuran bir oyundu (filmide aynı şekilde). Dead Space ile en çok benzeyen tarafı tabiki insanlardan dönüşen yaratıklarıydı...

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.