Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Dead Space™ (ÇIKTI)

ben burayi gecemedim. su yuvarlak sey yolumu kapiyor ...

guncel

tam olarak çıkaramadım orayı sanırım sağ tuş ve f ye basıp onundekini kenara çakiceksin.

• quote:

Orjinalden alıntı: isk0rpit

quote:

quote:

Dead Space™ (ÇIKTI)

ben burayi gecemedim. su yuvarlak sey yolumu kapiyor ...

guncel

tam olarak çıkaramadım orayı sanırım sağ tuş ve f ye basıp onundekini kenara çakiceksin.

gectim f tusu ve sag tus yaparak . ama simdi hemen sonrasinda takildim

Dead Space™ (ÇIKTI)

gjump tusu bende ctrl fakat basmiyor, bende onu degistirdim fakat ziplamiyor . tekrar uzaktan f ve mause sag tusla jenratoru karsimdaki bos yere sokmaya calisiyorum ama olmuyor. nisanliyorum fakat girmiyor ...cozemedim burayi hilede bi ise yaramiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 14 Kasım 2008; 20:14:49 >

• uzaktan takamassın onu karşıya geçmen gerek eğer control ayarlarını değiştirdiysen optiosndan eski haline getir değiştirmediysen sağ tık aynı anda ctrl tuşu ile zıpla ama heryere zıplamıyor değişik yerlere zıplamayı dene ordan oraya zıplarsın bunu iyi alış ileriki bölümlerde daha karışık yerçekimsiz ortamlar olucak :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: T-MAC*1

Neredeyse "0" grafik hatasıyla oynadığım tek oyun
    Çok ufak şeyler haric hiç iç içe geçen yaratıklar,kafası kapının bi tarfında diğer kısmı diğer tarafında olan yaratıklar vs. görmedim
    Hiç birine rastlamadım.Gerçekten çok etkileyici ve korkutucu bi atmosferi var...
    Hele yerde ölü duran yarartığa basınca yada havada uçuşan bi organa vurunca çıkan ses...bayılıyorum o sese insanı gaza getirior
    Fakat anlamadıgım o İsaac'in botu kaç kiloAdam yere bir basışıyla koca uzayı titretiyor resmen

baba 500 desek taşıyamaz 300 diyek senin olsun,

yanlız yapım vidyosunda adamlar diyor karakter ölürken bile oyuncuyu eylendirmeye uğraştık diye , gerçektende ölüm efekleri harika olmuş.

• aslında bazende ölürken bile ölmüyor :)

Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
    bu şekildede devam etsek oyuna aslında süper olurmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Kasım 2008; 22:11:51 >

•  Dead Space™ (ÇIKTI)

arkadaşlar burada direk karşıya gitmemi söylüyor ama karşı taraf hep cam gidecek yer yok.burayı hatırlayan varsa yardım edebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaresma_e3

Dead Space™ (ÇIKTI)

arkadaşlar burada direk karşıya gitmemi söylüyor ama karşı taraf hep cam gidecek yer yok.burayı hatırlayan varsa yardım edebilir mi?

oranın gerisinde atesli bir oda var hani, oranın ortasından mavi bir ışık geiyor onun ortasındaki bi taş var onu alıcan bunun için o engeller varya ateşten korunmak için kullandıgın onları ilerletceksin solkinde sag bloklarda , sağdakinde ise soldaki bloklarda (hani ateşin geçtigi yerin sagında ve solunda bloklar var , oralarada güç destekleri var onları patlatıyosun sonra ates duruyo gidip taşı alıyosun , oraya gidiyosun
    ve nicolun öldüğünü görüyosun cama yapıştırıyolar nicolü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 14 Kasım 2008; 22:52:44 >

• Oyun iyi güzelde, daha oyunun başlarında hızlı şekilde açılıp kapanan bir kapı var. o yerde kaldım. Timeshift'deki gibi zamanımı yavaşlatabiliyoruz ne oluyor? Aklıma bu geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 14 Kasım 2008; 23:06:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NefretZm

Oyun iyi güzelde, daha oyunun başlarında hızlı şekilde açılıp kapanan yerde kaldım. Timeshift'deki gibi zamanımı yavaşlatabiliyoruz ne oluyor? Aklıma bu geldi.

statis özelligini aldıysan sag tık ile kapıya nişan al ve C ye bas.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

quote:

Dead Space™ (ÇIKTI)

oranın gerisinde atesli bir oda var hani, oranın ortasından mavi bir ışık geiyor onun ortasındaki bi taş var onu alıcan bunun için o engeller varya ateşten korunmak için kullandıgın onları ilerletceksin solkinde sag bloklarda , sağdakinde ise soldaki bloklarda (hani ateşin geçtigi yerin sagında ve solunda bloklar var , oralarada güç destekleri var onları patlatıyosun sonra ates duruyo gidip taşı alıyosun , oraya gidiyosun

@emre_fb_fb sağol hocam sayende geçtim

• quote:

quote:

quote:

Dead Space™ (ÇIKTI)

@emre_fb_fb sağol hocam sayende geçtim

önemli değil 2 kere bitirdik özümsedik oyunu artık

• quote:

quote:

Oyun iyi güzelde, daha oyunun başlarında hızlı şekilde açılıp kapanan yerde kaldım. Timeshift'deki gibi zamanımı yavaşlatabiliyoruz ne oluyor? Aklıma bu geldi.

Neler var böyle ya. :S Tuşları falan iyice bilmek lazım. Aslında gamepad ile oynuyorum birazda. alışsam olacak gibi:)
  • quote:

quote:

quote:

Neler var böyle ya. :S Tuşları falan iyice bilmek lazım. Aslında gamepad ile oynuyorum birazda. alışsam olacak gibi:)

ierlde neler ıktıgını bi bilsen oyunu oynamaktan vaz geçersin
    bu arada hangi zorlukta oynuyosun medium galiba?

•  Dead Space™ (ÇIKTI)

ben burada gene takildim . heryer patliyor .
  • quote:

Dead Space™ (ÇIKTI)

ben burada gene takildim . heryer patliyor .

ordaki engeller varya sag da ve solda, üstten fırtına gelince onların dibine gelceksin ve fırtına getiğinde bir sonrakine koşacaksın , bu kadar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ierlde neler ıktıgını bi bilsen oyunu oynamaktan vaz geçersin
    bu arada hangi zorlukta oynuyosun medium galiba?

Mediumda oynuyorum. Okadar çok oyun var ki sapıttım bende. şimdi farcry2 ile cod5 bitti bitecek. Ondan sonra direk dead spaceye yoğunlaşacam. şimdilik çok az oynadım ama çok çok hoşuma gitti. şu iki oyun bitsin sindire sindire oynayacam :) heralde yarın ikiside hallolur

• oyunu yeni aldım ve oynamaya başladım. gerçektende survival horror tarzına yeni bir soluk getirmiş. böyle detaylı bir bilim kurgu/korku oyunu daha görmedim.

oyunda ilk yaratığın gelişinden itibaren her köşeden bişeyler çıkacak diye hop oturup hop kalkıyorsunuz. biliyorum belki geç yazılmış bir yazı ama gerçekten de hissettirdikleri bunlar ve ben bu duyguyu seviyorum

silent hill: homecoming çıkmadan önce ilaç gibi geldi. şu an chapter 4 teyim ve her gün bir chapter oynayıp sulandırmadan ve sıkılmadan oyunu bitirmeyi düşünüyorum. silent hill çıkana kadar idare etçez artık
  •  Dead Space™ (ÇIKTI)

burada takildim simdide. silindir mavi jeneratorleri patlattim ama o topun etrafinda donen halkalar bi turlu yavaslamadi . tam topun uzerine karisim sivisini enjekte edicekken o halkalar adami parcaliyor. burayi nasil gecicem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 15 Kasım 2008; 2:57:48 >
  • quote:

Dead Space™ (ÇIKTI)

burada takildim simdide. silindir mavi jeneratorleri patlattim ama o topun etrafinda donen halkalar bi turlu yavaslamadi . tam topun uzerine karisim sivisini enjekte edicekken o halkalar adami parcaliyor. burayi nasil gecicem ?

topun üstüne çıkıp diğer tarafa geç uzay boşluğunda halkalar dönmüyo zaten otarafa geçmen gerekecek.. halkaları kolla doğru yerden geç

• quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

Dead Space™ (ÇIKTI)

topun üstüne çıkıp diğer tarafa geç uzay boşluğunda halkalar dönmüyo zaten otarafa geçmen gerekecek.. halkaları kolla doğru yerden geç

nasil kolluyayim ?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.