Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

Dead Space™ (ÇIKTI)

burada takildim ?

Burası son bölüme doğru yaklaşıkenki pervanemi? Oraysa aha işte orda koptu benim bacak vallaha son bölüme tek bacakla gittim. Ama sen bacağım yada kafam falan kopmasın dersen, o pervaneyi mose sağ tuş + C tuşu ile yavaşlatacaksın arasından akacaksın, ben yanlışlıkla uçup içinden geçtim, bi bacağım koptu ama nedense ölmedim.

• quote:

Dead Space™ (ÇIKTI)

burada takildim ?

pevraneyi yavaşlat az önce geçtim
  • Ben de biraz önce bitirdim harika bir oyundu.
    Umarım 2.si gelir.EA'in bazı huyları vardır ilk oyunlarda isim yapınca ikincilere özen göstermezler inşallah bu oyunun 2. sin de bunu yapmazlar ve yine müthiş bir oyun hazırlarlar.
  • yavaslamadi . ctrl c yapiyorum olmuyor ? acaba bug mu oldu ? tekrar deniycem
  • quote:

yavaslamadi . ctrl c yapiyorum olmuyor ? acaba bug mu oldu ? tekrar deniycem

ctrl c değil dostm.
    Mouse sağa tıkla hedef al pervaneyi ve C ye bas.
  • quote:

yavaslamadi . ctrl c yapiyorum olmuyor ? acaba bug mu oldu ? tekrar deniycem

yahu oraya kadar nasıl geldin sen ilk defamı yavaşlatma yapıyosun... :) hedef al pervaneye sonra c ye bas
  • Beyler sağdan soldan bulduğumuz eşyaları, mesela gold semi-conductor gibi malzemeleri shoplarda satın diyor ama ben o ekranda bunu nasıl yapacağımızı bulamadım.

Eşyaları invotory den buraya ekleyin dior ama hiçbir tuşla bunu yapamadım. Bi tane gold-s... buldum ama satamıyorum meredi

Nasıl yapılıyor bu?
  • abi söylemeyelim tek bacağı kopuk falan daha bitirmeyenler var yanlız beni en tırstıran bölüm isaacın eşimidir nedir habire konuşuyordu ara ara sonraki bölümde kapıyı açmaya yardıma falan geldi dedim bu rüyamıdır gerçekmidir bir an silent hill oynyyorum sandım

quote:

Orjinalden alıntı: Kalendar

Oyunu şimdi bitirdim. Resmen film tadında bi oyun olmuş. Çok iyiydi. Bu arada oyunda amma çok ses kaydı ve ufak videolar çıkıyor. Ayzik aşşa Ayzik yukarı, herkes bizden medet umuyor. Ayzik tirtmein bana dedim en sonunda.

Son bölümü tek bacağım kopuk olarak oynadım. Sizdede böylemiydi?

• storeye girdiğinde inventory e geliyorsun orada sendeki zımbırtıları görücen satmak istediğine gelip e ye bastığında sell seceğine tıkla eminmisin dicek sende ok dedinmi satmış oluyorsun bu arada şu kinetik silah baya iimiş gücü arttırınca ayaratıkları 2 vuruşta ikye bölebiliyorsun bu arada level suit 5 i alan varmı 4 ü aldım ben 5.side storede görünüyor çıok fark ediyormu alınca?

quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

Beyler sağdan soldan bulduğumuz eşyaları, mesela gold semi-conductor gibi malzemeleri shoplarda satın diyor ama ben o ekranda bunu nasıl yapacağımızı bulamadım.

Eşyaları invotory den buraya ekleyin dior ama hiçbir tuşla bunu yapamadım. Bi tane gold-s... buldum ama satamıyorum meredi

Nasıl yapılıyor bu?

• quote:

Orjinalden alıntı: ABUX

storeye girdiğinde inventory e geliyorsun orada sendeki zımbırtıları görücen satmak istediğine gelip e ye bastığında sell seceğine tıkla eminmisin dicek sende ok dedinmi satmış oluyorsun bu arada şu kinetik silah baya iimiş gücü arttırınca ayaratıkları 2 vuruşta ikye bölebiliyorsun bu arada level suit 5 i alan varmı 4 ü aldım ben 5.side storede görünüyor çıok fark ediyormu alınca?

quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

Beyler sağdan soldan bulduğumuz eşyaları, mesela gold semi-conductor gibi malzemeleri shoplarda satın diyor ama ben o ekranda bunu nasıl yapacağımızı bulamadım.

Nasıl yapılıyor bu?

Dostum ya hallettim ben o işi

Çok saçma bi soru olmuş benimki baktım kolayca satabiliosun..

Bu arada oyun fena sardı cidden. Yusuf yusuf

• Walla kullanmadiğiniz silahların mermilerin satın. Eğer yavaşlatma olayını fazla kullanmıyorsanız. Yavaşlatmanın deposunu doldurmak için aldığınız sımbırtıyıda satın. Bir bölümü yavaşlatma ile geçecekseniz mutlaka bir yerde doldurmanız için duvarda zımbırtısı olacaktır. Onun dişişinda yerden aldiğiniz anakart benzeri şeyleride satın. Bunlara oyun boyunca fazla ihtiyacınız olmuyor. AMa kullandığın mermileri veya medic pacht leri asla satmayın. Elimde bol bol var deyip satabilirsiniz. Ama mutlaka ilerleyen bölümlerde sıkıntıya düşüyorsunuz. Bu seferde gidip parayla almak istrersiniz. Tabi silahları geliştirmeden para kalmıs olursa. Oyunun bir güzel yanı var ki. Oldurmek istediğiniz hemen hemen bütün yaratıkların bir zayyıf noktası var. Oyunu bitirdim. Bütün topladıklarımla beraber yeniden başlatıyor. Biraz para ve silahları geliştirmek için gerekn zımbırtıdan veriyor. Bunlarla komple yeniden başlayabiliyorsun. Geliştiremediğin silahları bu şekilde geliştirebiliyorsun. Bence oyun cok güzel olmus. Ayrı olarak yeniden oynanabilirliği çok yüksek.

• sağlam bir sistemim var ama oyundafps hızı 35-40 ı geçemiyor. acaba sadece bende mi böyle yoksa oyunda yüksek fps görenler var mı?

bilmeyenler için frapsın son sürümünü de ekliyorum. oyunun ne kadar akıcı çalıştığını anlamak için alttaki programı deneyebilirsiniz. (1 mb)
    http://r a p i dshare.com/files/164582885/setup.exe

rapid yazan yerdeki boşlukları kaldırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerBomb -- 17 Kasım 2008; 11:44:25 >
  • Oyun için fix çıkmış son canavarı öldüremeyenler için herhalde

Dead Space Fix
    This fix solves a minor issue with our previous exe which in some rare instances caused a crash while killing the final boss in the game.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solid -- 17 Kasım 2008; 11:53:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meskalamdug

sağlam bir sistemim var ama oyundafps hızı 35-40 ı geçemiyor. acaba sadece bende mi böyle yoksa oyunda yüksek fps görenler var mı?

bilmeyenler için frapsın son sürümünü de ekliyorum. oyunun ne kadar akıcı çalıştığını anlamak için alttaki programı deneyebilirsiniz. (1 mb)
    http://r a p i dshare.com/files/164582885/setup.exe

rapid yazan yerdeki boşlukları kaldırın.

bence sende bi sorun var.normal bi sitemim olmasına rağmen 1280*1024 de herşey açıkken, genelde 100-120 , bazı yerlerde 60a filan düşüyo.

• beyler silah geliştirme yaptım ama sanırım bu younu belli yerlerinde olan kutulardan oluyo oda yuvarlak bi kutunuz varsa oluyo peki bu satma alma nerden oluyo onu cözmedim ben gerci tırsa ıtrsa sağa sola bakmaktan arkamı dönmeye korkuyorum nasıl yapılıyo o
  • Oyunun filmini izledim şimdi oyununa başlicam, şimdi daha bi farklı oldu oyun benim için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilksenhan

beyler silah geliştirme yaptım ama sanırım bu younu belli yerlerinde olan kutulardan oluyo oda yuvarlak bi kutunuz varsa oluyo peki bu satma alma nerden oluyo onu cözmedim ben gerci tırsa ıtrsa sağa sola bakmaktan arkamı dönmeye korkuyorum nasıl yapılıyo o

:) bak çevrene yahu , bir çok malzeme bulacaksın , bazı kutuları kırabilirsin, bazılarıda açılıyor gene bazı dolaplardan malzeme çıkıyor..

alma satma işi ise store lardan oluyo, haritayı aç ordada simge olarak gösterir , geliştirme olayı ise bench masalarından oluyo oda haritada gözükür
  • Oyunu yaklaşık yarım saat önce bitirdim, Ea çok güzel bir oyun yapmış gerçekten, ayakta alkışlamak gerek, sonu da çok iyiydi
  • Bu türde çıkmış kaliteli bir çok oyun nedense az ilgi görüyor güdük oyunlara sayfalarca yorum var bu oyun için bu kadar yorum az bence. Oyuncuyum diyen adam bu oyunu oynamamışsa yazık etmiştir, başka bişey demiyorum.

İnsanlar kabus görürüm diye mi oynamıyor acep?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.