Bildirim
Dead Space™ (ÇIKTI) (43. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Arkadaşlar chapter 6 da bossa kadar geldim ama kayıtlarım silinmiş eğer elinde chapter 7nin başı veya chapter 6nın bossuna kadar save olan varsa ekleyebilirmi. -
quote:
Orjinalden alıntı: evohan
quote:
Orjinalden alıntı: ACND
Burada ne yapacağız o şeyleri birleştiremiyorum
altta dev fişler vardı galiba o bölümse.. fişleri yavaşlat sonra yerlerine çekerek yerleştir
Sağol geçtim. -
quote:
Orjinalden alıntı: mami23®
direk siliyorum grafikler süper ama adamı komple görüyorum ve alışık değilim ilginç bi oyun sadece silahı görseydim fps gişbi omamış
FPS değil zaten. TPS. -
Up
Görmeyenler olabilir -
bu oyuna bu hakaret yapılmamalıymış ya o adamın kamera açısı ne öle iğrenç. -
Arkadaşlar ben bu oyunu TPS oynarken bile korka korka oynuyorum FPS olsa heralde 10 dk sonra kalpten giderim. Bu oyunun başında da yazıyor TPS yani Third person shooter yani 3. kişinin gözünden oynanış şekli. Herkes FPS sanmış galiba. -
Eşşeğin önüne J&B koymuşlar nerede Kavaklıderem demiş. -
bence fps olsa hiç güzel olmasdı gayet güzel olmuş görüntü tps yani eleştiriler yersiz bu oyunu beğenmeyen zati oyundan anlamaz ama tabi alone ınthe dark oynamasaydım bundan önce herhalde biraz yadırgaya bilirdim ama bu haliyle süper oynanışta cok rahat bence tam istenileni başarmışlar hem oynuyosun hemde filim iziliyo gibi oluyosun bu sayede oyundan alınan zewk tavan yapıyo -
dün gece bitti hardda bitirdim oyunu bitince 50000 (para olarak) avans birde silah geliştirme için 10 adet nod vede military suit diye birşey verildi ve tekrar başladım oyuna üstelik hangi silahlarla bitirdiyseniz onlarla başlıyorsunuz (geliştirdiyseniz aynı şekilde) ilk gemiye indiğimiz zaman elimdeki dandik cutter yerine kinetik silah var 4.damagede tek vuruşla parçalanıyor yaratıklar 10 tanede beleş nod var manyak bir silah olcak
doyamadım valla oyuna 2-3 kez daha bitiririm kesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 20 Kasım 2008; 12:15:00 > -
quote:
Orjinalden alıntı: mami23®
bu oyuna bu hakaret yapılmamalıymış ya o adamın kamera açısı ne öle iğrenç.
Ben de ilk bakışta senin gibi düşündüm ama oyuna ve bu açıya alışma süren az.
Eğer sadece bu yüzden oynamazsan büyük hata yaparsın -
Oyunun tps olmasının en büyük nedeni can ve silah barının olmamasıdır. Herşey kamuflajda gösteriliyor böylece çok daha gerçekçi bir oyun oluyor. İlk başlarda bende çok zorlandım ama alıştım. Müthiş bir oyun... -
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: darel-x
Oyunun tps olmasının en büyük nedeni can ve silah barının olmamasıdır. Herşey kamuflajda gösteriliyor böylece çok daha gerçekçi bir oyun oluyor. İlk başlarda bende çok zorlandım ama alıştım. Müthiş bir oyun...
evt oyunda herşey interaktif olarak oyun içinde kalıyor malzeme ve harita ekranına bile isac ın giysisinden yansıttığı hologram ekranıyla oyun içinde mudahale ediliyor.. health barı ise gene isac ın kıyafeti üstünde silahlardaki mermi sayılarıda silahların üstünde gösteriliyor .. tamamiyle sinematik bir oyun yani -
-
vsync' yi bende kullanıyorum oyun daha smooth oluyor Race driver grid'de de açmanızı tavsiye ederim bu arada ben trainer kullanıyorum kardeşim yoksa yemiyo oyunu oynamaya power nodları fulledim
silahlar acayip güçlendi
-
-
Sağdaki ışığa ateş et hocam patlat orayı -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X